מזל טוב למלים

aiziq

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo20.gif../images/Emo39.gif../images/Emo213.gif מזל טוב למלים../images/Emo70.gif

מלים היקרה הנה חלפו להם עשרים וחמישה אביבים ויום חגך הגיע
מאחל לך שפע ברכות ואת כל המשאלות אשר ליבך יביע ואם נא מותר להפריע בבקשה קטנה אנא בחרי לעצמך מאיתנו מתנה
מי שלא מכיר את המסורת: כל מי שמעוניין לתת מתנה למלים משרשר את עצמו לכאן ומלים מבקשת ממנו מתנה, על המשתתף בחגיגה להפעיל את היצירתיות ולספק למלים את המתנה המבוקשת בדרך וירטואלית. איציק.

oshra11

New member
רק בת 25?

ואני חשבתי שאני הכי צעירה בפורום... הנה אני מנדבת את עצמי לתת מתנה וירטואלית. מן הסתם זה אתגר לא יותר פשוט מלכתוב שיר בפורום השכן. אשרה.

oshra11

New member
סקיפי, יקירתי,

צחקתי לגמרי. את גיל 25 השארתי כמה שנים מאחורי. (+: אשרה.

סקיפי

New member
../images/Emo9.gif

פדיחות. אחרי הבגרויות אני אחזור להתמצא בכם. [בתקווה]

קסנדרה*

New member
מזל טוב למלים היקרה../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

עכשיו אני מבינה את הרוגע שבך ואת ההתעמקות והתבונה
בת מזל תאומים אופיינית (יש לי בבית, אני מכירה מקרוב
) אני אאחל את כל הטוב שאפשר לאחל לאדם יקר, ועוד אאחל לך שביום מן הימים, אכנס לסטימצקי ואבקש את הספר "מבחר פרוזות" של מלים מפורום תפוז
ואהייה גאה שאני קראתי חלק מהם לראשונה בפורום. הרבה אושר
קסנדרה

oshra11

New member
אז מכרת כבר 2 עותקים

ועוד לא יצרת קשר עם הוצאה לאור אפילו. (+: אשרה.

Don 22

New member
4 ../images/Emo140.gif

מילים יקירתי! תודה על כל מה שאת מוסיפה, לפורום ובכלל, לעושר התרבותי, לרצינות ולאמפטיה שמתוכם את מגיבה, לרצינות שלך ככותבת, תודה על כמה זכרונות יפים שהחזרת לי בסיפורים שלך, ומקוה גם שלא תותרי לנו כשאנו שקועים ב"מראה מראה שעל הקיר" ותציבי לנו מראה ומצלמה משלך כמו שאת יודעת. המון שמחה ואושר ביומולדת, לך ולמשפחה.

מיכאלר

New member
מזל טוב../images/Emo49.gif מילים היקרה../images/Emo212.gif../images/Emo185.gif

המון בריאות ואושר, הצלחה ויבול מבורך!!! ממיכאל

milim

New member
תודה רבה יקרים ../images/Emo24.gif

בדיוק לכבוד יומולדת סודר לי מתפוז במיוחד, שלא אוכל להגיב...אבל יכולתי לקרוא. אולי בעיות עם פייר פוקס. לא ברור לי, אבל מה שכן- מקווה שיעבור סוףסוף ומודה לכם באהבה.

למעלה