HAPPY BIRTHDAY to MIYAVI היום יומולדת למיאבי סאמה השמן הזה כבר בן 27>< אז אמ... לו?
S SuLeRu New member 14/9/08 #1 HAPPY BIRTHDAY to MIYAVI היום יומולדת למיאבי סאמה השמן הזה כבר בן 27>< אז אמ... לו?
N nadav1232 New member 15/9/08 #2 XDD מזל טוב! ומזל טוב גם לאיי טאקהאשי! ../images/Emo65.gif איי ממורניג מוסומה.. היא בת 22 היום O:
S SuLeRu New member 15/9/08 #3 חח אם כבר אז מזל טוב גם ל- AYA UETO זמרת טובה ושחקנית מעולה:]] *וואי אני אוהבת את איי טאקהשי! היא כל כך חמודה חבל על הזמןD:
חח אם כבר אז מזל טוב גם ל- AYA UETO זמרת טובה ושחקנית מעולה:]] *וואי אני אוהבת את איי טאקהשי! היא כל כך חמודה חבל על הזמןD:
ק קקטוס שכזה New member 15/9/08 #4 ומזל טוב לאנג'לה אקי!! בת 31 היום ועוד יומיים יוצא לה אחד הסינגלים החזקים!! ~Tegami ~Haikei Juugo no Kimi e ואני חושב שב-1 באוקטובר, יוצא DVD חדש של סיבוב ההופעות האחרון שלה, TODAY. אז מזל טוב לה ולשאר היפנים האהובים!!
ומזל טוב לאנג'לה אקי!! בת 31 היום ועוד יומיים יוצא לה אחד הסינגלים החזקים!! ~Tegami ~Haikei Juugo no Kimi e ואני חושב שב-1 באוקטובר, יוצא DVD חדש של סיבוב ההופעות האחרון שלה, TODAY. אז מזל טוב לה ולשאר היפנים האהובים!!
N nadav1232 New member 15/9/08 #6 אז מזל טוב לאיה ולאנג'לה!! ../images/Emo65.gif ~ אני גם מאוד אוהב את איה D: אנג'לה.. היא כבר בת 31 O: וב - 17 בספטמבר יוצא ה - DVD של ההופעה של TODAY עם הסינגל.
אז מזל טוב לאיה ולאנג'לה!! ../images/Emo65.gif ~ אני גם מאוד אוהב את איה D: אנג'לה.. היא כבר בת 31 O: וב - 17 בספטמבר יוצא ה - DVD של ההופעה של TODAY עם הסינגל.
S SuLeRu New member 16/9/08 #8 אז מזל טוב גם לכל הקודמים שלא אמרנו[של החודש] אז מזל טוב ל- HITOMI SHIMATANI ה-4 לספטמבר AI OTSUKA ה-9 לספטמבר AYA KAMIKI ה-10 לספטמבר
אז מזל טוב גם לכל הקודמים שלא אמרנו[של החודש] אז מזל טוב ל- HITOMI SHIMATANI ה-4 לספטמבר AI OTSUKA ה-9 לספטמבר AYA KAMIKI ה-10 לספטמבר
M miliOHyes New member 17/9/08 #10 מזל טוב ^^ בן 27?ואו איך הם גדלים מהר X D מזל מזל מזל טוב שימשך להיות כזה מדהים(מה עוד חסר לו?) ומזל טוב ענק מימני (קצת באיחור ...אבל לא נורא)
מזל טוב ^^ בן 27?ואו איך הם גדלים מהר X D מזל מזל מזל טוב שימשך להיות כזה מדהים(מה עוד חסר לו?) ומזל טוב ענק מימני (קצת באיחור ...אבל לא נורא)
S SuLeRu New member 20/9/08 #12 HAPPY BIRTHDAY NAMIE AMURO נדב אני גונבת ממך את זה>< נמיאה.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ק קקטוס שכזה New member 20/9/08 #18 יש לה יום הולדת? טוב, באמת מגיע לה מזל טוב!! סוף-סוף שיחררה סינגל שלא עולה לי על העצבים.. =)
M miliOHyes New member 20/9/08 #14 מזל טוב לנמיה אמורו מזל טוב לנמיה אמורו מאחלת כל טוב ושתצליח ה ב כ ו ל ח ו ל ה א ל י ך היא בת 31!ולא נראת ב כ ל ל
מזל טוב לנמיה אמורו מזל טוב לנמיה אמורו מאחלת כל טוב ושתצליח ה ב כ ו ל ח ו ל ה א ל י ך היא בת 31!ולא נראת ב כ ל ל