==•´¯`•» 3 שנים לפורום «•´¯`•==

orianush

New member
../images/Emo65.gif==•´¯`•» 3 שנים לפורום «•´¯`•==../images/Emo65.gif

(בעיקרון זה מחר אבל לא יהיה לי מחר זמן לכתוב) --------- 3 שנים חלפו להן.. הכל התחיל מקומונה קטנה שהתפתחה לפורום גדול לזמר שאנחנו מאוד אוהבים ומעריכים הכרנו פה אנשים מדהימים והכרנו הרבה חברים חדשים נכון שהשנה האחרונה לא הייתה פשוטה ולא היה פה הרבה עניין אבל יש תקופות כאלה וזה לגיטימי עדיין יש פה מספר אנשים שנשארו פה ותמיד נכנסים לפה וממשיכים לתמוך ולפרגן יש פה כמה אנשים שמגיעה להם תודה ענקית! קודם כל לאריאל שבלעדיו הפורום הזה לא היה קיים
תודה לחן שעזרה לי בתקופה האחרונה עם הפורום והשקיעה מעצמה כמה שהיא יכולה
והתודה העיקרית היא בעצם לכם.. לכל אלו שנשארו פה ושתמיד נכנסים... אתם אלו שמחזיקים את הפורום
והכי הכי חשוב!!! יוסי היקר שלנו תודה רבה רבה על כל האהבה שלך אלינו! תמשיך לרגש אותנו עם המוזיקה המדהימה שלך, והלוואי ונישאר פה עוד הרבה שנים ושנתראה בעוד מפגשים מוצלחים כמו שהיו לנו איתך, אוהבים אותך!!!
-
-
-
-

orianush

New member
---שאלון {תודה לכוכבה}---

1) איך הגעת לפורום
2) מה ריגש אתכם בפורום/ ביוסי
3) איך אתם חושבים שהפורום תיפקד במשך ה-3 שנים
4) מה לדעתכם אפשר לשפר בפורום
5) איך היו כל מפגשי הפורום עם יוסי
, באיזה הכי נהנתם
ומה הייתם משפרים במפגש הבא
6) למי הכי התחברתם מחברי הפורום
7) מה אתם מאחלים לפורום ולהמשכיותו

חן 16H

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב לנו!!!

איך הגעת לפורום *לבד מה ריגש אתכם בפורום/ ביוסי הקול המדהים שלו והאישיות המופלאה שלו איך אתם חושבים שהפורום תיפקד במשך ה-3 שנים קצת שקט בזמן האחרון אבל בסך הכל בסדר גמור מה לדעתכם אפשר לשפר בפורום אין איך היו כל מפגשי הפורום עם יוסי, באיזה הכי נהנתם ומה הייתם משפרים במפגש הבא כולם היו מהנים , אין שיפור מה אתם מאחלים לפורום ולהמשכיותו שבעזרת ה' יתעורר ויחזור לפעול במרץ

1mayush

New member
מזלל טוב לנווו ../images/Emo65.gif

1) איך הגעת לפורום - אממ.. אחרי הכנות ליום הזיכרון שראיתי את יוסי ביישוב
2) מה ריגש אתכם בפורום/ ביוסי - הקול שלו
אין עוד אחד כזה עם קול אדיר !! 3) איך אתם חושבים שהפורום תיפקד במשך ה-3 שנים - לא הייתי ממש בהתחלה אבל אני חושבת שיפה מאוד! הכל בזכות אריאל ואוריאן
יש תקופות של שקט, אבל גם התקופות האלו עוברות (:) 4) מה לדעתכם אפשר לשפר בפורום - כרגע אין לי מושג
5) איך היו כל מפגשי הפורום עם יוסי, באיזה הכי נהנתם ומה הייתם משפרים במפגש הבא - אממ.. במפגש שהיה בקפית, ירושלים :) היו בו הרבה חבר'ה מהפורום.. וזה היה הכי טוב ומהנה :) 6) למי הכי התחברתם מחברי הפורום - למנהלת שלו
7) מה אתם מאחלים לפורום ולהמשכיותו - עוד הרבה שנים והתפתחות

עונה..

1) איך הגעת לפורום -הייתי קוראת סמוייה בקומונה עד שהפורום נפתח.. 2) מה ריגש אתכם בפורום/ ביוסי- הקל והשירים המדהימים שלו 3) איך אתם חושבים שהפורום תיפקד במשך ה-3 שנים- אחלה..יש תקופות של חוסר נוכחות (גם שלי) אבל בקטנה... 4) מה לדעתכם אפשר לשפר בפורום-לא צריך לשפר כלום 5) איך היו כל מפגשי הפורום עם יוסי, באיזה הכי נהנתם ומה הייתם משפרים במפגש הבא- כל המפגשים שהייתי בהם היו כיפיים.. לא ניראה לי שיש מה לשפר 6) למי הכי התחברתם מחברי הפורום- לכמה וכמה אנשים וחלקם שכבר לא איתנו 7) מה אתם מאחלים לפורום ולהמשכיותו- אממ שנזכה לעוד הרבה שנים ומי יודע חח מתישהו יהיה מפגש פורום בחתונה שלי

למעלה