שרשור: זכיתי!$%$@#%^@#

Bad Princess

New member
תגידו

מישהו זכה בכרטיסים להופעה של טוקיו הוטל בחידון שהתפרסם פה לפני כמה זמן?

super girl 15

New member
הידד! D: זכיתי בכרטיס זוגי להופעה מתפוז!

עכשיו..
מאיפה אני אוספת את הכרטיס ומתי???

harel600

New member
זכיתי 1@@!#$@#$

זכיתי בזוג כרטיסים להופעה שהיה פה את התחרות אני לא מאמין @%$#@@#$#@$@#

SpongBobit

New member
גמאנייייייייייייייייייייי[:

יואו,ובדיוק לקחתי את הכרטיסים

דג מלאך

New member
גם אני!!@!~#~@#$!#@~אחתשתיים

כבר הייתי מדוכאת לגמרי שלא הצלחתי בשום מקום וחיפשתי כל תחרות אפשרית, והרגע קיבלתי מסר שאומר שזכיתי!!!!! אמרתי שאם אני אזכה ולא אשלם, אני אתרום לפחות חמישים שקל (כנראה יותר) לאיזשהי אגודה כדי שלפחות מישהו יהנה מזה שאני הולכת להופעה. יש למישהו הצעות? אני לא יודעת למי לתרום. יש כל כך הרבה שצריכים.

דג מלאך

New member
אגב, לזה שזכה:

יש לך מושג מה אנחנו צריכים לעשות?
הבאתי להם את הפרטים שלי, אבל הם לא אמרו איך אני יוצרת קשר איתם או איך אני מקבלת את הכרטיסים (ובעצם, לא אמרו כלום חוץ מ"זכית, מזל טוב"). אגב, אני ממש עושקת את תפוז
כבר זכיתי פה בMP3 בתחרות סיפורים. אבל שם זה היה תחרות, לא הגרלה... בכל מקרה אני חיה על חשבונם

AnNa ChAn

New member
גמאני! O:

עם המזל הנאחס שלי כמעט, אני לא מאמינה O: חוץ מפעם אחת שזכיתי בבושם של בריטני ספירס במעריב לנוער, כלום O: ומה אני אמורה לעשות עם הכרטיס שקניתי?!

5ifi

New member
תמכרי אותו לאנשים מסכנים שלא זכו

בניגוד אלי!!!! הא הא זה כל כך מצחיק אותי שזכיתי בלי אפילו לאהוב את טוקיו כל כך...חחחח... בכל מקרה, איך הכרטיסים יגיעו אלינו באמת? מישהו יודע????

דג מלאך

New member
לא נראה לי שעוד אפשר...

אני יודעת התחרות בנענע כבר נסגרה, גלגל"צ כבר חילקו ורדיוס 100FM כבר נתנו כמה. אולי בטיפו עוד אפשר, תבדקי. אני לא יודעת מתי הם מסיימים את המבצע שלהם.

tokio hotel5

New member
ומה עכשיו...

אני צריכה לבוא עם הת.ז לשם ולקבל את הכרטיסים? ואם אני רוצה להעביר אותם למישהו?

crazysapir

New member
אז ככה:

את יכולה גם עם העתק של התעודת זהות ... ולמה התכוונת שכתבת אם את רוצה להעביר למישהו?

crazysapir

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif../images/Emo206.gifלכל מי שאין כרטיס להופעה-->

מי שאין לו כרטיס כי הוא לא יכול לקנות [עדיין אפשר לקנות דרך יחצנים וגם כנראה עדיין מקסטל] אבל אני מתכוונת לכאלה שאין מספיק כסף[כי הרבה מעריצים לקחו מהכסף הפרטי שלהם] בקיצור לי מי ששההורים לא קונים לו או משהו כזה.. שישלח לי במסר הודעה[או פה]

למעלה