../images/Emo65.gif==•´¯`•» 3 שנים לפורום «•´¯`•==../images/Emo65.gif
(בעיקרון זה מחר אבל לא יהיה לי מחר זמן לכתוב) --------- 3 שנים חלפו להן.. הכל התחיל מקומונה קטנה שהתפתחה לפורום גדול לזמר שאנחנו מאוד אוהבים ומעריכים הכרנו פה אנשים מדהימים והכרנו הרבה חברים חדשים נכון שהשנה האחרונה לא הייתה פשוטה ולא היה פה הרבה עניין אבל יש תקופות כאלה וזה לגיטימי עדיין יש פה מספר אנשים שנשארו פה ותמיד נכנסים לפה וממשיכים לתמוך ולפרגן יש פה כמה אנשים שמגיעה להם תודה ענקית! קודם כל לאריאל שבלעדיו הפורום הזה לא היה קיים
תודה לחן שעזרה לי בתקופה האחרונה עם הפורום והשקיעה מעצמה כמה שהיא יכולה
והתודה העיקרית היא בעצם לכם.. לכל אלו שנשארו פה ושתמיד נכנסים... אתם אלו שמחזיקים את הפורום
והכי הכי חשוב!!! יוסי היקר שלנו תודה רבה רבה על כל האהבה שלך אלינו! תמשיך לרגש אותנו עם המוזיקה המדהימה שלך, והלוואי ונישאר פה עוד הרבה שנים ושנתראה בעוד מפגשים מוצלחים כמו שהיו לנו איתך, אוהבים אותך!!!
-
-
-
-
(בעיקרון זה מחר אבל לא יהיה לי מחר זמן לכתוב) --------- 3 שנים חלפו להן.. הכל התחיל מקומונה קטנה שהתפתחה לפורום גדול לזמר שאנחנו מאוד אוהבים ומעריכים הכרנו פה אנשים מדהימים והכרנו הרבה חברים חדשים נכון שהשנה האחרונה לא הייתה פשוטה ולא היה פה הרבה עניין אבל יש תקופות כאלה וזה לגיטימי עדיין יש פה מספר אנשים שנשארו פה ותמיד נכנסים לפה וממשיכים לתמוך ולפרגן יש פה כמה אנשים שמגיעה להם תודה ענקית! קודם כל לאריאל שבלעדיו הפורום הזה לא היה קיים