שרשור היכרות

parnar

New member
../images/Emo65.gifשרשור היכרות../images/Emo65.gif

שם:
ז'אנר מוסיקלי מועדף:
שיר מועדף של קולולוש:
תמונה:

parnar

New member
אני אתחיל

שם: ערן גיל: 19 מקום מגורים: פתח (ערסים זקנות ובני עקיבא) תקווה ז'אנר מוסיקלי מועדף: היפ הופ, פאנק, סול, אר אנד בי שיר מועדף של קולולוש: Set It Off תמונה:

idanri

New member
ס22ה

שם: עידן גיל: עוד חודשיים 16 מקום מגורים: מזכרת בתיה ז'אנר מוסיקלי מועדף: Fאנק,ג'אז שיר מועדף של קולולוש: כנ"ל-Set It Off תמונה:

Funky Giraffe

New member
אג1ז*ם

שם:עידו גיל: 15 עוד חודשיים מקום מגורים: כפ"ס ז'אנר מוסיקלי מועדף: Fאנק, פיוז'ן, דראם'נ'בייס, ג'אנגל, ג'אז, ראגא, היפ הופ, סקא, אריק איינשטיין (תופעה בפני עצמה) שיר מועדף של קולולוש:Music come first, mehubav, Some place תמונה: אני (מנגן סקסופון משמאל) ולהקתי בהרכב מצומצם...

moshe alfasi

New member
הכירות בלאגנים! ../images/Emo13.gif

שם:משה אלפסי גיל:19 וחצי מקום מגורים:איזור ירושלים, כבוד ירושלמי
ז'אנר מוסיקלי מועדף:ראפ,סול,ארנבי,רגאיי,ראגא ומוסיקת עולם שיר מועדף של קולולוש: conception ופייט רבל סאן תמונה:

Liyah

New member
../images/Emo41.gifKoRaL

שם: קורל גיל: 19 מקום מגורים: תל אביב ז'אנר מוסיקלי מועדף: R&B שיר מועדף של קולולוש: some place
תמונה:חפשו אותי כבר בהופעה...

blonji

New member
גם אני

שם: נופר גיל: 17 וחצי מקום מגורים: בצפון, לא עקרוני איפה בדיוק.. ז'אנר מוסיקלי מועדף: פרוג' רוק, אלקטרוני, פיוז'ן, ודברים דומים שיר מועדף של קולולוש: Mehubav ((צלילי המוזיקה- גאוני!)) תמונה: אני מאחורה, על הבאס

MenDelSonspirit

New member
יש פורום!!! :)

שם: אהוד גיל: 15 וחצי(לא סגור על הוחצי, ה15 בטוח) מקום מגורים: נפשי באורשלים ז'אנר מוסיקלי מועדף: Fאנק! וג'אז ואסיד ג'אז וכל מה שגרובי ועושה לי טוב(הארדקור מטאל P=) שיר של קולולוש: השיר עם הקוואר למיי פייבוריט ת'ינגס. אני פשוט לא מצליח להבין איך קוראים לו. עמכם סליחה :) תמונה: אין כמו בוקר יום כיפור בת"א עם טחינה הום-מייד וחלה :) ותסלחו לי, זה היה מיד אחרי התספורת. אל דאגה התחיל לצמוח לי חזרה האפרו הקטן

זילבר2

New member
אלההה פורום!

אז ככה.. שם: בעז גיל: 16 מקום מגורים: ג'רוזלם בנשמה!! ז'אנר מוסיקלי מועדף: Fאנק,סול,ג'אז,פיוז'ן,רגאיי,היפ הופ...קיצר כל מה שגרובי וטוב
שיר מועדף של קולולוש: Music comes first טוב אז הנה התמונה שלי...שלצערי לא רואים בה כל כך את הפרצוף שלי! תסתפקו

איטס חסיד בייבי

שם: נתן (נתי) חסיד גיל: 23 מקום מגורים: ירושלים ז'אנר מוסיקלי מועדף: היפ האפ (מנהל פורום מוסיקה שחורה ממש כאן בתפוז - 205) שיר מועדף של קולולוש: האמת... אין לי עדיין את האלבום... אבל יש לי את הסינגל של "פייט רבל סאן" (שיר מעולה) וגם יצא לי לראפרפ לצד רבל סאן בעצמו לא מעט פעמים. תמונה: >>>

למעלה