Svenska Cupen: assyriska vinna på straff spark!! Orgryte [1 - 1] Assyriska
G G o o P y New member 8/6/05 #1 ../images/Emo65.gif../images/Emo106.gif../images/Emo86.gifSvenska Cupen: assyriska vinna på straff spark!! Orgryte [1 - 1] Assyriska
../images/Emo65.gif../images/Emo106.gif../images/Emo86.gifSvenska Cupen: assyriska vinna på straff spark!! Orgryte [1 - 1] Assyriska
G G o o P y New member 10/6/05 #4 אסיריסקה זאת קבוצה של מהגרים אשורים בשבדיה!! איפה עוד תמצא דבר כזה!?
P p i n g o New member 13/6/05 #7 שלוש רגליים וקרן מזהב. דרך אגב, אורוש, חשבתי שאת בחורה שומרת מצוות, מה מעשייך פה?
E Eurogirl New member 14/6/05 #9 מה הקשר?!?!!??! אתה רוצה לקבע אותי בסטיגמות העלובות שכנראה תופסות כל חלקה במוחך, ומחליט שאסור לי לכתוב בפורומים?!?!?!?!!? והמממ...מה יש לך נגדי?
מה הקשר?!?!!??! אתה רוצה לקבע אותי בסטיגמות העלובות שכנראה תופסות כל חלקה במוחך, ומחליט שאסור לי לכתוב בפורומים?!?!?!?!!? והמממ...מה יש לך נגדי?
P p i n g o New member 15/6/05 #11 ../images/Emo12.gif ממש אין לי שום דבר נגדך!!! חשבתי שהבנת שהכל היה ממש ממש ממש בצחוק.... קבלי זה כאות פיוס ורוח טובה: |דגלשוודיה|
../images/Emo12.gif ממש אין לי שום דבר נגדך!!! חשבתי שהבנת שהכל היה ממש ממש ממש בצחוק.... קבלי זה כאות פיוס ורוח טובה: |דגלשוודיה|