5 שנים לפורום - החידון המסכם!

richter

New member
../images/Emo65.gif5 שנים לפורום - החידון המסכם!../images/Emo106.gif../images/Emo77.gif

בשעה טובה ומוצלחת (ובאיחור קל של שבוע מהתכנון המקורי שלי) אנו מגיעים אל חתימת חגיגות ה-5 שנים לפורום שלנו, ואין דרך טובה יותר לעשות את זה מאשר בחידון נושא פרסים! בפעם הראשונה בפורום (ואם זה ילך טוב- אז ללא ספק לא האחרונה) אנו נערוך חידון אשר בסופו יוכתרו שני זוכים שיקבלו פרס.
הפרסים: שני פוסטרים גדולים ומגניבים של סאות' פארק, מתנת תפוז אנשים
. כרגע אין לי תמונות של הפוסטרים בשביל להעלות לפורום, אבל אני יכול לומר לכם שלא הייתי מתנגד לשמור אותם לעצמי
וכעת, לחלק החשוב בשרשור- חוקים והסברים:
החידון יתחיל ביום ראשון הקרוב, ויתפרש על גבי השבועיים הקרובים. הוא יחולק ל-2, כאשר לכל שבוע יהיה זוכה אשר יקבל פוסטר אחד.
החידון פתוח לחברי פורום מכל העולם. vdrums ומוכר סימס, גם אתם יכולים לזכות
למנהלי הפורום ולמשפחותיהם אסור להשתתף
(
)
בכל שבוע בימים ראשון עד חמישי אני אפרסם בפורום חידה יומית, אשר את התשובה לה תשלחו לכתובת [email protected] עם כותרת שתפורסם בהודעה היומית.
החידות רלוונטיות כמובן רק לפרקים מהעונות ששודרו בארץ (משמע ללא 10 ו-11)
את התשובות ניתן לשלוח עד יום שישי בחצות (שעון ישראל
) של אותו השבוע לטובת אלו אשר לא נמצאים בבית במהלך השבוע
מי שיפתור את כל חמש החידות היומיות באותו השבוע, ייכנס להגרלה שתערך ביום שבת, ובסופה יוכרז זוכה.
אנא שימו
לחוקים, מאחר ומי שלא יעבוד לפיהם פשוט יפספס, וחבל... יש לכם את הסופ"ש הקרוב להתכונן ולשאול כאן שאלות אם יש לכם, כי ביום ראשון - אנחנו מתחילים

Th3onE

New member
יש יש יששש( וכל הכבוד מוגנב )

תמיד אחותי זכתה בתקליטים פה בפורמים ואני מתבאס שאין תחרויות כאלה בפורמים שאני אוהב.. סוף סוף :) תודה רבה על ההזדמנות עידו, איריס וההנהלה בתפוז

richter

New member
שאלה טובה

לא - ולכן נערוך את שתי ההגרלות בשבת השניה

NOAM5317

New member
אבל../images/Emo118.gif

אמרת שיש 2 פוסטרים... איך אני אדע באיזה להשתתף(אולי השני יותר יפה?!)?

richter

New member
תפסיק להיות ישראלי

רק בגלל זה כדאי לעשות הגרלה בסוף השבועיים וכמו שאמרתי שניהם יפים, ואת שניהם לא הייתי מתנגד לשמור ולתלות בחדר שלי. הפוסטרים כרגע נמצאים במשרדים של תפוז, ולכן אין לי אפשרות לצלם. החידון גם ככה לא קשה המטרה שלי היא לא לגרום לכם לשבור את הראש אלא לתת לכם אפשרות לזכות בפרס

NOAM5317

New member
אממ../images/Emo118.gif

אפשר זמנים מדוייקים של התחרות? אני למשל נורא מוגבל בזמן... בזמנים מדוייקים של התחרות אני מתכוון לתאריך ההגרלה ותאריך משוער של קבלת הפרס.

richter

New member
מה לא ברור בהודעה הראשונה?

את התשובות תוכל לשלוח עד יום שישי בחצות של אותו השבוע. אין לי שעה מדוייקת שבה אני אפרסם את החידה כל יום. בשביל מה אתה צריך תאריך משוער של קבלת הפרס?

richter

New member
../images/Emo41.gifמשהו חשוב ששכחתי!../images/Emo41.gif

תחשבו טוב לפני שאתם שולחים מייל, כי לכל אחד מותר לשאול רק פעם אחת (לכל חידה). אל תתחילו לשלוח לי 5 תשובות לאותה החידה כי זה פשוט לא ייחשב. תודה ובהצלחה

positive energy

New member
לא הבנתי

אפשר לשלוח את כל התשובות באימייל אחד ביום שישי, או שצריך לשלוח אימייל על כל שאלה?

richter

New member
מייל אחד לכל חידה

אתה יכול לשלוח אותו בכל יום ישר עם הפרסום שלי אם אתה צריך זמן לחשוב, אז יש לך עד שישי בחצות...

richter

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifקצת סטטיסטיקה והערות חשובות../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

על החידה הראשונה ענו עד כה 7 אנשים (וכבר אומר - לא הכל נכון). מי שכבר ענה - בינתיים הסיכויים שלכם טובים
. כל השאר- למה אתם מחכים?
הערות חשובות
תעקבו אחר ההוראות והחוקים! זה באמת לא מסובך. Giallarossi - המיילים שלך לא תואמים את התבנית שכתבתי בהודעות של החידות. שים לב שהכותרות שלך לא נכונות. מה ששלחתי עד עכשיו נכנס בכל מקרה - להבא זה פשוט לא ייחשב כמו כן, ביקשתי יפה תגובות על החידות לכתוב בשרשור הזה ולא בשרשור של החידות בכדי שהחידות לא יעלמו בין התגובות. אז למה בכל זאת הגבתם שם? שאלות עניינות וספציפיות על החידות כמו זו של TomerY2005 הן בסדר גמור.
סקירה קצרה על החוקים של התחרות למי שעדיין לא הבין (או טרח לקרוא):
בכל יום מתפרסמת חידה אחת בשרשור החידות
בכל חידה יש הוראות למשלוח הפיתרון.
תשובות שלא יהיו לפי ההוראות פשוט לא יעברו את הסינון ולא ייחשבו כלל
לכל חידה יש לשלוח מייל נפרד.
לכל חידה לשלוח רק פעם אחת. התשובות הבאות לאותה החידה לא ייחשבו
אפשר לשלוח את התשובות לחידות של השבוע הזה עד יום שישי בחצות, וכנ"ל לגבי שבוע הבא

למעלה