שנה הלכה, שנה באה

../images/Emo65.gif שנה הלכה, שנה באה ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

עוד שבוע 2004 ניגמרת, והנה בפתח נימצאת לה 2005. אז מה אתם מאחלים לעצמכם? באילו תחומים אתם מרוצים שניגמרה השנה הזו ומקווים שהיא לא תחזור לעולם, ובאילו תחומים הייתם רוצים שהיא תמשיך לעד? מה השתפר בשנה האחרונה ומה הגיע לקרקעית? חשבון נפש 2004
(ואני מצפה לתשובות מכולם! גם אתם, שרק קוראים ולא מגיבים.. אני יודעת שאתם שם
)

odeliaremos

New member
אני מאחלת לי ולכולם גם ../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מאחלת לעצמי ולכם,קודם כל,להיות בריאים,ושנמצא את מי ששם מחכה לנו,את מי שידע לאהוב ולקבל אותנו כמו שאנו ראויים להיות נאהבים וכמה שיותר, הרי זה משובח,מרוצה שהשנה נסתיימה אצלי בעיקר במובן העבודה,עברתי המון תלאות מתחילת השנה,והיום במקום החדש מאושרת ומאמינה שלפעמים כדי להעריך יותר את הטוב,חייב לטעות את הרע, אין ברירה ככה זה בכל התחומים,הייתי רוצה שהיא לא תיגמר,ממובן החברות והחברים החדשים שרכשתי השנה,הם עושים לי טוב על הלב,זה כיף, שיש על מי לסמוך, לדעתי בשנים האחרונות, שכחנו מה זה להיות חבר טוב,אנשים פוגעים,נפגעיפ,מנצלים,מנוצלים, כבר אין את האמון שהיה פעם ואני בורכתי השנה.מה השתפר?הביטחון,כבר רואה את עצמי חזקה,מוכנה לעתיד,מקבלת הכל,ומקווה שיהיה לי עוד טוב יותר.חושבת שמה שהגיע לקרקעית אצלי לפחות,תחום האהבה ויתרתי,התחלתי לחשוב שכל החיצים של קופידון,נגמרו או שאני פשוט מצפה ליותר מיידי ומתאכזבת, אך אולי השנה הזו, טומנת בחובה,הפתעות חדשות,לכו תדעו לא?.דבר אחד בטוח ולמדתי אותו על הבשר השנה,אין!! כמו בריאות,אם יש אותה כל השאר,זה רק עניין של זמן,הכל ניתן לפתרון,מאחלת באהבה גדולה שתהיה לכולנו,שנה יותר טובה ממה שהייתה,שנדע לכבד אחד את השני,להבין,שנראה את הטוב,פחות את הרע,שיהיה שלום,ביטחון, והכי חשוב שאת הכל,נפתור רק בעזרת אהבה,השפה הכי יפה שיש לדעתי, בעזרת מילה טובה,אפשר לפרוץ, כל חומה, ואפשר לגשר על כל,אי הבנה.אמן שהשנה תביא לי ולמי שמבקש אהבה טובה,ראויה,שולחת לכם מחיפה שטיפה קרה
ובאמת מקווה שתיפלותיי ישמעו למעלה, ואחרי כל התקופות שאנו עוברים, הנה האסון שקרה,תאונות,וכל שאר הדברים הרעים, יתחלפו לנו רק בטוב, ושנדע לאהוב אחד את השני, ובעיקר את את עצמנו, שנפרגן לנו,שנבין,שנסלח לעצמנו, ולא נהיה נוקשים, ונקבל את כל מה שקורה לנו, כשיעור לחיים.

אורזמן

New member
../images/Emo65.gifשנה חדשה לכולם../images/Emo42.gif

מאחל לכולנו שנה טובה יותר מהשנה החולפת

duduamar

New member
שתהיה שנה מוצלחת!!

בשנה הזו אני אתחיל את הלימודים שלי בטכניון, ואני מאחל לעצמי - התאקלמות מהירה שם... ושגם את הסילבסטר הבא אני אחגוג עם החברה שלי! זהו... מה צריך יותר מזה?

אני לא יודעת אם אני רוצה שיגמר

השנה שלי התחילה למטה ולאט לאט עלתה למעלה בכל תחום שאני מצליחה לחשוב עליו. אני נימצאת במקום מאוד טוב כרגע ולא בא לי לזוז ממנו. אני גם מסיימת את התואר בסוף השנה וזה קצת מפחיד... אבל אין מה לעשות, היא תגיע אם אני רוצה ואם אני לא רוצה. אז שתיהיה לכולנו שנה מדהימה!

דניאלthik

New member
מאחל לעצמי אהבה.

שנה עברה. כן עוד שנה... ואני מסתכל על השנה.אוהב ולא אוהב. אוהב עד כדי כאב. וכמו שאומר המשורר יש לי 2 ענים אחת אדומה אחת צהובה אחת מאהבה אחת מאלכוהול. עין אחת קורצת לאהבה שלי והשניה פוזלת לבחורות אחרות. סילחי לי אהובתי. לא התכונתי לבגוד וכשבגדתי? דמינתי אותך. (איזה אבסורד...) מבטיח להשתנות השנה. שלכם... דניאלצ`יק...

night mistress

New member
סעמק על העולם..

ועל שנה שמתחילה הרגל שמאל.. ומאחר ואני יהודיה ולא חוגגת את הסילבסטר (מטעמי מצפון דת והגיון) אז אני רק רוצה לומר ששנה שמתחילה על צד ימין נוטה לשמאל, ממשיכה בד"כ שמאלה... וזה עוד התחיל אצלי בראש השנה.. אז מה זה אומר? הבעיה היא שגם עכשיו המצב לא מזהיר, ככה שאם אני אחגוג יתכן שהמצב רק יחריף לא?

Vdrums

New member
קודםפ כל חוגגים את השנה האזרחית

החדשה אני לא מבין מה ההיטפלות לסילבסטר. רוב המדינה פועלת ע"פ לוח השנה שאותו חוגגים בתאריך הזה. ואולי אם תחגגי ותתחילי שנה חדשה הכל יתחיל מחדש

night mistress

New member
ואם יתחיל שוב הפוך?

למרות שבנתיים היה לי יום טוב..
חברה שלי ילדה תינוקי ואני בדרך לבקר אותה

למעלה