שרשוריומולדתלרותע!1

RaVeN IYI

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo140.gifשרשוריומולדתלרותע!1../images/Emo65.gif

ו-ו-ו- OO;; אני פותחת היום בגלל שמחר אני לא אהיה פה ;O; ואני עוד מעט צריכה ללכת >> שבת והכל. מיאו~ ;; אז רותע יקרה !!1 אני מכירה אותך כבר כמה חודשים, ויש שיגידו שזה לא מספיק בשביל להתחבר לאדם ולהכיר אותו לעומק, אבל אני חושבת שהם טועים. בחודשים האלה דיברנו ונפגשנו ושרנו על גג עזריאלי 3> והיה ממש ממש כיף ;-; את אדם מקסים, עם שמחת חיים וחיוך מתוק X3 ואת תמיד גורמת לי להתעודד כשאני עצובה ואפילו לא אומרת :O~! אתאת מצחיקה אותי ואת גורמת לי לכתוב פיקים על שיפים שאני לא אוהבת (>> רוקיה/XXX - כל דבר שהוא לא מוות) ואת אפילו גורמת לי לצייר רוקיה בשבילך @@;; ואנשים לא גורמים לי לעשות כאלה דברים אלא אם הן הם ממש חשובים לי !!1 אז תביני ת'רמז >.> 3> אני אוהבת אותך מלאנתלפים ומאחלת לך את כל הטוב שבעולם !!11111 ;-; והלוואי ולעולם לא תהיי עצובה אתאת יפת נפש ולא מתועבת כמו קיפע P:~! מי ייתן ולעולם לא תהפכי להולו 3: 3> ריי. נ.ב- אור>> אם אתה משרשר את זה להודעה שאתה פותח אתה חוטף גמבע לראש.

KiaritChan

New member
ישלה יומולדת?! אמפ"ג

ידעתי ששכחתי משהו \= רותע,מה אפשר להגיד? ילדה נהדרת,עם חיוך מלאכי, יצורה כזאת שלעולם,לא תיתן בכי. תמיד האפי,תמיד מאושרת, ועם שמחת החיים שלה אותנו סוחפת. תמשיכי להיות ילדה כזאת מתוקע [: ולא מתועבת כמו קיפע. אוהבתותך, קיאריט ^^ אמ.ובליקשר, אנחנו באמת חייבות לדבר יותר ;-;

shui chan

New member
תודה קיאר ^___^~

את מותק של ילדה D: אנחנו באמת צריכות לדבר יותר~

keep smiling

New member
ליצור האהוב עליי מכולם.../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

אנחנו מכירות כבר יותר משנה...את מבינה כמה זמן זה? אני עוד זוכרת שהתקשרתי אלייך ביומולדת בשנה שעברה ואמרת לי שכולם חושבים על היומולדת של *צונזר מטעמי פרטיות* ולא על שלך, אני זוכרת שרציתי לדבר איתך בטלפון עד 24:00, עד היומולדת עצמו, אפילו שאת שונאת לדבר בפלאפון. בסוף סיימנו את השיחה שלוש דקות לפני הזמן. כל פעם שהתקשתי במשהו, שהיה לי רע, כשבכיתי, חתכתי, צעקתי- היית שם. תמיד. תמיד היית הבוגרת, זאת שלוקחת את העניינים בידים, זאת שאהבתי כל-כך. אני חושבת שאת ההמשך של הברכה אני אלך לספר לך בפלאפון, כי עברנו כל כך הרבה ביחד ואני פשוט גרועה בהתבטא.. אני אוהבת אותך רעות. כלכך הרבה. אני תמיד פה בשבילך, כי לכולנו יש רגעים של חולשה. המון שנים של אושר, שמחה ומזל טוב. אוהבת אותך יותר מכל דבר בעולם.
קיפי.

shui chan

New member
קיפי - את יודעת שאני אוהבת אותך?

תודה רבה. את חברה נהדרת, באמת. הברכה שלך היא בין היפות ביותר שקיבלתי. תודה שאת תמיד שם גם בשבילי~

|בכאג| לרותע!

אנו, אני לא ממש מכירה אותך- אבל את נשמעת נאחמטה. ורייבנ אוהפתותך מאוד אז את בטוח אחת ששווה את זה^^ הייתי שמייחה להכירך
יומולדת שמח! שנה טובה ומלאת אנימה! ואני לא אברבר פה כי אני אמשיך במשך מליון שנה ולא אגיד שומדבר חדש
הכנתי לך משהו בפיינטשופ.

keep smiling

New member
נקבה שכמוך.../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

את מתבקשת לשאת נאום תועבה או משהו כזה.

shui chan

New member
ותודה לרייבן הבובע

רייבן.. את בן אדם נהדר. אל תשתני אפעם. ותודה.

Neshonben Momo

New member
מזל טובבבבבבבבבב ^________^

עד 120 שנה והכל ^______________^ ו ו ו ו וכן ^__^ יומולדת הכיהכי שמח בעולם ^-^ כי את נחמדת ממש ^_^

למעלה