הסיפור שלי
אצלי הכל התחיל בשנת 99'. הייתי בכיתה ו' בזמנו, וחבר היא לי מספר קבצי mp3 בהם היו דיאלוגים מפרקים שונים של העונה הראשונה של סאות' פארק, כמו למשל הקטע על ה-rainbows בתחילת פרק 102 (Weight Gain 4000). חשוב לציין, שאינטרנט לא היה עוד נפוץ כל כך בארץ באותה התקופה, ולא היה לנו מושג מה זה south park. חשבנו שזאת איזו להקה מוזרה (ושלפי הקול קני הוא בכלל בת
). לא עבר זמן רב עד שידענו את הקטעים האלה בע"פ ואני זוכר שהיינו עושים אותם תמיד בדרך חזרה מהבית ספר
, אפילו שלא ממש הבנו את הכל.... מעט אחרי זה, לקראת החופש הגדול של אותה השנה, החלו בערוץ 22 לשדר פרסומות לקראת ההגעה של סאות' פארק לארץ. מיותר לציין שזה די שימח אותנו (בלשון המעטה...) וחיכינו בקוצר רוח לתחילת השידורים. הרגע המיוחל הגיע, והפרק הראשון שודר בטלוויזיה - ומאז אני מכור
בתחילה ששידרו את הסדרה ב-22:00 בלילה (אחרי דארמה וגרג), ומאוחר יותר הזיזו את זה ל-24:00 בערך, מה שאילץ אותי כמובן לכוון הקלטה ולראות למחרת לפני בית הספר. בכל זאת - הייתי די צעיר
אנקדוטה מעניינת #1 - אני זוכר שבערוץ 22 משום מה לא שידרו פרקים מסוימים כמו Big Gay Al's Big Gay Boat Ride (פרק 104) ו-Mr Hankey The Christmas Poo (פרק 110). אני כבר לא זוכר אם אח"כ שידרו אותם או שראיתי אותם לראשונה רק שהגיע ביפ. אנקדוטה מעניינת #2 - לאחר שההורים שלי צפו במקרה בפרק 213 (Cow Days), הם החליטו שאני לא צריך לראות יותר את סאות' פארק... מן הסתם, זה לא ממש הפריע לי להמשיך ולהקליט את זה בהחבא... ותראו איפה אני היום
אז זה הסיפור שלי, מה שלכם?