ראשון
D Drorrrrrr New member 24/8/03 #2 ../images/Emo49.gif ! הגיע הזמן ../images/Emo65.gif עֹפררררררר תעשה לשרון ילדדדדדדדדדדד ויעלללללל תעשיייייייייייי לייייי ילדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד זהו
../images/Emo49.gif ! הגיע הזמן ../images/Emo65.gif עֹפררררררר תעשה לשרון ילדדדדדדדדדדד ויעלללללל תעשיייייייייייי לייייי ילדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד זהו
G get well New member 25/8/03 #6 ../images/Emo49.gif על הפורום... המון המון בהצלחה.. לא יודעת למה כולם משווים את Y בלילה לאקסיט... לדעתי אין כל קשר... אני אישית לא רואה את התוכנית אבל המון המון הצלחה..
../images/Emo49.gif על הפורום... המון המון בהצלחה.. לא יודעת למה כולם משווים את Y בלילה לאקסיט... לדעתי אין כל קשר... אני אישית לא רואה את התוכנית אבל המון המון הצלחה..
M Maha Kara milhAma New member 25/8/03 #8 שלום........./images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo141.gif מיכאל מזל-טוב || תהנה לנהל את הפורום השומם הזה.... על התוכנית ה"מההמת" וה"מעניינת" בעולם....... וזהו.... 8-(
שלום........./images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo141.gif מיכאל מזל-טוב || תהנה לנהל את הפורום השומם הזה.... על התוכנית ה"מההמת" וה"מעניינת" בעולם....... וזהו.... 8-(
S swirrrly New member 26/8/03 #13 ../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif ../images/Emo118.gif../images/Emo176.gif בואו נראה... אני לא חושבת שאני אקח חלק פעיל בפורום..~_~.. אבל עדיין יש דברים שאני רוצה להגיד על הסדרה : מיכאל הנגבי - רולZ פוראבר עופר שכטר - יעל גולדמן - פנים יפות מדי, חמודה מלי לוי - לא שונאת אותה כמו כולם..~_~. מושיק גלאמין - ההוא שמנחה את פינת המוזיקה - חביב[?] .
../images/Emo49.gif../images/Emo50.gif ../images/Emo118.gif../images/Emo176.gif בואו נראה... אני לא חושבת שאני אקח חלק פעיל בפורום..~_~.. אבל עדיין יש דברים שאני רוצה להגיד על הסדרה : מיכאל הנגבי - רולZ פוראבר עופר שכטר - יעל גולדמן - פנים יפות מדי, חמודה מלי לוי - לא שונאת אותה כמו כולם..~_~. מושיק גלאמין - ההוא שמנחה את פינת המוזיקה - חביב[?] .
L love amor New member 27/8/03 #17 מזל טוב!../images/Emo140.gif ז"א שעד עכשיו לא היה פורום לאקסיט?! כמה מוזר...
° °•°caterpillar°•° New member 25/8/03 #7 ../images/Emo49.gif ו../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif אני חן, בת 10 וחצי ממודיעין(קטנה... )
../images/Emo49.gif ו../images/Emo50.gif../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif אני חן, בת 10 וחצי ממודיעין(קטנה... )
M Maha Kara milhAma New member 25/8/03 #9 8-(=../images/Emo98.gif ../images/Emo3.gif ||=../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif ודרך אגב הברכה גם מואל! היא מוסרת את אהבתה.... ואומרת שהשטן יכול להסתדר עם אלוהים.
8-(=../images/Emo98.gif ../images/Emo3.gif ||=../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif ודרך אגב הברכה גם מואל! היא מוסרת את אהבתה.... ואומרת שהשטן יכול להסתדר עם אלוהים.
S spider kisser New member 27/8/03 #16 תודה../images/Emo9.gif ותודה לכל מי שכותב אגב. ואת די צודקת בקשר למנחים.... בכל מיקרה, אני שמח ליראות פה אנשים...
תודה../images/Emo9.gif ותודה לכל מי שכותב אגב. ואת די צודקת בקשר למנחים.... בכל מיקרה, אני שמח ליראות פה אנשים...
M Maha Kara milhAma New member 25/8/03 #10 ומצטרפת סדרתית לפורומים../images/Emo3.gif../images/Emo141.gif רק בגלל שאישתה אמרה לה..... נכון חנו'ש? מיכאל, לא אכפת לך שאני אשתלט בינתיים על הפורום לא? רק כדי שתפוז לא ייסגרו אותו כי אין הודעות.....
ומצטרפת סדרתית לפורומים../images/Emo3.gif../images/Emo141.gif רק בגלל שאישתה אמרה לה..... נכון חנו'ש? מיכאל, לא אכפת לך שאני אשתלט בינתיים על הפורום לא? רק כדי שתפוז לא ייסגרו אותו כי אין הודעות.....
• •°•GizmO•°• New member 27/8/03 #14 ../images/Emo179.gif../images/Emo178.gif../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif