יום הולדת למלאך הקטן

../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifיום הולדת למלאך הקטן../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

לענברי הקטנה יש היום יום הולדת
אז הגיע הזמן להשקיע לזאת שמשקיעה את הנשמה שלה בפרטים הכי קטנים שיש. ענברייי שלי היפה! קודם כל, סוף סוף את גדולה ואת יכולה להתחיל לעשות שטויות. אני מאחלת לך מכל הלב, את הדבר הכי חשוב- שלא תשתני, ואני הכיהכי מתכוונת לזה, את כ"כ מדהימה והאופי שלך כובש, יש בך משהו מיוחד
תדעי לך שאת בין האנשים שהכרתי, שהכי נכנסו לי ללב ואת יודעת שאיתך אני מסוגלת לדבר על הכל. ובהזדמנות הזאת אני גם אגיד לך תודה שאת תמיד מקשיבה לי, ותמיד פה ואוהבת ותומכת. אני מאחלת לך גם המון אושר, וחיוכים וצחוקים והנאות קטנות. ובריאות, ויופי, ומוזיקה טובה, ואנשים טובים והרבה הצלחה בכל תחום בחיים שלך. שתהיה לך יום הולדת מדהימה, זכית הא? מחר זה ערב עצמאות
תדעי לך שאני פשוט אוהבת אותך. ושאת פשוט מדהימה. ואין עלייך בכל העולם הזה, ואתת רקקקקקקק שלילילילי.. סתתםסתם
אוהבת אותך כ"כ

../images/Emo23.gif../images/Emo23.gifיפה שלי../images/Emo65.gif

אחרי ששנה שעברה בימי ההולדת שלנו לא הכרנו מספיק טוב, השנה חגגנו יחד בהופעת-יום-הולדת-מטורפת-שלא-ידע-העולם-הזה [!], אפילו אם זה רק בפנטזיות שלנו
אני כל כך שמחה שניתנה לי הזכות להכיר אותך, בובה. את מתוקה, חייכנית, רגישה, מקשיבה, מעניקה וכל התכונות הנהדרות האלו עוד לפני שהגעת לגיל 16, אז אני רק יכולה לתאר לעצמי כמה תתפתחי להיות בן אדם עוד יותר מדהים. הלוואי שיכלתי להקיף אותך במעין בועה כזו שתרחיק את כל הדברים הרעים ותיתן רק לדברים טובים להסתנן פנימה ולהשאיר את החיוך המושלם שלך 24/7 על הפרצוף. אני לא אוהבת לראות אותך עצובה, ועוד פחות אוהבת לראות אותך בוכה, אבל אני תמיד אהיה פה כדי להרגיע ולתת חיבוק אוהב ולהזכיר שהכל יהיה בסדר. הגיים בויז אמרו את זה לפניי [
].. "כמה אהבה יש אצלי בלב"!!!
.

../images/Emo214.gifיומולדת לפיההההה!!!!!!!11../images/Emo99.gif

אין דברים כאלוווווווווו!!!!!!111 פיה מושלמת שכמותך, כולך ילדה קטנה שנותנת לכולם (בזכות עצמך) לחשוב שכמו שאת קטנה- ככה את הכי גדולה! יש לך ניצוצות בעיניים שמזכיר לי שיש בעולם הזה המון המון טוב, יש לך חיוך מקסים שגורם באמת לכולם להיות אופטימיים כשהם מביטים בך, יש לך קול מדהים שכולם (!) עוד ישמעו, יש לך את האופי הכי הכי הכי נפלא שהכרתי, אז מה הפלא שכולם יודעים שאת פיה????
ענברי, למרות שגיל זה באמת רק מספר, אל תמהרי כל כך לגדול... יש לך המון דברים שהגיל בכל זאת מביא איתם, תהני מהשלב הזה בחיים, תצחקי, תרקדי, תאכלי, תשתי, תשירי, תשתוללי כמו שאת יודעת
הלוואי שתמיד תמיד תמיד ימשיכו להיות לך כל כך הרבה אנשים אוהבים, ושאת לא תפסיקי להיות פיה נפלאה.... המזל הכי טוב בעולם, בריאות, ו... מה אני מבלבלת בשכל? כל מה שרק תרציייייי!!!!

נשמה... ../images/Emo23.gif

אין לי המון מילים מעבר למזל טוב ולמה שכבר אמרתי.. זה סתם יגרע מגיע לך המון אושר ואמן ותזכי בו! אוהבת אותך

ילדה יפה ../images/Emo23.gif

שיהיה לך יומולדת קסום ומדהים (גם אם הוא נפל על יום לא משהו בכלל...) ושרק דברים טובים יבואו לך השנה ויעשו לך שמח בלב . וכמו שבערך כווולם אמרו לפני את באמת איכותית ברמות אחרות .

ענבריייייייי גילנאפשטאוברית!../images/Emo23.gif

אוהבת אותך הכי שיש, מפה עד הקצה של העולם כולו, ומאחלת לך רק אושר והמון חיוכים מי ייתן ואני אממש את ההבטחה שלי ויקראו לך חכמה בטיפשים חכמים
ברכה ארוכה תבוא בפרטי!!!!!!1 אוהבת הכי

amitshilo

New member
../images/Emo23.gif

את כל האהבה שיש בעולם ועוד ועוד ועוד ועוד קצת. שלך תמיד...

../images/Emo126.gifיפהפיה שלי.

קצת באיחור, יו נו איימ' סורי
מהממת, אני מקווה שהיה לך את היומולדת הכי הכי הכי מדהים בעולם! כי מגיע לך בטירוף. אני אוהבת אותך ברמות מטורפות שאי אפשר לתאר, את אחת המדהימות, באמת. אני הכי שמחה בעולם שיש לי אותך. הלוואי שתמשיכי לעשות את כל הדברים שאת אוהבת, ושלא תפסיקי לחייך. את כשרונית בטירוף, והלוואי שכולם ידעו את זה. תודה לך על כל ההקשבה, על כל האהבה, על כל החיבוקים, האירוחים בבית המהמם שלך, על זה שאת יודעת מה להגיד לי ומתי, ועל זה שאת קיימת.
אוהבת אותך מכאן ועד השמיים. נטע.

כן גם פה :)

יפה שלי, הרבה מזל טוב! מאחלת לך בריאות אושר והמון המון אהבה בחייך... ו.. יש דבר כזה רדיוס יומולדת, שזה בעצם אומר שאפשר לחגוג לך גם שבוע אחרי היום עצמו D: אז.. אני מקווה שתחגגי ותהני עם המשפחה והחברים כמו שרק את יודעת להנות!
תודה שאת חלק ממני.
אוהבת המון.

inbarIL

New member
וואו.

יפות שלי.. אני לא יכולה לתאר לך כמה זה ריגש אותי. באמת שהמקום הזה כ"כ חשוב לי..אני לא יודעת מה הייתי עושה בלי השהות שלי כאן.. כל אחת ואחת מכן ריגשה אותי בצורה מטורפת. באמת.. קראתי הכל כאן מליון פעמים..ובאמת שכל מילה וכל
וכל דבר כאן חימם לי את הלב. אני כותבת חזרה רק עכשיו כי באמת שאני לא יודעת איך לבטא את כל האהבה הזו שיש לי. אני לא תיארתי לעצמי שאני אקבל כ"כ הרבה אהבה..ושהשפעתי עליכן או אפילו על חלק מכן ככה.. ואני די בשוק מזה האמת. אתן חשובות לי ברמות אחרות. באמת אני רוצה שתדעו את זה. ואין יום שאני לא חושבת עליכן, על המקום הזה. ואין יום שאני לא מודה לחיים שהובילו אותי לעולם הזה..ומעריכה הכל בטירוף. אז פשוט תודה לכן שעשיתן לי את היום הזה והשבוע שהיה למדהים הרבה יותר. כי בלעדיכן זה היה הרבה פחות שווה

למעלה