שלום...

winnerline

New member
../images/Emo65.gifשלום...

שלום אני ילדה בת 14 וחודשיים ויש לי עור שומני מאוד עפ פצעים ושחורים רציי לדעת איך אני אוכל לטפל בזה הלכתי כבר לקוסמטיקאית כמה פעמים להוצאת שחורים הלכתי לרופא עור נתן לי משחה וכדורים לקחתי וזה עשה לי יובש אדום וגירוד ושריפה בפנים מה לעשות וכיצד אני יכולה לשפר את מצב עורי?
מראש

קחי רואקוטן:

הי אני לא יודעת באיזה הקשר לפורום את שואלת את השאלה אבל בכל אופן אני גם סבלתי המון מהעור עד שבסוף בלית ברירה אחרי שניסיתי כל דבר אפשרי כולל אנטיביוטיקה בהתייעצות רופא העור שלי עברנו לרואקוטן. אין מה להגיד זו תרופה מאוד יקרה ובעיתית משום שהיא יכולה לפגוע בתםפקודי הכבד ולכן צריך לעבור כל חודש בדיקות דם אבל התוצאה ממש שווה התרופה הזו ממש עוזרת. בחודשיים הראשונים כל העור מתקלף וכל המוגלה והשחורים מתפרצים החוצה וזה נוראי אפילו השפתיים מתקלפות ומתמלאות חתכים אבל אח"כ יש לך עור חלק ממש כמו של תינוק. קחי בחשבון שאת הטיפול הזה עוברים בחורף כי הוא מסוכן ואסור להחשף לשמש כ- חצי שנה ובנוסף מחיר כל חבילת תרופות לחודש בערך נע בין 300 - 700 ש"ח תלוי במינון שתצטרכי ובהסדר שלך עם קופת חולים (ביטוח משלים מכסה חלק העלויות). בעקרון אני יודעת שאפשר לקחת אותה מגיל מסויים אם אני לא טועה מגיל 16 אבל אם את לא מצליחה לפתור את הבעייה אני ממליצה לך ממש בחום לי זה עזר. שיהיה בהצלחה!

למעלה