היום יש יום הולדת ל..

pusher

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo212.gifהיום יש יום הולדת ל..

אופק!
המון המון מזל טוב! אממ...אני בדרך כלל גרועה בזכירת תאריכים אבל יש לך מזל שזה קרוב לשלי
עד 120!

מזל טוב אופק../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב. שתהיה לך שנה מדהימה ומאושרת. שתקבלי מתנות
יקרות בטירוף, שתגשימי חלומות מטורפים ככל שיהיו. עד 120 והרבה הרבה מזל.

Gilliana

New member
מזל טוב אופק מתוקה! ../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

יום הולדת שמח, עד מאה כעשרים והמון מזל טוב! מאחלת לך אושר והצלחה בכל מעשה ידיך והעיקר המשיכי להיות מקסימה כמו שאת.
!Live long and prosper

Shining Wizard

New member
(הופעת אורח נדירה) מזל טוב!

אופק darling, עד 120, שיהיה לך רק טוב! הברכות שלי נעשות פחות יצירתיות משנה לשנה, אבל אני בכל זאת יכול לומר לך שאני מקווה שתמשיכי להיות האדם המקסים שאת ותיהני מכל דבר שבא תחת ידייך. אגב, יצא לי לראות את "החומה", אני מכור באופן רשמי. הצעד הבא יהיה לראות "מלך האריות". אגב, אני עוד חייב לך הקלטה שלי ותמונה שלי בזמן הד-באנגינג. מזל טוב!

עוד לא ראית בחייך מלך האריות???????

שאלוהים ישמור זאת ממש בורות! זה הסרט הכי טוב שנעשה אי פעם ..

FeLL67

New member
אני חייבת שתסבירי לי

מה כ'כ טוב בסרט הזה ?! אני זוכרת שראינו אותו כשהיינו ממש קטניםבחמולה וכולם בוכים בקטע כזה משהו עם הצוק הזה שכולם שם התלהבו ממנו ובקטע שהם נלחמו ואני קולטת שבוכים סביבי וכאלה XD היה לי את "המבט הזה שלי" = O.ם - WTF

מעבר לכך שהעלילה מדהימה

האנימציה מדהימה ובכך שמדובר בסרט האחרון שצוייר ביד ולא במחשב כמו היום. יש בו הרבה סמליות, הרבה משמעות מעבר ולא לחינם נכתבו מאמרים שלמים על הסרט הזה.. וכמובן מופסה....

היה אחד

קראו לו שקייספיר כתב על המלט, שאביו נהרג בידי דודו כדי לקחת את הממלכה ובסוף המלט המתייסר מחליט לנקום.... כן זה מבאס, אבל בתור מעריצת משינה העתקות לא עושות עליי רושם (ולאלה שלא מבינים את הקשר משינה עושים לא מעט "מחוות" ללהקות אחרות לועזיות והמבין יבין).

1Shir

New member
מזל טוב אופק!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo24.gif

את מקסימה, מדהימה, אינטיליגנטית לאללה ומבחינתי את ההוכחה שלגיל אין משמעות...
מקווה שהיתה לך אחלה יום הולדת!

למעלה