חדשדשים

אני חדשה...|מתנה|

ואני אהבתי מאוד ליראות טופ מודל.. ורציתי שאמנדה תנצח, ולא אווה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yarinsin

New member
חדש פה

בערך..=\ הייתי פה ונתתי קצת הודעות אבל נטשתי... כתבתי אולי הודעה אחת כי עצבנו אותי ילדים שירדו על טוקארה כי היא שמנה..(פט איס ביוטיפול)<= רשמתי בעברית..אני יחסוך מכם את האנגלית שלי..(58 ציון סופי..אהמ) מה אני יכול להגיד? שהרסו לי את העונה הרביעית..(לא אתם..אל תדאגו) ואני יודע שזרובבלה ניצחה..אז הנה הרסתי לכם!!!!=] אל תיכנסו לאתר של הטופ מודל כי שמה באמת מגלים.. אז המשכתי להרוס וראיתי גם כמה פרקים..וזה שווה..ביותר... מה יש לכם לספר? מה אתם יודעים על המתמודדות עושות אחרי שנגמרה התוכנית? (ראיתי שלט עם הפנים של יואנה....ונעמדתי מולה חמש דקות שלמות! באמצע הקניון..היא..היא..גועלית.... NOT.. היא מושלמת..והיא אשתי..או לפחות תהיה..בעזרת ה'... והיא תעשה לי ילד! נחמד לכתוב פה=]

yarinsin

New member
תרגעו...

סתם הפלצתי שם...אל תילחצו.. אני יודע מי תנצח..אבל אני לא יהרוס לכם.. אני רוצה להעיר משהו...קראתי כתבה על התוכנית של טיירה בנקס.. תראו מה היה בה.. זו תהיה תוכנית טוק שואו, עם מנחה שחורה, שתגשים חלומות לאנשים ברחבי אמריקה.. לא נשמע מוכר? עם כל הכבוד לטטירה על המחשבה..רוב הדברים שהיא עושה עובדים מצויין..הטופ מודל למשל.. אל התוכנית טוק שואו הזאתי..אפילו אני..שלא יודע איך אופרה נראיתץ יודע שזה הקונספט שלה...עם כל הכבוד לטיירה..ויש לי כבוד אליה..באמת..היא יכלה לשבת קצת ומלחשוב על משהו יותר מהפכני... מה דעתכם?

JULI4561

New member
משעמם אותי התוכניות האלו ..

באמת היא יכלת לעשות משהו קצת יורת מהפכני אבל זה גם נחמד ...

yarinsin

New member
קודם כל תודה

שמישהו הגיב לי בכלל.. את נראית הילדה הנחמדה היחידה בפורום הזה...כנראה שאני צריך לפתוח משהו שערורייתי... כמו 'אמנדה נפרדה מבעלה וקיימה יחסים עם מיסס ג'יי שעד לפני חודשיים היה עם הכפילה של ג'ניס' או משהו כזה... בכל אופן..טיירה הייתה מסוגלת ליותר אבל היא התעצלה או משהו...

JULI4561

New member
התכוונתי שכולם חמודים ...

חחחחחחחח זה נשמע כאילו לא ...

purple rain2

New member
ברוך הבא!../images/Emo140.gif

ובקשר להערה שלך למטה לג'ולי- זה פשוט שבאופן טבעי בין העונות הפורום קצת שומם אז לא ממש נכנסים וזו הסיבה שלא הגיבו לך...

purple rain2

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo131.gifחדשדשים../images/Emo163.gif../images/Emo131.gif../images/Emo65.gif

מרי לי

New member
היי אני חדשה פה

קצת עליי עונה 1 מהרגע שבו אדריאן יצאה מבית החולים הערכתי אותה מאוד וידעתי שהיא תעשה כל מה שתלוי בה לנצח עונה 2 כ"כ קיוויתי שמרסדס תנצח.... עונה 3 חבל שיה-יה לא ניצחה.... THAT"S ALL FOR NOW

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני ורד. בעונה הראשונה הכי אהבתי את איליס
בשניה, כמוך, את מרסדס המדהימה
ובעונה השלישית את ניקול המושלמתתת

למעלה