תוצאות הפאגטרון II

TheDruid

New member
אני לא מוצא ...

היכן לראות את תוצראות התחרות..איפה אני בודק?

Justin Angel

New member
עדיין לא.

טל\ארי-אל צריכים להודיע למנצחת שלא נכחה אתמול על ניצחונה.

Dia Leoghann

New member
תשמע את התוצאות

בהכרזה חגיגית עם פרסים והכל בפיקניק הפגני ביום חמישי (מחר).

Wing Chan

New member
אה קראפ

זה יוצא מחר? חשבתי שבוע הבא דרעק אני בארוע של אנק"ה נו טוב תהנו

TheBlueOne

New member
../images/Emo65.gif תוצאות הפאגטרון II../images/Emo70.gif ../images/Emo63.gif

ובכן, תחרות קשה הייתה לנו השנה, אבל כמו בכל תחרות- גם היא נגמרה וגם בה יש לנו מס' זוכים... לפני שנכריז על הזוכים בכל קטגורייה, אנו רוצים להודות לכל המשתתפים. השנה בהחלט הייתה תחרות פורה, מגוונת, מעניינת ובהחלט קשה, ועל כך מגיע למשתתפים פידבק
. ולעניינינו, השנה היו 4 קטגוריות שונות :
קטגוריית שירה שירים ופואמות: בקטגורייה זו השתתפו כ-11 יצירות של 7 יוצרים שונים. הזוכה המאושר, אשר זכה בסט רונות עבודת יד (חייב לציין, מדהימות
) הוא/היא....
יום האור / נטלי .
קטגוריית הסיפור הקצר: בקטגורייה זו השתתפו 5 יצירות של 5 יוצרים שונים. אנו חייבים לציין שהיצירות היו מעולות, אחת אחת (כך גם בשאר הקטגוריות). הזוכה המאושר, אשר זכה בדיסק החדש של מוקי הוא/היא....
דמעת אשוח- מחזה בשלוש מערכות. / ארדן .
קטגוריית כתיבה פילוסופית: בקטגורייה זו השתתפו 5 יצירות של 4 יוצרים שונים. גם כן, היצירות היו ברמות גבוהות, בעלי תחומי עניין שונים ומגוונים. בהחלט ראוי לציון לשבח
. הזוכה המאושר, אשר זכה בדיסק האוסף הכפול של נעמי שמר הוא/היא....
האדונית והרוכל- פגאניות ויהדות ביצירת עגנון / טלה בר .
קטגוריית לוגו לפורום: השנה, קטגורייה חדשה נוספה אל התחרות. מדובר בקטגוריית הלוגו לקהילה הפאגנית בישראל. השתתפו בקטגורייה 6 יצירות שונות של 5 יוצרים. כל אחד מהלוגים היה מעניין מיוחד וייחודי. היה אחד שסחף והלהיב את כולם... הזוכה המאושר, אשר זכה בארוחה זוגית ברשת מסעדות הבשר "פאפאגיו" הוא/היא....
הלוגו של tontie הלוא הוא הפיתגראם.
(חייבים להודות שהשם גאוני
). הלוגו יוצג בעמוד הבית של הפורום.
כל היצירות זמינות עדיין באתר וכמו כן יועלו לקטגורייה מיוחדת במאמרים. אנו שוב מודים לכל המשתתפים, מקווים שנהנתם כמו שכולנו נהננו מהיצירות. ועד לתחרות בשנה הבאה.. תמשיכו לכתוב

llkessem

New member
הלו שם!

אני וטלה אולי מהדור הקשיש שלא מבינות מאינטרנט ופורומים או משהו כזה, אבל מישהו יכול לענות לנו ולומר איפה מוצאים את היצירות שהשתתפו בתחרות שנוכל לקרוא אותן?

למעלה