שרשור חיובי

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo65.gif שרשור חיובי ../images/Emo65.gif

ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- שבוע טוב לכולם ^^

xXx Lilo xXx

New member
אניייי ../images/Emo29.gif

אין השבוע מבחניםםםם@#%$% ראשון- בצפר שני- בצפר שלישי- בצפר || הדגש| יומולדת לשיר
רביעי- בצפר חמישי- בצפר שישי- בצפר שבת- מתכוננת למשהו בטח... אנלא מאמינה שאין לי תוכניות

../images/Emo141.gif

ראשון-שומדבר. חעחעחע. התבטל המבחן בנביא! הולכת לחפש מכנסיים לטיול. שני-אירגונים לטיול @#$@%@%. שלישי- טיול שנתי! רביעי- טיול שנתי! חמישי- טיול שנתי! שישי-חופש בגלל הטיול. חעחע. שבת-לומדת למבחן כלשהו שיש לי שבוע הבא ואני לא זוכרת במה.

xXx Lilo xXx

New member
תהני בטיול!../images/Emo29.gif

שלא תלכי לאיבוד! ותחזרי חסרת שריטות או כמו הסמיילי של תפוז -

rachel malasa

New member
שאני מסתכלת על זה..

אנחנו בכלל לא לומדים בשבוע של הטיול [יש, שבוע בלי שטרסברג$^$%^#$^@$^]

נסטי XD

New member
ביצפר סאקס. עוד מעט שבועות..

ראשון- ביצפר || בוחן בביולוגיה
|| לחרוש למפמ"ר המזורגג|| תוצאות של המתכונת שני-ביצפר || מפמ"ר באזרחות!!!!!!!!!!!!!! || לחגוג את זה שסיימתי עם המפמ"ר הזה שלישי- ביצפר || 3 שעות עם המורה הכי מטומטמת ביקום, שלא מפסיקה להציק לי || רביעי-ביצפר חמישי- ביצפר || לנגן שיר חדש בגיטוש? שישי- חופש שבת- חופש

xXx Lilo xXx

New member
אם עוד מעט שבועות../images/Emo29.gif

זה אומר שעוד מעט מגן באיכסטוריה

נסטי XD

New member
בהצלחה לשתינו

בתקווה שתצליחי בזה, כי אני כשלון מוחלט, למרות שקיבלתי במתכונת 100...XD

yarden yanay

New member
חחחחח פפש

כל הכבוד
וכה בהצלחה D: אני מקווה שיהיה בסדר, שבועיים כבר מכינים אותנו למפמ"ר המסריח הזה באיזה כתה את ?

נסטי XD

New member
ט'1 מב"ר

אותנו המורה המטומטם הזכיר לנו שבוע לפני, ובבחינה הוא גילה לי הכל...XD הוא כזה חמוד-מוזר-טיפש כזה, מבינ ה לכמה אני מתכוונת?

נסטי XD

New member
גמאני לא..מבולבלת? גמאני..

קיצקיץ הוא בסדר כזה, לפעמים מצחיק, ולפעמים מצחיק רק את עצמו כשאנחנו עושים בוחן פתעץ

yarden yanay

New member
חחחחחח אחלה

גם אצלנו המורה התחילה לגלות דברים לתת רמזים כאלה מזה ברורים.. חחחחח טיפשה ביותר. :-O

נסטי XD

New member
למה? זה טוב..

רק אל תשמשי במורות טיפשות, כי אחרת תקבלי 60 ~מניסיון~

למעלה