שבת שלום לחברי/ות הפורום

פרויז1

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif שבת שלום לחברי/ות הפורום ../images/Emo141.gif

שבת שלום ומבורך לכל אחד ואחת מכם באופן אישי
כולם מברכים את כולם בשבשלום!
פרויז.

פרויז1

New member
../images/Emo73.gif../images/Emo213.gifשבת שלום לנייה../images/Emo65.gif

תבלי, תנוחי ותחזרי אלינו פה. שבת שלום ומבורך

פרויז1

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo213.gif../images/Emo79.gif תחתית הסיר../images/Emo70.gifשבת שלום../images/Emo42.gif

שבת שלום , שמשית ומבורך ! יש לי בזכרון יעקב משפחה ענפה !! מכיר שָם ? תוכל להפגין את כישוריך בלעשות את הצלילים(פֵּלַנג?) בארועים . ברחבת הריקודים תוכל לרכז לזמן את הרוקדים. כולם מברכים את כולם בשבת שלום . פרויז.

שבת שלום גם לך איש יקר ולכולם ! ../images/Emo142.gif

תודה על השירים. נראה לי אני מגייס את אחי לפורום. הוא מכור למוזיקה פרסית. אצלי קצת פחות, אני בהשפעת המתבגרות שלי התרגלתי למוזיקת דאנס ורגיי מחרישת אוזניים המהדהדות בבית. אבל המוזיקה הלטינית על כל סוגיה היא המוזיקה המועדפת עלי. ואם שירים פרסיים אז קלעת בול למקצבים שאני אוהב, הבעיה שלצערי כמעט ולא מבין אף מילה...

פרויז1

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo65.gifשבת שלום ומבורך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

ה
בלונים לקבלת הפנים של אחיך.תביאהו.
יהיו עוד שירים במקצבים מקפיצים.
אחיך אנרגטי בריקודים כמוני
פרויז.

דוטקצי

New member
שבת שלום ומבורך

אני עסוקה בהכנת ארוחה חגיגית פרסית/ארגנטינאית,,, יהיה מעניין שבת שלום ומבורך דוטקצ'י

פרויז1

New member
../images/Emo213.gif דוטקצ'י../images/Emo70.gif שבת שלום../images/Emo79.gif../images/Emo124.gif

את מכינה אוכל דו לאומי ואשתי, מכינה : צ'לוו חורשתה ק'רמה סבזי
ושתהיה לכם שבת מלאה דס דס עם הקאצ'יו שלך , עם יצחק ועם האחרים
את ביקשת לדעת אם זמר מסויים מופיע ואיפה? תוכלי להזכיר לי, מה שם הזמר????? פרויז.

פרויז1

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif כדי שהלינק יעבור צריך :

למחוק את האותיות target=_blank rel=nofollow>http:// הרשומות בשדה (=במשבצת) "הקישור" בשורת "קישורים בתוכן ההודעה" - ממש לפני הדבקת הכתובת. פרויז.

שבת שלום לפורום فارسي!../images/Emo42.gif

שבת שלום ושלווה לכולם!
פרויז,مرسي על השיר!

פרויז1

New member
../images/Emo141.gif ומבורך !

אוהבת את הזמר הפרסי מועין, איזה שיר אמרת??? הנה משו לשמיעה. אבל לא לבכות, אה? הבטחת לי ! פרויז. بهتر از من چه کسي . عاشق تر از من چه کسي واسه ي عشق تو ديوونه تر از من چه کسي اگه قربوني مي خواستي بهتر از من چه کسي واسه پيش مرگ تو اماده تر از من چه کسي تو اگه چشمه بودي تشنه تر از من چه کسي واسه دلداري دادن خسته تر از من چه کسي بهتر از من چه کسي . عاشق تر از من چه کسي همه راه ها رو به من سد کردي عشقم و رد کردي به خودت بد کردي . به خودت بد کردي فصل گل . فصل اقاقي . فصل سازگاري ساغر و ساقي فصل خوب انتظار از پشت شيشه فصل دل بستگي ساقه و ريشه همه راه ها رو به من سد کردي عشقم و رد کردي به خودت بد کردي . به خودت بد کردي واسه تسليم و رضا دست و پا بسته تر از من چه کسي در پرستيدن تو ديگه وا رسته تر از من چه کسي بهتر از من چه کسي . عاشق تر از من چه کسي واسه ي عشق تو ديوونه تر از من چه کسي بهتر از من چه کسي . عاشق تر از من چه کسي واسه ي عشق تو ديوونه تر از من چه کسي بهتر از من چه کسي . عاشق تر از من چه کسي واسه ي عشق تو ديوونه تر از من چه کسي

niya

New member
שבת שלום לכוווווולם../images/Emo24.gif../images/Emo213.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

פרויז1

New member
|תו../images/Emo124.gif ../images/Emo213.gif../images/Emo141.gif שבת שלום נייה../images/Emo65.gif

נהדר שאת פה, רק חבל על הנסיבות מקווה שתחלימי מהר ותשובי לפעילות מלאה, למה יש ימבה עבודה
רמקול
שבת שלום! פרויז.
רמקול
רמקול

פרויז1

New member
../images/Emo213.gif../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif רחלמו חנום| שבת שלום../images/Emo70.gif

מה שלומך? למה את לא עונה למה שאני כותב לך פה? למה אף אחד לא מגיב? להפסיק את החקירה
אודות מושיקו או להמשיך?
הולך לחתוך סבזי בשביל הק'ורמה סבזי וחוזר. שבת שלום
פרויז.
רמקול

רחלמו

New member
שבוע טוב

הנה לא לדאוג אני מגיבה אז איך היה הקורמה סבזי? חודה פזה שומה

פרויז1

New member
../images/Emo13.gifשבוע טוב, רחלמו חנום !../images/Emo141.gif

הק'ורמה סבזי היה אחלה. הבאתי את מיכלי האלומיניום המיוחדים,