שרשור פרק 4

RoieL

New member
../images/Emo65.gifשרשור פרק 4../images/Emo65.gif../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

שרשרו לפה

RoieL

New member
שמע עוד שני דברים מצחיקים:

תמיד טוב ליצור טופיק כזה יום לפני, לשרשור השערות וכו'..
טוב, אולי זה דווקא עצוב: בערוצים של ידיעות היה כתוב שאין מחר אלביס, ואני כבר בודק באתר קשת.

RoieL

New member
../images/Emo128.gif מזל- היתה טעות ../images/Emo128.gif

יש אלביס

לירז 8492

New member
יש../images/Emo11.gif

איזה יום הולך להיות היום!!
גם כוכב נולד, גם אלביס איי החיים יפים

R O O L Y

New member
ברור שאין "אלביס"!

עם כל הכבוד לבועה... היום, ה15.8.05 - תכנית ההתנתקות יוצאת לפועל. 99.9% שאין "אלביס".

Double U

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif

פרק עצוב וקורע גם יחד. נטלי הרגה אותי עם: "פצצת אטום. פחמן. מימן. זרחן. כימי. ביולוגי...". ועם האמביוולנטיות שלה
תומ"ש עיצבן אותי עם המשחק הגרוע
חני עשתה שרירים
לאה מאוד ריגשה אותי עם התיאור של אמא שעוזבת את ביתה. המפעל שוקולד של גבי מגרה אותי
הסוף היה הכי עצוב: אלביס עזב את הבית
לפי התקציר, כנראה יהיו לו לילות מאוד קשים ביאכטה עם צבי, בלי איקה שלו
מאוד אהבתי

Mastoolit

New member
הפעם אהבתי את הפרק../images/Emo6.gif../images/Emo109.gif

אין, אין הם קורעים אותי עם הבדיחות הכאילו תמימות שלהן
חחחח אלביס הכי הרג אותי עם התחפושת הבוהמית שלו
רוזה
והאמת, כבר מזמן לא סבלתי את מר שוקולדה, אז עכשיו פי כמה וכמה שיודעים שהוא קשור להפללתו של יוני (כלומר, חני שלמה
). וואי לאה שחקנית ענקית, אהבתי את השיחה שלה עם אסתי, אסתר כלומר. חחח איך אהבתי את ההורדת ידיים
חני..חני
. איך רואים שהוא, יוני, מאוהב בעידית. ושוב כמו בטלנובלות, הוא מתאהב בבת של זה שהפליל אותו
למה רק אותי הרג מצחוק איך איקה בכתה בכל תיאור יותר "רגיש" של נטלי לגבי מעלליו של אלביס..כלומר מה שהן מנחשות כאילו. טוב, וחד משמעית הקטע של הבושם של לאה נהיה משהו אובססי אצלה!

Double U

New member
אוי כן, רוזה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שכחתי לציין את זה בתגובה שלי.

ba r2 0 1 0

New member
../images/Emo45.gif הכל נכון!

גם אני ממש אהבתי תפרק ואת כל מה שאמרת! אבל הכי הצחיק אותי זה מה שהיה ב-"בפרק הבא": אויש נפל לי הציץ..~ אהה העציץ! כן! חחח קורע!

RoieL

New member
שידור חוזר [חשוב חשוב!]../images/Emo41.gif

אתמול היה ום נישואין להורים שלי ויצאנו למסעדה. היה כיף, אבל פספסתי את הפרק
באיזה שעה ובאיזה יום השידור החוזר? אני יודע שפעם זה היה בחמישי בשלוש ורבע, אבל אני לא יודע איך זה עכשיו כשהסדרה עברה ליום שני.. למישהו יש מושג?

CrazyYoYo

New member
אממ

אני לא חושב שיהיה.. בכל אופן, אתמול לא היה שידור חוזר. יכול להיות שיהיה ביום אחר במהלך השבוע.

RoieL

New member
אולי נשאר ביום חמישי?../images/Emo12.gif פשוט חייב

לראות את זה
פרק ראשון שאני מפסיד משתי הסדרות

AmiTutiT14

New member
הפרקים הולכים ונהיים טובים יותר

משבוע לשבוע. הפרק של אתמול היה מאד טוב! אין לי ממש מה להוסיף על מה ששי כתב, כי אני מסכימה איתו בהכל. כן, גם אותי השוקולדים האלה נורא מגרים, יש לי תיאור מושלם של הטעם שלהם בפה
משהו עם פיצפוצים כזה
אבל אז אני נזכרת שיש עלים בתוך השוקולד אז אולי זה מגעיל

למעלה