יום הולדת שמח

rolan

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif יום הולדת שמח ../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח לאמצעי של בלונדה מזל טוב אושר, אושר ועוד הרבה אושר אפשר גם עושר - לא מזיק
הלו? איפה בלונדה?.. עסוקה עם הברמצווה?..

maof

New member
בלונדה יקרה........./images/Emo20.gif../images/Emo65.gif

הרבה אושר ושימחה (חיבוק)+(פרח) מעוף

מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

עד 120
הרבה נחת אושר ובריאות

yaeli4

New member
מזל טוב לבלונדה ולילדים../images/Emo65.gif

אושר ונחת והמון המון בריאות.

*יערית

New member
מזל טוב../images/Emo65.gifבלונדה../images/Emo124.gif

בעוד אנחנו מברכים את בלונדה ..
הגברת מתעסקת לי עם סטוצים בפורום השני{גורים} הלו?????????????????????? בואי הנה מברכים את הבן שלך לעלייתו לתורה ולגיל המצוות

עלמה 3

New member
../images/Emo124.gifמזל טוב וסימן טוב ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

הרבה אושר
הרבה אהבה
הרבה בריאות
וכל מה שיבקש לו יהיא

blonda3

New member
אין כמוכם-הגעתי../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo51.gif

אכן כן.. אני לא כאן, לא שם... מרחפת... האמת?קשה לי נורא.... אבל זה יעבור. אשתף אתכם כשאוכל. בינתיים המון תודה לך רולן ולכם חברים יקרים. יהיה טוב.

blonda3

New member
הערב....../images/Emo4.gif../images/Emo21.gif

הם אמורים היו לחגוג במסעדה....עם אבא שלהם. אז למה כתבתי שקשה לי? כי-הרעיון היה שלי. והאבא "גנב" לי את הרעיון. כששאלתי אותו באמצע השבוע אם הם עושים היום משהו, והזכרתי לו שזה יוצא על יום שישי, הוא ענה לי שאין להם תכניות אז אמרתי לו שאני אשמח לקחת אותם למסעדה....וחשבתי שזה מה שיהיה, ואתמול בלילה, הסתבר לי מהבת שלי-שהוא קבע ללכת איתם למסעדה הערב.... ואף אחד לא יידע אותי. סיפרתי לידיד שלי שניסה להרגיע אותי ואמר לי שאולי הוא ראה שלא קבעתי איתם משהו אז הוא קבע איתם-אבל זה לא מדויק, כי אמרתי לבן שלי שאני רוצה לקחת אותו למסעדה.... וככה זה תמיד היה-גם בעבר. כאילו אני לא קיימת. והם תמיד הולכים לאן שהוא מחליט-כאילו הם רק הילדים שלו-והוא-אף פעם לא התחשב בי...וזה אולי גם חוסר תקשורת, אבל יותר חוסר רצון(אולי חוסר יכולת) שלו להתחשב בי....אז הבן שלי החמוד, והחכם, אמרלי אתמול-אמא, לא נורא, אז אפשר ללכת איתך למסעדה גם ביום שבת. נכון-אפשר-אבל הוציאו לי את המצב רוח.....כמו תמיד.ואת הרוח מהמפרשים, כמו בעבר-כשדרכו עלי....ועל נישמתי.(האבא שלהם) והחלק היחסית טוב והאופטימי שבסיפור-שלמרות הכל, אנחנו מתקשרים אני והאבא, מדברים, מנסים לארגן את מסיבת הבר מצווה, ושוב-זה בכלל לא כפי שהייתי רוצה שזה יהיה, אבל בסופו של דבר זה יהיה..... אולי אפתח שרשור נפרד....נראה. תודה שהקשבתם לי ולקיטורים שלי.

אוף בלונד ,כמה זה פוגע../images/Emo7.gif

ממש חוסר התחשבות,ואת כל כך משתדלת לשמור על היחסים טובים. זה ממש לא יפה ואני מקווה שהילדים לא נפגעו בשמך... הבן המקסים והרגיש שלך מצא פיתרון נחמד אבל אין ספק שהאקס התנהג בצורה מגעילה. את רוצה להזמין למסעדה,הוא הולך ואפילו לא מזמין אותך,כואב לי נורא על היחס שאת מקבלת,אני מקווה שעד מחר זה יעבור כדי שהילדים לא ירגישו שהיו שותפים לחוסר ההתחשבות בך.

blonda3

New member
יונתי המקסימה../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

הוא לא מזמין אותי כי יש לו אשה חדשה, והם משפחה מורכבת ואני מחוץ לתמונה. (זה ברור-לא?) זה שהוא הסכים שנחגוג ביחד את מסיבת הבר מצווה כי כך הילד רוצה-זה בגלל הילד אבל מעבר לכך לא נראה לי שתהיה מחווה כלשהי נוספת בטח לא כשאשתו ברקע. תמיד קיבלתי יחס כזה. בגלל זה התגרשנו-לא? גם לגבי המקום שבו נחגוג עשיתי כזאת פשרה, כי זה מקום שהוא בחר, בלית ברירה כי המקומות שאני הצעתי נפסלו על ידו בזה אחר זה.... והמקום קטן יחסית ודי צפוף הדבר היחיד שטוב שם זה האוכל והעובדה שמכירים אותנו אז אולי יהיה בסדר. גם בשעה התפשרתי... רציתי אחה"צ לפנות ערב-שלא יהיה כ"כ חם בחוץ.... והוא-רצה צהריים. אז יהיה צהריים. אני ממש פוחדת מהארוע הזה.... רציתי לעשות במקום פתוח ליד הים.... או במקום שנראה יפה מבחוץ שתהיה אווירה יפה.... טוב-לא משנה. אמרו לי לעבור את זה לקחת בקלות..ולזרום. אז-מה שיהיה יהיה. אפילו קשה לי להתקשר להזמין את האורחים שלי.... וזה ממש קרוב כבר....התאריך.

בלונד יקירה../images/Emo24.gif../images/Emo39.gif

כל הפרטים ברורים,אך בכל זאת קצת התחשבות לא היתה מזיקה,תראי כמה ויתורים את עושה למען הילדים ובגדול גם בשבילו..... אני שמחה שאת לוקחת את הדברים בקלות כי האפשרות השניה היא לכאוב, לכעוס ולסבול שזה בהחלט לא טוב בשבילך.

yaeli4

New member
בלונדה, הוא לא צריך להזמין אותך

אבל הוא לא היה צריך "לגנוב" לך את היום ואת התוכנית עם הילדים. הוא ידע מראש שאת בונה על היום הזה, אז חבל שהוא עשה לך מחטף מתחת לאף. זה לא בסדר וגועלי מצידו. לעומת זאת, הוא לא צריך לחגוג איתך ביחד במסעדה, עם אישתו. יש לו את אישתו ומשפחתו המורכבת החדשה, ואת לא צריכה ואף רצוי, שלא תהיי חלק מזה. זו דעתי, כמובן. אפרופו, רק לפני יומיים היה לנו שרשור כאן בעניין הזה. של חגים משותפים, בילויים משותפים וארוחות משותפות אם אקסים/אקסיות ובני זוגם. אני חושבת שצריכה להיות הפרדה מוחלטת בין שתי המשפחות. רק הילדים הם משותפים.

rolan

New member
בלונדי, אני חושבת בדיוק כמו שכבר

נכתב כאן. אבל חשוב לי לומר לך - אני מחזקת אותך, מקווה לימים טובים ומאושרים. רציתי שנברך אותך ומזה יצא שרשור עצוב. ובכל זאת... יום הולדת שמח שתהיה לכם חגיגת בר מצווה מוצלחת ומי יתן ותרווי מילדייך נחת.

blonda3

New member
רולנוש-תודה../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif

אני "אשמה" בכך שהרשיתי לעצמי לפרוק כאן קצת את הכאב שלי. אם לא פה אז היכן?
ואני גם מקווה ומאחלת לבן שלי שיהיו לו חיים טובים ושמחים למרות מה שהוא עבר, למרות הפרידה של הוריו, למרות ולמרות ולמרות.... שימצא לו את האושר הפרטי שלו בחייו.
ושיהיה לו טוב. זה כל מה שאני רוצה.
אמן.

blonda3

New member
יעלי-דעתי כדעתך-כתבתי שזה ברור../images/Emo45.gif

ליונה-נכון? ראיתי שהיה שרשור ארוך בנושא אך טרם הספיקותי לעיין. הוא נמצא בזכרון שלי כמשימה שעליי להשלים. מסכימה עם כל מה שכתבת לי בהחלט. ואכן יש ותהיה הפרדה. זה ברור. תודה לך חמודה

yaeli4

New member
בלונדתי האהובה, ואני פחדתי שאת

אולי כועסת. חשבתי שהנימה שלי הייתה פסקנית מדי ואולי פגעתי בך. טוב שענית ככה. עכשיו אני רגועה. ובכלל, את חזקה נורא בעיניי. אני מאמינה בך. תמשיכי בדרך הטובה שלך.

1נתי 1

New member
../images/Emo77.gif מצטרפת לברכות

והמון מזל טוב וקחי הכל בקלות הכל עובר - גם החיים

למעלה