אז איך הגעתי לפה בכלל? וההיסטוריה של הפורום:
הכל החל אי שם במאי 2002, ממש במקרה שהפורום הוקם. אני עוד הייתי חדש למדי בכל הקטע של הפורומים, וחבר רצה להראות לי בזמנו אוסף DVD-ים של מישהו מפורום סרטים פה בתפוז. בזמני הפנוי, נכנסתי לעמוד הראשי של תפוז. חשוב לציין שאז היו כאן הרבה פחות פורומים מהיום, ולכן כל הפורומים הוצגו ברשימה אחת פתוחה בדף הראשי (tapuz.co.il/forums). תוך כדי מעבר מהיר על הרשימה, תפס את מבטי אייקון ה-"
חדש!" שהוצמד לפורום באותם הימים, מאחר והוא בדיוק אז הוקם. בהמשך לסיפור "סאות' פארק ואני", הייתי כבר אז מכור לסדרה (פחות מהיום, אבל עדיין...) ולכן כמובן שנכנסתי לפורום לראות הכצעקתה, ומאז פחות או יותר נשארתי.
ההודעה הראשונה שלי בפורום וכעת- סיפורי ראשית הפורום ומעבר שרביט הניהול: בראשית ברא IC4 (הוא free smile שהגיב בשרשור הברכות) את הפורום (מאי 2002, כאמור) וישמחו ויצהלו כולם כי לסדרה הכי טובה ביקום יש כעת מקום עברי בו ניתן לדסקס עליה (ועל שאר דברים שברומו של עולם) בשפת הקודש. עם הזמן IC צירף כעזר כנגדו את זוחל השטיח (Carpet Crawler,המנהל האגדי של פורום סיינפלד) ואת Cartman (שאם אינני טועה מדובר בבחור שאחראי בין היתר על סדרת הקומיקסים "הוברט הוברט") אשר עזרו לו לנהל את הפורום למשך תקופות קצרות יותר (קרטמן) ופחות (זוחל השטיח). לאחר חודשים מספר, נוכחותו של IC בפורום החלה להיעלם אט אט, עד שביום בהיר אחד, אי שם באזור אוקטובר 2002 אם אני זוכר נכון, קמנו לגלות שכל דפי הפורום הפעילים נמחקו, ואיתם גם IC "נמחק" מן הניהול. הסיבה לא הייתה ברורה אז, ועל אחת כמה וכמה לא היום - ואייסי, אתה יותר ממוזמן להסביר לנו סוף סוף מה קרה שם, ולהרחיב על סיפורי באם תחפוץ בכך. ניחא, לא בוכים על דפי פורום שנשפכו לחיריה של הסייברספייס (או משהו כזה...) - ממשיכים הלאה. כך למשך כחצי שנה תפקד (בהיעדר מילה מתאימה יותר לתיאור המצב...) הפורום ללא מנהל, עד שאזרתי אומץ וב-11 למאי 2003 (בהסכמת רוב חברי הפורום דאז), צעדתי לעבר משרדי תפוז ברמת-גן, ועברתי ראיון שלאחריו
מוניתי כמנהל החדש של פורום מספר 374. בתחילה לתקופת ניסיון - שהפכה, כפי שאתם יכולים לנחש, לניהול קבוע של הפורום. <- - - . . . 4 שנים . . . - - -> והנה אנו היום
לא, סתם. גם 4 השנים הללנו היו רצופות בפעילויות שונות (ומשונות), שאורך הקלף קצר מכדי לתארן. מי שממש רוצה, יכול בכל עת לקפוץ לארכיון (קישור בתחתית העמוד) ולנבור שם במשך שעות, ימים, שבועות וחודשים במה שעבר על הפורום ב-5 השנים האחרונות.
וכעת: הבמה שלכם
. . .