שוב- תודה! ../images/Emo51.gif
קראתי הכלל אפילו שאני לא מגיבה אישית לכל אחד- מיטל- הפתעת אותי, בכלל לא חשבתי שאני עוד מזיזה לך משהו חח אבל סבבה, תודה על כל המחמאות
אני מקווה באמת שכולן מגיעות לי. עדי- מתוקה! חח וכן יש לי מה לומר בכל נושא משום מה.. מי ישמע איזו מבינה גדולה אני
תודה רבה רבה! גבשוש- תודההה אוהבת אותך! מעיין- את גם כן אחת המקסימות. תמיד הערכת אותי למרות שאני יודעת שלפעמים עליתי לך העצבים חח וזה רק מראה כמה בן אדם גדול את שיודע להפריד בין וויכוחים ספיציפים לדעה כללית על בן אדם. זה יפה לראות את זה אצל מישהי כ"כ צעירה כמוך. באמת.
שירן, מיכל וכל השאר- ברכות באמת מקסימות, רואים שהשקעתם. תודה רבה רבה !!!!
היתה לי באמת אחלה יומולדת, בסופו של דבר, בגלל שזה גם גיל מיוחד אז ממש השקעתי בתכנונים והכל עד שכבר יצא לי מכל החורים חח אז אני שמחה שנגמר כי באמת שאני מותשת מהשבוע האחרון
, אני בפתח של תקופה חדשה, מהרבה בחינות. זו גם חלק מהסיבה שאתם לא רואים אותי יותר בפורום, אני מרגישה שדיי, עברתי הלאה, מיציתי. אבל זה לא אומר שאין פה אנשים שחשובים לי. בכל זאת הייתי בפורום הזה קרוב לשנתיים ובאמת שנקשרתי פה להרבה אנשים ולמדתי להתחבר למקום. ממש שימח אותי שפתחתם לי שרשור יומולדת למרות הכל
אז שוב תודה רבה לכולכם
ואני תמיד במסנג'ר או באייסיקיו בשביל כל אחד ואחת מאתכם. זה שאני לא כותבת פה לא אומר שאני לא רוצה להתכתב איתכם.
לאב יו אול.