לבר החתיך
של אריאלה

../images/Emo65.gif../images/Emo151.gifלבר החתיך../images/Emo57.gifשל אריאלה ../images/Emo49.gif

ליום הולדתך עד 120, אושר שמחה הצלחה ובריאות טובה יהיו מנת חלקך כל חייך אמן ואמן!!! ואמן יתגשמו כל משאלות לבך לטובה אמן ואמן!!! ובכלל אנו מאחלים לך את כל הטוב שבעולם שתמשיך להיות מקור הגאווה של משפחתך באהבה רבה מימי ונריה.
ו
בחיים
ו
בחיים
ו
בחיים

דנוש11

New member
ברברון כפרון

בר בר מזל טוב נשמה!!!!!! שתמשיך להטריף ולשגע את אמא שלך כי מגיע לה!!!!!!!!! אבל תרחם על אבא מסכן הוא בן אדם טוב מידי :) אני מאחלת לך המון בהצלחה וכל שתבקש לו יהי שתמשיך להיות כזה גיטריסט אלוף העולם!!!!! שרק תיתקדם בתחום ותפרח כי אין כמו מוסיקה טובה לחיים טובים ולעשות רעש להורים!!!!!!!!!!!!! אז ברברון שיהיה לך רק טוב ושתמיד תהיה מאושר ,אמן! נשיקות ממני דנה

ח י ה א

New member
בר המקסים ../images/Emo49.gifליום הולדתך

שיהיו לך רק ימים מאושרים , בריאים וכייפים.

sho969

New member
לבר המקסים והחתיך../images/Emo49.gif

מאחלת לך הרבה אושר בריאות ואהבה. עלה והצלח והגשם את כל משאלות ליבך לטובה.

smo

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifיום הולדת שמח../images/Emo65.gifלבר,../images/Emo213.gif

ברכות ליום ההולדת (סליחה על האיחור) שתישאר שנון ומבריק, בהצלחה בהכל, עד מאה כעשרים

לבר החתיך (קצת באיחור)אבל אופנתי

שכחנו מאוד מאוד אבל..................................... המון מזל טוב לך נער מקסים ומתוק לא כל סליחה בחור בגילך המופלג יהיה מוכן לעזור לנו כמו שעזרת לא שכחתי את עיצוב ההזמנות המהממות שעשית לערבה וראם עד היום הם שיחת העיר רמלה ממש מאחלים לך המון מזל טוב ובהצלחה בכל אשר תפנה עם לב כזה גדול ורגיש כמו שלך אתה תצלח ימים ויבשות פה ברמלה הקטנה כל משפחת רושנסקי מאוד אוהבים אותך (אני לא מצליחה עם אייקונים ותמונות ) אני מקווה שאתה חוגג וכמובן מטריף את הורייך הרבה אהבה איריס קלאודיו יעלה ערבה וראם

למעלה