Happy New Year

../images/Emo65.gifHappy New Year../images/Emo65.gif

שאלון קצרצר לכבוד השנה החדשה
מה הכי הייתם רוצים שיקרה השנה?
מה הכי הייתם רוצים שלא יקרה השנה?
מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה?
מה אתם מאחלים לחברי הפורום לשנה החדשה?
האם יש לכם חלום שאתם מקווים שיתגשם השנה ומהו?
לשנה החדשה אני מצפה ל....
ב00.00 אני אהיה ב... שנה אזרחית טובה לכולם

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo182.gifאני :)

מה הכי הייתם רוצים שיקרה השנה?
שהכל יילך טוב, בלי דיכאונות לא צפויים, הצלחה בלימודים..
מה הכי הייתם רוצים שלא יקרה השנה?
ההפך ממה שכתוב למעלה
מה החלום הכי גדול שלכם, האם הוא יתגשם לשנה?
אין לי ממש חלום משמעותי שאני מקווה שיתגשם..זה קטנים כאלה, אין לי כוח לפרט חחח
לשנה החדשה אני מצפה ל....@|כמו השאלה הראשונה.
ב00.00 אני אהיה ב...
לא יודעת מה איתכם, אני אהיה במיטה, כנראה כבר בחלום ה-18
העתקתי מפורוני חח ^^ שנה ארחית-חדשה-טובה לכולם@#$%^&*

Shai C

New member
I Miss U. Shalaalala. I Miss U

מה הכי הייתם רוצים שיקרה השנה?להתרפד. LOL. סתם, שייצא מידנייט סאן. מה הכי הייתם רוצים שלא יקרה השנה?שלא ייקבלו אותי לתיכון מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה?אושר כושר בריאות ואהבה P: מה אתם מאחלים לחברי הפורום לשנה החדשה?כנ"ל ^^ האם יש לכם חלום שאתם מקווים שיתגשם השנה ומהו?טיסה לארה"ב- ניו יורק, LA....
לשנה החדשה אני מצפה ל....IDK ב00.00 אני אהיה ב...מיטה, ישנה.

ndnd123

New member
עכשיו כבר אבל אבל אני עשיתי....

מה הכי הייתם רוצים שיקרה השנה?מ... שאני יזכה בלוטו! מה הכי הייתם רוצים שלא יקרה השנה?שהמורה לשי לחשבון לא תמות!! מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה?עוש אושר בראיות אהבה ו.... שאני יטוס לארצות הברית! מה אתם מאחלים לחברי הפורום לשנה החדשה?שברוכתיהם התגשמווו האם יש לכם חלום שאתם מקווים שיתגשם השנה ומהו?שהאחים ג'ונאס מיילי סיירוס ובריטני ספירס יבואו לארץ ואני יבקש מהם חתימה חחח!! לשנה החדשה אני מצפה לשצ"הל יהרוג את כל הערבים ששונאים אותנו! ב00.00 אני אהיה בהייתי במיטה וישנתי וגם חלמתי!

הפי ניו ייר

מה הכי הייתם רוצים שיקרה השנה? שאצליח בלימודיי מה הכי הייתם רוצים שלא יקרה השנה?דברים רעים. מה אתם מאחלים לעצמכם לשנה החדשה?שנה טובה מה אתם מאחלים לחברי הפורום לשנה החדשה? שנת שגשוג ואושר האם יש לכם חלום שאתם מקווים שיתגשם השנה ומהו? לא כי הוא לא יתגשם לשנה החדשה אני מצפה ל.... הרבה גשם וניצחון על החמאס ב00.00 אני אהיה ב... או במיטה או בדפים של מת'

למעלה