מזל טוב ל- שקמה היום יומולדת לשקמה
פ פרובוקטור New member 7/9/06 #1 ../images/Emo65.gif../images/Emo151.gifמזל טוב ל-../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif שקמה היום יומולדת לשקמה
../images/Emo65.gif../images/Emo151.gifמזל טוב ל-../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif שקמה היום יומולדת לשקמה
A AnnabeI Lee New member 8/9/06 #2 Happy Birthday!../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo142.gif
0 0Pandemonium0 New member 8/9/06 #4 לא הייתי פה אתמול!../images/Emo2.gif מזל טוב שקמה! קצת באיחור, אבל עדיין מזל טוב
S shikma r New member 10/9/06 #9 כשיהיה לי כסף ורעיון טוב לקעקוע אני אעשה. בנתיים אני מחוררת את עצמי לסיפוק מיידי. אוזן שמאל די מוכנה,עכשיו תורה של ימין. ותודה לכולם אף פעם לא מאוחר לקבל מזל טוב
כשיהיה לי כסף ורעיון טוב לקעקוע אני אעשה. בנתיים אני מחוררת את עצמי לסיפוק מיידי. אוזן שמאל די מוכנה,עכשיו תורה של ימין. ותודה לכולם אף פעם לא מאוחר לקבל מזל טוב
G Gilliana New member 9/9/06 #6 מזל טוב שקמה יקרה! ../images/Emo213.gif אמנם באחור, אך להגנתי אומר שרק כרגע ראיתי את הודעת יום ההולדת. עד מאה כעשרים ויום הולדת שמח!!!
מזל טוב שקמה יקרה! ../images/Emo213.gif אמנם באחור, אך להגנתי אומר שרק כרגע ראיתי את הודעת יום ההולדת. עד מאה כעשרים ויום הולדת שמח!!!
M miss mcmillan New member 10/9/06 #8 מזל"ט, שיקי ../images/Emo13.gif (לא יודעת מה יש לך לעשות עם מטוס זעיר ללא טייס, אבל אם זה שאת רוצה...)
מזל"ט, שיקי ../images/Emo13.gif (לא יודעת מה יש לך לעשות עם מטוס זעיר ללא טייס, אבל אם זה שאת רוצה...)