ל ע ל מ ה

rolan

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif ל ע ל מ ה ../images/Emo20.gif../images/Emo65.gif

יש היום יומולדת אל תוסיפו שבת נברך אותה ליום הולדתה
עלמה שיהיה לך ים של אושר שתדעי הרבה ורק נחת ממשפחתך הנפלאה והרבה אהבה ועוד ועוד אהבה

*יערית

New member
../images/Emo65.gifע../images/Emo20.gifל../images/Emo20.gifמ../images/Emo20.gifה../images/Emo20.gif ../images/Emo49.gif

עלמתינו חוגגת יום הולדת
מאחלת לך אישה "קטנה" עם כוחות של אישה "גדולה" שהאושר הזה שנמצא מנת חלקך והאהבה הזו שזכית בה ביושר ובזכות
לא ייגמר לעולם
האוצרות שהבאתם יחד את ומורכבי הם בהחלט התוצר לפרי אהבתכם
שתדעי רק נחת ואהבה מהם,בתקווה שילדיו של מורכב ישתחררו מכיבלי העבר ויראו את אביהם מאושר. הרבה הרבה
אוהבים אותך /אתכם

ע ל מ ה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב לך חברה יקרה
שתזכי להמון אושר ושמחה
שכל החלומות הורודים הטובים והנעימים ייתגשמו במהרה
שתמשיכי להיות כל כך מיוחדת,תזזיתית וקופצנית,עם הלב הכי הכי רחב חם וטוב ,עם יכולת נתינה ורגישות לזולת
אוהבת מאד מאד טלי

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo141.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif

יום הולדת שמח לעלמה
אנחנו שמחים שאת כאן איתנו

yaeli4

New member
עלמה, יומולדת שמח../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

לעלמה הקטנטונת - הגדולה בנשמה, שיהיה לך רק אושר וכיף ובריאות עד אין קץ. שתהיי תמיד מאושרת ושכל החלומות שלך יתגשמו. שמחה שחזרת אלינו, זר של פרחים שלוח לך

מורכב

New member
לעלמתי היקרה../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif|חיבוק

לאשה והאמא הכי יקרה בעולם אם ארצה לכתוב מי את צריך לכתוב לך ספר אוהב אותך, את יופייך את הרגישות העמוקה שלך את אשה
את אמא
את הכל
אוהבים אותך
בעלך
והילדים

*יערית

New member
פעמיים כי טוב../images/Emo23.gif

מחר...מחר יום ה
אחחחחחחחחחחחחח זה יום שתמיד מרטיט לי מיתר בנשמה הנה עוגת יום הולדת ,לארגן
ונעשה שמייח

1נתי 1

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo141.gif../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

לעלמה המקסימה מזל טוב ליום הולדתך ורק אושר בריאות טהבה ונחת מכל בני המשפחה

עלמה 3

New member
תודה תודה על הברכות החמימות

והנה אני גדלתי לי בשנה הרבה תודות ו -
ים ו-
ים. לחיים חברימוס

למעלה