תאריכי ימי הולדת

1מאיוש

New member
../images/Emo65.gif תאריכי ימי הולדת ../images/Emo65.gif

אוריאן-21.10.90 יעל-24.1.92 כוכבה-27.9.82 מאיה-10.1.91 אורטל-12.3 שני-19.6.91 לימור-20.11.90 שרית לאנג-4.10.88 אודליה-14.1.88 שרית לוי-27.12.88 חן-11.9.90 ניר-29.1.86 לירן-3.5.89 עדי חיפה-20.11.90 מורן-22.3.86 אריאל-28.5.84 טלי-4.7 יוסי-4.12.77 עדי-3.11.90 אביב-13.3.93 הילה-24.11.90
חסרות לנו- ליבית, בר ורווית [: אז תשלימו את התאריכים שלכן שנדע
ואם בטעות שכחנו מישהו תגידו [:
כוכבה ומאיה

כוכבה 27

New member
שאלון קצר לפורום

כי יש חדשים בפורום,ככה שנכיר אחד את השני,אז בבקשה גם הותיקים תשתתפו: * מה אתם עושים בחיים (לומדים, עובדים)? * מה עשיתם בצבא,תפקיד? * איזה שיר של יוסי אתם הכי אוהבים? *איזה חג אתם הכי אוהבים? איזה צבע אתם הכי אוהבים?

1מאיוש

New member
עונה ../images/Emo113.gif

* מה אתם עושים בחיים (לומדים, עובדים)? לומדת. מכללת אורט י-ם. * מה עשיתם בצבא,תפקיד?
---
* איזה שיר של יוסי אתם הכי אוהבים? "בוכה בלילות" , "לבד" , "ציפור אבודה בידייך" .. ויש עוד כמה.. [: *איזה חג אתם הכי אוהבים? אממ פסח .. נראה לי [: *איזה צבע אתם הכי אוהבים? גוונים של כחול [: או סגול [:

עונה...

* מה אתם עושים בחיים (לומדים, עובדים)? בת שירות * מה עשיתם בצבא,תפקיד? אני בשירות לאומי בגן לילדים לקויי שמיעה בפ"ת... * איזה שיר של יוסי אתם הכי אוהבים? בוכה בלילות, יום אחד איתך,ציפור אבודה בידייך.. ועוד ועוד... *איזה חג אתם הכי אוהבים? הכל העיקר יש חופש חח סתםם ניראה לי פסח.. בגלל שזה מנהג אצלי לנסוע לטבריה איזה צבע אתם הכי אוהבים? אממ כל מיני.. אין לי עדיפות מיוחדת...

כוכבה 27

New member
עונה

* מה אתם עושים בחיים (לומדים,עובדים)? עובדת,אני מנהלת חשבונות,וגם אחראית על כל המשרד ומזכירה. *מה עשיתם בצבא ,(תפקיד)? הייתי בצבא במת"ש מי שיודע זה אחראים על כל המשכורות והחזר כספי,אריאל ומורן בטח יודעים מזה. *איזה שיר של יוסי אתם הכי אוהבים? יש המוןןןןןןןןןן "ציפור אבודה בידיך",לבד","בוכה בלילות. *איזה חג אתם הכי אוהבים? חנוכה,זה החג הכי יפה בעיני,ובדיוק היום אני מכינה ספינג' זה סופגניות של המרוקאים.

עונה... :)

* מה אתם עושים בחיים (לומדים, עובדים)? לומדת.. שנה אחרונה :] * מה עשיתם בצבא,תפקיד?
* איזה שיר של יוסי אתם הכי אוהבים? קשה לבחור.. "בוכה בלילות" ממש מרגש.. "ציפור אבודה בידייך", "דה ז'ה וו", "ארץ אין ברירה" ו"אהבה בת 20" *איזה חג אתם הכי אוהבים? חנוכה ושבועות!! איזה צבע אתם הכי אוהבים? מממ.. נראלי כחול.. אולי גם ירוק חחח כוכבה ומאיה קבלו ח"ח

orianush

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo37.gif

* מה אתם עושים בחיים (לומדים, עובדים)? לומדת * מה עשיתם בצבא,תפקיד?--- * איזה שיר של יוסי אתם הכי אוהבים? "יום אחד איתך" *איזה חג אתם הכי אוהבים? לא יודעת.. איזה צבע אתם הכי אוהבים? כחול/תכלת

bu1li

New member
עונה:::

*מה אתם עושים בחיים? לומדת=//כיתה ט *איזה שיר של יוסי אתם הכי אוהבים?נמנמ שאלה קשה..נראה לי בוכה בלילות וציפור אבודה בידייך *איזה חג אתם הכי אוהבים?פסח.. *איזה צבע אתם הכי אוהבים?גוונים של כחול

lir2004

New member
גם אני אענה!

* מה אתם עושים בחיים (לומדים, עובדים)? - את זה אני גם שואל את עצמי... * מה עשיתם בצבא,תפקיד? - אני עוד לא בצבא... * איזה שיר של יוסי אתם הכי אוהבים? - יש המון... "פינה בלב", "בוכה בלילות" ו"ציפור אבודה" אלה ה-שלושה! *איזה חג אתם הכי אוהבים? - חנוכה... איזה צבע אתם הכי אוהבים? - כחול!

moranush86

New member
אני

* מה אתם עושים בחיים (לומדים, עובדים)? כלום. * מה עשיתם בצבא,תפקיד? ספקית/פ. רישום/פ.מפקד/ספקית {שוב...}. זאת הייתה התקופה בין היפות בחיים שלי. * איזה שיר של יוסי אתם הכי אוהבים? בוכה בלילות, דז'ה וו. *איזה חג אתם הכי אוהבים? אממ... אממ... אממ... לא יודעת... בביה"ס החג האהוב היה לפי אורך החופש. אין לי חג מועדף. *איזה צבע אתם הכי אוהבים? כחול.

צנובר

New member
עונה

אז ככה, נכון שאני לא נכנס כל יום, אבל מדי פעם אני בכל בא לבקר, אז החלטתי להשתתף במשאל: מה עושה בחיים? - אני עובד כמובן (כיאה לגילי המופלג) כיום אני בעניני מחשבים, תקשורת והיי-טק אבל בעבר הייתי (ועכשיו בטח כולכם תשנאו אותי) בעברי הייתי מורה, אבל לזכותי אפשר לומר שהייתי מורה מסוג אחר לגמרי. אצלי לא היו בחינות, ואת הציונים קבע כל תלמיד לעצמו (בהתיעצות איתי) ותאמינו זה תמיד שיקף את המציאות, ובאמת, כמה מורים אתם מכירים שבכלל שמעו על יוסי אזולאי ונכנסים לפורום שלו בתפוז? מה עשית בצבא? אוף זה היה מזמן, והייתי מה שקוראים בתותחנים "משנה טכני", שזה מי שעושה את החישובים הבליסטיים לכיוון תותחים. (היום נעזרים כמובן במחשבים). השיר האהוב של יוסי - הכי אני אוהב את "אל האור" ואת "ציפור אבודה...". חג? ל''ג בעומר בגלל המדורות והכיף של כל הלילה. צבע? כנראה כמו הרוב המכירע כאן, כחול. אה, והיומולדת שלי ב-12 באוקטובר. שנה? זה כבר סיפור אחר. דוד

sarit lang

New member
עונה...

* מה אתם עושים בחיים (לומדים, עובדים)? עובדת.. * מה עשיתם בצבא,תפקיד? לא עשיתי ולא עושה * איזה שיר של יוסי אתם הכי אוהבים? כל המעלות *איזה חג אתם הכי אוהבים?פורים איזה צבע אתם הכי אוהבים?תכלת,לבן

1מאיוש

New member
../images/Emo26.gif

מצטערות על כל אלו שיש שגיאות בתאריכים שלהם. אחרי שכולם יגיבו, ומי שיצטרך יתקן נרשום את התאריכים של כ-ו-ל-ם מחדש שיהיה לנו מסודר
שבוע טוב לכולם !

למעלה