../images/Emo65.gif../images/Emo212.gifיומולדת לקטנה שלנו!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif
כן כן..היום עמיתי שלנו בת 15
. וכולכם מוזמנים לאחל לה מלא מזלטובים ואיחוליםםםםםם D: - - - עמיתי שלי. קשה לי לכתוב לך כאן את הכל..כי זה באמת יבוא באופן יותר אישי.. אבל אני רק אגיד שאת אחת מהאנשים שאם לא הייתי מכירה אותם לא הייתי מי שאני היום. את כל כך הרבה חלקים בי וממי שאני, את חלק עצום בחומה הזאת שלנו (את מבינה על מה אני מדברת
), ואת אחד ה-חלקים הכי גדולים ששמורים לי עמוק בלב. אני אוהבת אותך אהבה אחרת, אהבה מטורפת ומיוחדת..משהו שונה.. את בנאדם שהכניס לחיים שלי כ"כ הרבה אור ואהבה, הענקת לי משמעויות עצומות לרגשות, לאהבות, לשמחות וגם לרגעים הפחות טובים. את הבנאדם שהכי הקשיב לי בעולם..ולא רק שהקשבת, אלא באמת הפנמת והעמקת ובכל דבר הכי קטן שאמרתי לך התייחסת אליו, והראת שלי שזה לא סתם, שדברים שלי זה לא סתם, ושאני חשובה לך. אני מקווה שאת יודעת גם ההפך, כמה את חשובה לי. כי זה לא דבר שאני יכולה להסביר באמת במילים.
פירקת והרכבת לי את הלב במילים שאמרת, ברוגע שהשרת עליי, בתחושה שהנחתת עליי, בביטחון שהענקת לי. ואני רוצה להגיד לך על זה תודה ענקית ענקית. תודה על אחד הקשרים הכי אמיתיים ומדהימים שחוויתי. את השאר אני אשאיר למקום אחר. תודה על הכל. שיהיה לך את היומולדת הכי מדהים שיכול להיות..כמו שמגיע לך
. שתחווי המון אושר, אהבה, שמחה, מוזיקה, מחול
, חיוכים, רגעים שיבנו אותך, ואנשים שיכנסו לחומה הזו שאנחנו מדברות עליה כ"כ הרבה. אין בנאדם בעולם שמגיע לו יותר ממך. אני אוהבת אותך.
ענבר.
כן כן..היום עמיתי שלנו בת 15