שרשור יומולדת 14 לSakai Shana/נעמה שיהיה יומולדת שמח והמון מזל טוב
J JeeChan New member 22/4/07 #1 ../images/Emo65.gif שרשור יומולדת 14 לSakai Shana/נעמה שיהיה יומולדת שמח והמון מזל טוב
A Ayelet chan New member 22/4/07 #5 מזל טובבב!!!11 333> ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif מזל טוב אישתי המקסימה ומאממת~~ אני מקווה שתזכי לעוד מאותתת ימי הולדת. 3> אוהבת אותך הכי שיש. ^__^ צ`אניתך. 3> (ברכה אמיתית ומתנה, בקרוב~)
מזל טובבב!!!11 333> ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif מזל טוב אישתי המקסימה ומאממת~~ אני מקווה שתזכי לעוד מאותתת ימי הולדת. 3> אוהבת אותך הכי שיש. ^__^ צ`אניתך. 3> (ברכה אמיתית ומתנה, בקרוב~)
K keep smiling New member 22/4/07 #6 בוביק! 3> המווווון מזלטוב יא אומו מחמדית~ אין לי כוח לכתוב, אבל את יודעת כמה אני אוהבת אותך. עד 120. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDגגגגגגגגגגגג 14.
בוביק! 3> המווווון מזלטוב יא אומו מחמדית~ אין לי כוח לכתוב, אבל את יודעת כמה אני אוהבת אותך. עד 120. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDגגגגגגגגגגגג 14.