אני מאחלת לי ולכולם גם ../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif
מאחלת לעצמי ולכם,קודם כל,להיות בריאים,ושנמצא את מי ששם מחכה לנו,את מי שידע לאהוב ולקבל אותנו כמו שאנו ראויים להיות נאהבים וכמה שיותר, הרי זה משובח,מרוצה שהשנה נסתיימה אצלי בעיקר במובן העבודה,עברתי המון תלאות מתחילת השנה,והיום במקום החדש מאושרת ומאמינה שלפעמים כדי להעריך יותר את הטוב,חייב לטעות את הרע, אין ברירה ככה זה בכל התחומים,הייתי רוצה שהיא לא תיגמר,ממובן החברות והחברים החדשים שרכשתי השנה,הם עושים לי טוב על הלב,זה כיף, שיש על מי לסמוך, לדעתי בשנים האחרונות, שכחנו מה זה להיות חבר טוב,אנשים פוגעים,נפגעיפ,מנצלים,מנוצלים, כבר אין את האמון שהיה פעם ואני בורכתי השנה.מה השתפר?הביטחון,כבר רואה את עצמי חזקה,מוכנה לעתיד,מקבלת הכל,ומקווה שיהיה לי עוד טוב יותר.חושבת שמה שהגיע לקרקעית אצלי לפחות,תחום האהבה ויתרתי,התחלתי לחשוב שכל החיצים של קופידון,נגמרו או שאני פשוט מצפה ליותר מיידי ומתאכזבת, אך אולי השנה הזו, טומנת בחובה,הפתעות חדשות,לכו תדעו לא?.דבר אחד בטוח ולמדתי אותו על הבשר השנה,אין!! כמו בריאות,אם יש אותה כל השאר,זה רק עניין של זמן,הכל ניתן לפתרון,מאחלת באהבה גדולה שתהיה לכולנו,שנה יותר טובה ממה שהייתה,שנדע לכבד אחד את השני,להבין,שנראה את הטוב,פחות את הרע,שיהיה שלום,ביטחון, והכי חשוב שאת הכל,נפתור רק בעזרת אהבה,השפה הכי יפה שיש לדעתי, בעזרת מילה טובה,אפשר לפרוץ, כל חומה, ואפשר לגשר על כל,אי הבנה.אמן שהשנה תביא לי ולמי שמבקש אהבה טובה,ראויה,שולחת לכם מחיפה שטיפה קרה
ובאמת מקווה שתיפלותיי ישמעו למעלה, ואחרי כל התקופות שאנו עוברים, הנה האסון שקרה,תאונות,וכל שאר הדברים הרעים, יתחלפו לנו רק בטוב, ושנדע לאהוב אחד את השני, ובעיקר את את עצמנו, שנפרגן לנו,שנבין,שנסלח לעצמנו, ולא נהיה נוקשים, ונקבל את כל מה שקורה לנו, כשיעור לחיים.