יומולדת לרחלל [rachel malsa]|

DoLi it is Me

New member
../images/Emo65.gif ../images/Emo212.gif יומולדת לרחלל [rachel malsa]|

רוסריחקקק שלייי
חשבת ששכחתי?חהחה ממש לא! מלכת אנגליה שלי?אני מאחלת לך את כל הטוב שבעולם, שתמשיכי להיות ילדה כזאת מצחיקה וחמודה!!! שתמשיכיי לכתוב את הפיקק המהמממםם שלך[אני כבר מחכה לעונה 2
] ושתמשיכי להיות כזאת ילדה מוכששרת אוהבת אותך הכי הכי שבעולםםםם ומאחלת לך שיהיה לך את היום הולדת הכי כייפי שיש
דורית :] יאלה בננות ברכות

../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifמזל טוב../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

אני לא הכי טובה בברכות..בעצם אני גרועה בברכות אז... אז אני מאחלת לך מומולדת שמח... טוב כמו שאמרתי אני גרועה בזה..XDD

1ספירוש1

New member
../images/Emo103.gifמזל טוב!! ^^

המון המון מזל טוב!! עד 120 שנה ויותר..
אממ..זהו!! |כוכב|בריאות |כוכב|אושר |כוכב|ולפגוש את הפייב שלך..שאין לי מושג מיהו..XDDמזל טוב!!

../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif יומולדת שמח ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

המון המון המון המוווון מזל טוב

Sharon Kez

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo65.gifמזל טוב מותק33>../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif!!

GuitarSoundGirl

New member
מזול טוב!!!!!! הברכה שלי../images/Emo213.gif

שכל משאלותיך יתגשמו ותמיד תשארי מי שאת!!
שיהיה לך:
- אהבה
- השמש תחמם אותך ותשמח אותך
-המון מתנות מאנשים שאת אוהבת
- תצחקי כל הזמן
- המון מזל
- מוזיקה בחיים
- העוגה הכי טעימה בעולם!!

../images/Emo49.gif ../images/Emo23.gif

מזל טוב גדולל ! [ בת כמה את ?
] אני מאחלת לך שתמיד תהני בחיים .. אבל תמיד , גם ברגעים קשיםם ! ( : והכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי חשוב שתמשיכי לאהוב את מקפליי

Decay Dance

New member
מזל טוב../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

שתהיה לך יומולדת מקפליי! חחח אני לא טובה בברכות אז יומולדת שמח ומזל טוב!!

Simple Girl 182

New member
../images/Emo55.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo214.gif

המון המון המון המון המון מזל טוב!!!!

loli kiss

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב מותק ../images/Emo65.gif

שתהיה לך יומולדת הכי מדהימה שיכולה להיות D: אושר עושר בריאות כושר אהבה שמחה והמון הצלחה
שכל החלומות המקפליים [lol] שלך יתגשמו !
|מתנה|
|מתנה|
|מתנה|
|מתנה|

mcfly danna

New member
מזל טוב!!!

למרות שאחלתי לך כבר בפארמור, אני אאחל לך גם פה... שתהייה לך יומולדת מגניבה, עם המון
,
ו
. שתזכי לראות את מקפליי, פארמור ואת מי שרק תרצי, ואם את רואה את אחת משתי הלהקות, תאנסי בשבילי את דני וג'וש... טוב? מזל טוב!!

just orr

New member
../images/Emo213.gif מזל טוב! ../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo23.gif

למעלה