5 שנים לפורום: סאות' פארק ואתם, ההתחלה

richter

New member
../images/Emo65.gif 5 שנים לפורום: סאות' פארק ואתם, ההתחלה

כל אחד נשאב לסאות' פארק איכשהו, ואני בטוח שלחלקכם גם יש סיפורים מעניינים בנושא - זה הזמן לשפוך הכל החוצה
כמה שיותר ארוך, יותר טוב
נ.ב. את הסיפורים של איך הגעתם לפורום לשמור בבקשה לשרשור נפרד בנושא שייפתח גם כן

richter

New member
הסיפור שלי

אצלי הכל התחיל בשנת 99'. הייתי בכיתה ו' בזמנו, וחבר היא לי מספר קבצי mp3 בהם היו דיאלוגים מפרקים שונים של העונה הראשונה של סאות' פארק, כמו למשל הקטע על ה-rainbows בתחילת פרק 102 (Weight Gain 4000). חשוב לציין, שאינטרנט לא היה עוד נפוץ כל כך בארץ באותה התקופה, ולא היה לנו מושג מה זה south park. חשבנו שזאת איזו להקה מוזרה (ושלפי הקול קני הוא בכלל בת
). לא עבר זמן רב עד שידענו את הקטעים האלה בע"פ ואני זוכר שהיינו עושים אותם תמיד בדרך חזרה מהבית ספר
, אפילו שלא ממש הבנו את הכל.... מעט אחרי זה, לקראת החופש הגדול של אותה השנה, החלו בערוץ 22 לשדר פרסומות לקראת ההגעה של סאות' פארק לארץ. מיותר לציין שזה די שימח אותנו (בלשון המעטה...) וחיכינו בקוצר רוח לתחילת השידורים. הרגע המיוחל הגיע, והפרק הראשון שודר בטלוויזיה - ומאז אני מכור
בתחילה ששידרו את הסדרה ב-22:00 בלילה (אחרי דארמה וגרג), ומאוחר יותר הזיזו את זה ל-24:00 בערך, מה שאילץ אותי כמובן לכוון הקלטה ולראות למחרת לפני בית הספר. בכל זאת - הייתי די צעיר
אנקדוטה מעניינת #1 - אני זוכר שבערוץ 22 משום מה לא שידרו פרקים מסוימים כמו Big Gay Al's Big Gay Boat Ride (פרק 104) ו-Mr Hankey The Christmas Poo (פרק 110). אני כבר לא זוכר אם אח"כ שידרו אותם או שראיתי אותם לראשונה רק שהגיע ביפ. אנקדוטה מעניינת #2 - לאחר שההורים שלי צפו במקרה בפרק 213 (Cow Days), הם החליטו שאני לא צריך לראות יותר את סאות' פארק... מן הסתם, זה לא ממש הפריע לי להמשיך ולהקליט את זה בהחבא... ותראו איפה אני היום
אז זה הסיפור שלי, מה שלכם?

הסיפור שלי ../images/Emo13.gif

אני זוכר כשזה רק התחיל בערוץ 22 התחלתי לצפות בזה אחרי ששודרו כמה פרקים. אני זוכר שהייתי נשאר ער עד 12 (שהיה מאוד מאוד מאוד מאוחר בשביל ילד בכיתה ד' או משהו, לא בטוח). אני גם זוכר שראיתי את הפרק עם ברברה סטרייסנד וזה אשכרה ממש הפחיד אותי הכל
אחרי כמה זמן משום מה כבר שכחתי מסאות' פארק לכמה שנים.. לא יודע מה בדיוק קרה. ואז קרה מקרה נהדר - גיליתי את האפשרות להוריד פרקים של סדרות באינטרנט! הסתכלתי בפרקים חדשים שהיו והיה את הפרק בעונה ה7 עם ג'ניפר לופז. ראיתי את הפרק וצחקתי כל כך חזק שהתמכרתי לסדרה. מאז פשוט הורדתי את כל הפרקים של הסדרה, וגם ראיתי בביפ מידי פעם. אז כשעברתי לפה (ארה"ב) התחלתי לראות את הפרקים החדשים ישר כשהם שודרו, וככה דיי נפרדתי מהורדת הפרקים (אני עדיין מוריד פרקים שהיו ממש טובים חחח) וזה הסיפור שלי על סאות' פארק... יש לי חתיכת היסטוריה

pasiava

New member
הייתי בן 7 כשהגיעו השידורים לארץ...

ראיתי כמעט רק ערוץ הילדים ובקושי ערוץ 22, ולמעשה הסיבה שהתחלתי לצפות לפעמים בסאות'פארק הייתה כי אחותי הגדולה צפתה, וראיתי איך היא צחקה, אז התחלתי גם אני לראות למרות שלא הבנתי את השפה, את הבדיחות ושאר הדברים... אני זוכר שהפרק הראשון או אחד הראשונים שראיתי, לא זוכר בדיוק, היה הפרק בו מגלים שאמא של קארטמן היא אבא שלו. הייתי ילד תמים ושאלתי את אחותי איך זה יכול להיות והיא אמרה לי ללכת לישון ושזה לא בשבילי
המשכתי מדי פעם לצפות בדמויות המצוירות המצחיקות אפילו בלי להבין מה הן אומרות. קראתי את התרגום די באיטיות אז גם לא הספקתי לקלוט הכל. אחרי תקופה הגיע סאות'פארק לביפ. אז כבר קראתי מהר עברית וידעתי קצת אנגלית, והייתי עם קצת יותר ידע על מה שמדברים סאות'פארק
אני זוכר שהייתי רואה את הפרקים במשך כל השבוע ואז גם ביום שישי, וזה ממש הצחיק. ככה היה עד שגיליתי את הפורום. בפורום גיליתי שיש עוד "דרכים" לראות סאות'פארק ואז כבר השלמתי את העונות החדשות והישנות כדי לראות את הרוב שוב. ועדו היום אני מכור לסאות'פארק

negy1993

New member
זה לא סיפור ממש מעניין...לא נורא../images/Emo8.gif

הכל התחיל שהייתי ילדה קטנה ותמימה בכיתה ד'. היה לי נורא משעמם אז כמובן שפניתי לטלוויזיה. פתחתי ביפ כי לא היה מה לראות, והיה פרק של סאות'פארק. "הו,מצויין!" חשבתי לעצמי, "סדרה מצויירת! זה בטח מתאים לגיל שלי" . הפרק הראשון שראיתי היה מהעונה השישית, הפרק עם הטריילר לסרט החדש של טרנס ופיליפ. לא הבנתי כמעט כ-ל-ו-ם ממה שהלך שם, אפילו לא הבנתי למה כשסטן פתח את הדלת יצא כל כך הרבה נוזל אדום כזה שהציף את כל הבית, ומה לעזאזל זה טמפונים?! אבל מה, ישר נדלקתי על קרטמן (ובאטרס). דווקא את הבדיחות איתו יכלתי להבין. אתם פשוט לא מאמינים איך ישבתי מול הטלוויזיה והתפוצצתי מצחוק כשכולם רצו מבית לבית וקרטמן נשאר מאחור, והקטע עם באטרס שהוא אמר שההורים שלו לא בבית ואין לו ביביסיטר. בקיצור לא בדיוק שמתי לב לשעה, לא שמתי לב ליום, וזאת הסיבה שלא ראיתי קבוע. הייתי רואה פרקים פה ושם, ולאט לאט הלכה ממני תמימותי. כשהפסיקו לשדר את העונה השישית וחיכו לעונה השביעית, שכחתי לגמרי מהסדרה. לא ראיתי ביפ, אז לא ראיתי טריילרים, ובכלל לא ראיתי הרבה טלוויזיה. ואז יום אחד דיפדפתי בין הערוצים, ופתאום בערוץ ביפ מה אני רואה? את הפרק עם ג'ניפר לופז! ככה התחלתי לראות סאות'פארק. התמכרתי לגמרי. ראיתי את כל הפרקים בביפ, גיליתי את נפלאות ******* ******** ומאז
לחשוב שהייתי רק בכיתה ד'...............

Doronko1

New member
הקטע שלי...

אז ככה הייתי בכיתה א' וראיתי אז את הסדרה אבל לא הבנתי בגרוש אנגלית והכתוביות בשבילי היו מהירות אז מהשעשיתי אז היה להסתכל וזה. ולמעשה ואז 7 אחרי זה הייתי אצל בן דוד שלי והוא ראה סאות'פארק במחשב ואז שאלתי מזה והוא אמר שזה סדרה בשם סאות'פארק והוא הסביר לי קצת על זה ובלה ובלה והפרק הראשון שראיתי היה Two Days Before the Day After Tomorrow והוא היה באמת מצחיק . אז החלטתי שאני רואה את כל הסדרה והשלמתי את כל הצפייה בה בכל העונות ועכשיו אני דיי ספץ בסאות'פארק. סאות'פארק = שליטההההההההההההההההה

../images/Emo97.gifגם לי יש סיפור! לא רק לכם!

הייתי ילדה תמימה בת 7 וראיתי ערוץ הסרטים אצל סבא וסבתא שלי. ואז שידרו את סאות'פארק הסרט D: פתאום ראיתי את האזהרה של סאות'פארק (כל הסיפורים, אפילו האמיתיים בדויים לחלוטין), והיה בצד את הסימון של 14 ומעלה. אז החלטתי לראות כמה דקות =] קראתי כבר די מהר אז הספקתי לקרוא את הכתוביות. את רוב הבדיחות לא הבנתי אבל נורא צחקתי מטרנס ופיליפ XD. כמה שנים אח"כ שידרו אותו שוב בכבלים, וראיתי, נזכרתי וצחקתי כי כבר הבנתי את רוב הבדיחות. רק לפני שנה בערך גיליתי שמשדרים סאות'פארק באופן קבוע בביפ, השלמתי פערים ועכשיו אני די מומחית D:

Under the GUN

New member
הסיפור (הלא כ"כ מעניין) שלי

היה ל"ג בעומר בכיתה ו' (לפני 4 שנים) וחבר שלי סיפר לי על הסרט של סאות'פארק, ושזה אחד המצחיקים. באתי אליו, ראינו והתפוצצנו מצחוק, הכרתי את הסרט בע"פ וכל מיני כאלה. אבל אחרי חצי שנה בערך שחכתי מהסדרה, ולפני משהו כמו שנה גיליתי את נפלאות האינטרנט, התחלתי לראות פה ושם פרקים, עד שהחלטתי לראות את כולם, ואני עדיין באמצע
ד"א, כשביפ רק עלה לאוויר ושידרו שם סאות'פארק זה בגלל דודה שלי, שעבדה אז בערוץ והביאה את כל הערוץ של קומדי סנטרל לארץ

g a g a

New member
הסיפור שלי ../images/Emo22.gif

אני, אחותי ואחי שמענו על סדרה מצויירת חדשה ובועטת [אי שם ב1997 הרחוקה....כן, אני קשישה]. חפרנו קצת יותר לעומק וגילינו שמדובר בסדרה קורעת - משהו שלא ראינו כמותו בעבר. התמכרנו מהרגע הראשון. [מפאת סניליות מתקדמת אני לא זוכרת מה הפרק הראשון שראיתי]. מאז אחי נכנס לזה בצורה ממש "מדאיגה" והוא היה זה שמוריד באופן קבוע את הפרקים ומכנס אותי ואת אחותי לquallity time
חלק ראיתי בערוץ 2, את הרוב במחשב, מעט מאוד ראיתי בביפ. אחחחח נוסטלגיה
[ולמי שתהה לעצמו - אחי לא נמצא בפורום. הוא לא בקטע של פורומים וכיו"ב
]

shaiezra

New member
וואו זה ישמע מוזר...

אני בן למשפחה עם 3 בנים... אני האח הקטן ואין מה לעשות הושפעתי מאחיי הגדולים... במקרה שניהם מעריצי סאות'פארק.. כך שאני התחלתי לראות את הסדרה באיזה גיל 6 עוד שהסדרה הייתה משודרת בערוץ 2 (כמובן שאז עוד לא הבנתי את הבדיחות וצחקתי מהציורים והקללות), מאז לאט לאט גדלתי אל תוך הסדרה ונהייתי יותר ויותר מעריץ (אולי אפילו פאנטי במקצת) של הסרה (יותר מאחיי אפילו)... עכשיו אני כבר עוקב אחריה בסדירות רוכש מוצרים שלה, ואני מוכר בקרב החברים שלי כמעריץ שרוף... הדמות האהובה עליי היא קארטמן למרות שאני דיי חולה על כל אחת ואחת מהדמויות... הגעתי לפורום נראה לי לפני איזה שנה אולי קצת יותר ואני מגיע בהפסקות... זהו בעיקרון חולה על הסדרה ועל כל מה שקשור אליה... (= נ.ב: אפילו הכינוי שלי בהמון מקומות ( איי סיקיו וכד') הוא Cartman... (ובאיזה גיל 11-12 ככה זה אפילו הגיע לרמה של SPboy -- חחח כמה שזה נשמע עלובבב עכשיו שאני חושב על זה ((= )

11122233311

New member
סיפורי

הייתי בכיתה ה' או ו'. ולא ידעתי על סאותפארק כלום. עד שיום אחד נשארתי חד פעמי עד מאוחר בלילה לראות סרט ואחרי שהוא נגמר עברתי ערוצים ופתאום נפלתי על ערוץ 2. זה היה פרק 102 weight gain 4000 , ופשוט התפוצצתי מצחוק כל הפרק, במיוחד כשקני מת והשתפד על העמוד ואז ברבריידי אמר שמזל שהיום עבר בשלום ואף אחד לא נפגע. ואז בבית ספר גיליתי שחבר שלי גם ראה את זה והתחלנו להקליט את הפרקים ולראות אותם בבית ספר בספריה. עד שגילו מה אנחנו רואים ואסרו עלינו, אז עברנו לראות בבית. ואז היייתי כבר רואה באינטרנט הכל, עד היום.

The Prospect

New member
הסיפור שלי,אני חדש אגב.

אני לא זוכר באיזה ערוץ זה שודר בהתחלה,אבל אני זוכר שהייתי בערך בן 7 וראיתי אצ זה עם אח שלי. כמה שנים אחרי זה אח שלי התחיל להוריד מן האינטרנט ,ואני צפיתי איתו בכמה פרקים. בסוף הוא הפסיק,וחזרנו שנינו לצפות בביפ,הפעם שיש לי מושג על מה הם מדברים,ואני נקרע כל פעם מחדש. התמכרתי לגמרי,ואני עדיים מכור לפרקים הכפולים כל יום,ובנוסף אני גם רואה את התוכנית דרך האינטרנט (מה שגורם לי ,לפחות העונה הזאת לחתיכת אכזבה). וזה,מיי פרינדס,היה הסיפור הליימי שלי .

RoieL

New member
הממ

תמיד חשבתי שסאות'פארק זו סדרה גסה ומגעילה, עד שיום אחד במקרה ראיתי את הפרק שבו הארבעה הופכים לנינג'ה ונלחמים נגד באטרס / דוקטור כאוס / כלב (הקף את התשובה הנכונה). באופן שמדהים אותי עד היום החלטתי שהסדרה הזו לא גסה, לא מגעילה והיא אחד הדברים הכי מצחיקים שראיתי (אחותי שראתה איתי נשבעה שהיא בחיים לא תסתכל שוב על הסדרה הזו. היום היא מדקלמת כל דיאלוג של קני וקרטמן). בכל מקרה מאז התמכרתי. הפרק האהוב עלי הוא טו דייס ביפור דה דיי אפטר טומרו והשירים האהובים עלי זה זה עם מעגל החרא וזה עם ביצי השוקולד.

למעלה