שרשור סופשבוע

../images/Emo65.gifשרשור סופשבוע../images/Emo65.gif

סופסוף קצת חופש מהלימודים..., סופסוף הגיע סופשבוע
הפעם,במקום הדיון יהיה שרשור קצת שונה..
1.מהו השיר של ליאל שהכי האזנתם לו במהלך השבוע? 2.מהו השיר הכללי [זמר/ת,להקה..] שהאזנתם לו הכי הרבה במהלך השבוע? 3.מה תכננתם לעשות במהלך השבוע והספקתם? 4.מה רציתם לעשות במהלך השבוע,ולא הספקתם? 5.מה אתם מתכננים לשבוע הקרוב..?
שיהיה לכם סופשבוע מצויין..

BARSASOS

New member
בעע לי היה סתם שבוע חרא.

והוא עדיין.. לא חשוב.. חרשתי על סנד מי אן אנג'ל בגירסא החדשה ושמעתי מלאשירים של דיסני P: הסםקתי להתכונן למבחנים וכאלה..לא משהו מיוחד.. ורציתי לעשות כל מיני דברים שקצת אישיים כרגע..חחח ואני מתכננת..מממ..כלום בינתיים..ממש כלום =/ סופשבוע טובבבב

nitzan111

New member
../images/Emo26.gif

היה שבוע נחמד. 1. find it in me 2. האמת אני כל הזמן שומעת מוזיקה ואין לי מושג מה הכי הרבה. 3. ללמוד למבחן בהיסטוריה (אני עדיין עובדת על זה). 4. תיכננתי לקרוא את זורבה היווני לשיעור ספרות ולא הספקתי. 5. יש לי מבחן בהיסטוריה ( יום ראשון) ומבחן בספרות (יום שלישי) ואני מאד מקווה לעבור את שניהם בציונים של מעל 95. חוץ מזה, אני מתכננת להכין את כל כמות שיעורי הבית שיש לי ליום ראשון. וזהו. ( מעניין נכון?)

לימודיםלימודיםלימודים..../images/Emo63.gif

תקופת הלימודים העמוסה ביותר.
שונאת את התקופה הזאת, אבל לא נשאר עוד הרבה..[לפחות עד חנוכה,ואז מפגש פורום.
] שיהיה לכן בהצלחה בלימודים

nitzan111

New member
כן. אני גם ניגשת בפברואר לבגרות

בספרות ובתנ"ך... אז בכלל עמוס ועוד יהיה עמוס. אבל האמת? אני אוהבת ללמוד. אני פחות אוהבת את הלחץ.. ואת שיעורי הבית, אבל באופן כללי זה מעשיר מאד, ואני חושבת שהשכלה חשובה. "החיים הם כמו אופניים כשקל לך זה אומר שאתה בירידה" (אני צריכה להוסיף את זה לחתימה)

התשובות שלי../images/Emo70.gif

1.Send Me An Angel,התמכרתי.
2."עד שתבין אותי"/שירי מימון. 3.תכננתי לעשות ש.ב בכל המקצועות-ועשיתי.
4.תכננתי לישון כמה שעות במהלך היום,ולא הספקתי.
5.מתכננת ללמוד,לצחוק,לכייף,להספיק להשלים שעות[!],לסדר את החדר,להפגש עם חברות,לנגן בגיטרה...

BARSASOS

New member
הרבה דברים ..בהצלחה לך P:

גמאני התמכרתי.. זה כל כך יפה

אני...

1.האזנתי הכי הרבה לsand me an angel 2.זה שאלה דיי ברורה (ליאל) 3.ת'אמת לא תכננתי לעשות כלום .. אני אפעם לא מתכננת לי מה לעשות מראש... ^ 4. התשובה למעלה..!!| 5.להנות מהשבוע כי נגמרו לי תקופת המבחנים .. איזה כיף...אין ממש משהוא ספציפי..!!

למעלה