היום יומולדת לנוגה

kelly7i

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gifהיום יומולדת לנוגה../images/Emo70.gif../images/Emo212.gif

מזל-טוב!!!!
נוגב, יומולדת היום! ולא סתם, sweet 20!
שינית קידומת, ועברת עשור, הינך גדלת,והגעת לגיל בוגר, ועצמאי מתמיד, וגיל יפה וממש מגניב אם אפשר להוסיף
לפני 4 ימים לדאגי היה יומולדת, עכשיו הגיע תורך, נצלי את הזמן, נצלי את החים, תהיני כמה שאפשר, ו.. תאכלי הרבה עוגות!
אז.. שיהיה לך במזל [רק] טוב.

kelly7i

New member
../images/Emo27.gifלמי שלא מכיר-נוגה=אמנדה האחת

וכתבתי שם בטעות נוגב
ויצאו לי יותר מידי פסיקיםXD

JuSt My LuCk

New member
מזל טוב!!!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

שכל מה שתרצי יתגשם
שבכל מה שתעשי תצליחי
שתפגשי את מקפליי(אם כבר אנחנו בפורום ויש לך יום הולדת למה לא להזכיר את זה? XD)
והמון המון המון המון מזל טוב והמון המון המון ברכות ועד מאה ועשרים!(היי עוד מאה שנים! מעט מדי :-S טוב נו נהפוך אז זה לעד אלף ועשרים XDDD חעחעחע) אוהבת המון עדי!!!

yaelsee

New member
מזל טובבבב!!

וואי, את בת 20, איזה גדולה! [את גדולה ממני ב 4 שנים
] ובגלל שאני ממש גרועה בברכות, כל מה שנשאר לי לאחל לך זה: מלא מלא מלא מזל טוב

Simple Girl 182

New member
../images/Emo83.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif

קלולולולולולולולוללולולולולולולוללוללושש!! [הוצאתי עכשיו את הצד העירקי שבי
] ועכשיו לבדיחת היומולדת הקבועה שלי.. המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון מזלט"ים!! [מטוסים זעירים ללא טייסים] תשתמשי בהם בחוכמה

butbut

New member
אווווווווווו..../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo212.gif../images/Emo212.gif

יאיי... אמנדה!!:]
שיהיה לך יומולדת שמח.
אני-גרועה בברכות.
אבל מה שכן...
שתמשיכי לבטא ולכתוב ת'פיקים הכי מוצלחים בעולם=]
ופשוט להישאר כמו שאת!
אפילו שאת בת-20-[וואו כמו דאגי!]..XD
כי פשוט ככה אנחנו אוהבים אותך!

Little Sapir

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo23.gifמזל טוב נוגה!../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

יומולדת שמח!!!
שכל משאלות ליבך יתגשמו!
(שקשורות למקפליי ולא קשורות
) אחלה גיל יש לך...

ShellyJones

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo49.gifמזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

קודם כל, המון המון המון מזל טוב! (כמה מקורי,אה?XD)
שכל חלומותייך ייתגשמו (גם חלומות מקפליי וגם אחרים^^), שתזכי לחיים מאושרים (למה בכל פעם שאני כותבת ברכה אני נשמעת כאילו אני נפרדת מאותו אדם?) ותמשיכי להיות כמו שאת(=
ודרך אגב! 20= טלפתיה עם דאגי, אז זה ממש מגניב (לי יש עם ליל' כריס ואני לא יודעת למה><)
כמובן שאני מאחלת לך גם הנאה רבה בעשורים הבאים, ובמיוחד מהעשור המצפה לך
וכמובן שתחיי עד מתי שמתחשק לך! בחיים נפלאים ומאושרים (=

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo6.gif../images/Emo213.gifהוו נוגה!!../images/Emo213.gif../images/Emo6.gif

שיהיה לך יומולדת מדהים!! אני כלכך גרועה בברכות
אבל בכל זאת.. מ ז ל - ט ו ב ! ! הנה, עכשיו את כמו דאגי, בת 20
קידומת חדשה, תודי שזה מרגש
בקיצור, המוןמוןמוןמוןמון בריאות!
אושר!
עושר!
ושתמיד תישארי כמו שאת!
אוהבים אותך המון פה בפורומינו העצום [והאקזוטי
] HAPPY BIRTHDAY!

tzuf jones

New member
מזלל טטטווובבב D :

את בת 20 ?? וואוו מגגניב לך . . . ( : שיהיה מזזל טובב P : ב-
..... צוף ( :

*בורחתמהרמהר*

מזל טובP: וזה. היה סוף הדרך לראות אותך ביום ראשון בגרנד XDDDDDDDDDD למרות שהמקפיקיומולדת שלך היה מטר לידך... אני לאהוב אותך. שיהיה לך רק אושר, עושר ו....בריאות! וגם- בהצלחה עם מציאת חוצניק ^^" נממ... ושיום אחד תגיעי לאנגליה ותזייפי את TCFC ופתאום בחדר השני יהיו --- נכון מאוד! מקפליי!!! ואז לענבר יהיו תאומים מדני XDDDDDDD אוקיי. מספיק. יש לי עבודה להכין. להתראות! וחג חנוכה שמח!!

../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gifמזל - טוב../images/Emo70.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

המון המון מזל - טוב

McFly rullz

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gifנוגס שלי!../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

אזזזזזזזזזזזזזזז הנה איימת עליי שאני אכתוב בשרשור יומולדת
חחחחחחחחח סתם
שיהיה לך יומולדת מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אחרי הכל,זה 20
אושר ועושר...! חתונה בקרוב
בהצלחה בקולג' ושתזכי להפגש איתי הרבה יותר
אוהבת אותך המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
מורנצ'ו

just orr

New member
../images/Emo65.gif נוגה מזל טוב!! [שוב ../images/Emo3.gif]../images/Emo24.gif ../images/Emo65.gif

מקווה שהיה ויהיה לך אחלה בחלה של יומולדת D: מאחלת לך את כל מה שאת יכולה לאחל לעצמך, ועוד הרבה יותר ^___^ [אני גרועה בברכות אז אני אחסוך את זה ממך ><] ... חע. ידעתי שיש לי משהו ב- 4.12 ! >< אני שונאת שאני יודעת שיש לי משהו באיזשהו יום ואני לא זוכרת מה XD

Yu vi

New member
../images/Emo65.gifהמוןהמון מזלטוב!../images/Emo9.gif../images/Emo213.gif../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

למעלה