מזל טוב לטירייל

whasuuuuuup

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gifמזל טוב לטירייל../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב נשמה קסומה!! שיהיה לך הכי מדהים בעולם שתחזור עם חוויות מעלפות ושגם כאן ימשיכו עם האהבה היפה שמצאת לך פה שכל הזמן יהיה מסביבך מלא אנשים טובים כמוך ושהחיים ימשיכו להיות פתוחים בפניך כי הכל אפשרי אז, אני פשוט מאחלת לך שתמשיך להיות מקסים כמוך ושימשיכו לך כל הדברים הטובים שקורים לך ויגדלו ויתעצמו

moi25

New member
מזל טוב כפרה!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

תהנה המון!! שתחזור עם הרבה חוויות, בגדים, שוקולדים ואוסטרלים, הרבה אוסטרלים, אמן כן יהי רצון. הייתי מתפייטת עוד, אבל קצת מוקדם בשבילי. אפצה אותך בפייסבוק. צ'או במבינו!

magenta73

New member
מזל טוב איש מקסים ../images/Emo65.gif

אושר, אהבה, הרבה שמחה והצלחות. תהנה מהחיים, תשמח ותצמח. מצפה לגדולות ממך! אתה איש מקסים, באמת. טוב לב ונהדר. אל תשתנה! רק דברים טובים!

Tyreal

New member
Wow....

Your words really hit me.... thank you very much, I can say the exact words about you... you're amazing. |Hug|

Barvazoom

New member
../images/Emo138.gif../images/Emo28.gifמזל טוב מותק!!! ../images/Emo28.gif../images/Emo138.gif

נראה לי שהרבה זמן לא ראיתי כזה קונצנזוס על איש אחד. כל מי שפגש בך הרגיש כמה אתה מיוחד ואיזה איש מקסים אתה. מאחלת לך שככה ימשיך כל החיים! תמשיך להנות בטיול, תאסוף הרבה חוויות, תסתכל בשמיים כחולים ויפים (כשמסביב כבשים ניו זילנדיות שהיגרו לאוסטרליה...) ותספוג את האווירה. מזל טוב בכמויות, אהבה, שמחה וחיוכים גדולים ויפים :0)

Tyreal

New member
And I...

Never seen such an amazing group of people.... this was suppose to be a sad birthday because of the distance but it was one of happiest ever and you guys are one of the main reasons for that. Ve lach ishit, at madhima, I really appreciate the time differences caculating to send me the first happy birthday SMS..... met alaich |hug|

Barvazoom

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

בכיף, מכל הלב! ותודה, גם אני מתה עליך מותק!!

מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

המון בריאות, אהבה והצלחה! שמעתי שחגגת יופי שם בדאוון אנדר...

מזל טוב, איש יקר!

כל מה שוואספי איחלה ועוד יותר מזה, שתהנה בכמויות ותאהב המונים, שיאהבו אותך המון ושתהיה מאושר ומלא שמחה כל הזמן!

Tyreal

New member
hamuda.....

toda raba.... all the warm words.... (od shnia ani boche merov kol a tguvot po( |hug|

למעלה