היום יום הולדת...

3has3

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif היום יום הולדת...../images/Emo65.gif

ליערה המנהלת שלנו! D: היום יערה חוגגת 16 שנים על היקום, התאחלו לה מזל טוב?
מזל טוב!

3has3

New member
../images/Emo112.gif יערה ../images/Emo24.gif

את זוכרת איך התחלנו לדבר? התחלנו לדבר בזכות פאניק! אט דה דיסקו. כשפתחת את הקומונה ושאלת אם אני רוצה לנהל איתך
ואז הגיע היום ההוא שאת, חן ואני כל כך חיכינו לו, היום בו נסעת לתפוז. התקשרת אליי ואת זוכרת איך קפצתי ושמחתי? הלכתי לצעקתי לכלב שלי, את קולטת? או שאת זוכרת? XD ואז נפתח הפורום המדהים הזה, באותו ערב
ועכשיו, אחרי שעברנו כל כך הרבה, יותר מחצי שנה שבה דיברנו כל יום! [חוץ מאחרי השביתה, חצופה!] אני רק רוצה לאחל לך המון מזל טוב!
יומולדת שמח ומאושר
אושר, יושר, כושר, עושר [נוו, ברכה מסורתית זה הכי אחי D:]
בריאות וכל מה שמאחלים, כן? אני אוהבת אותך!

../images/Emo6.gif

כן אני זוכרת איך צעקת לי בפלאפון כמו לא יודעת מה XD לא היה לי זמן לדבר עם אף אחד אחרי השביתה
תודה מאמי 3>

C h o p C h o p

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo212.gifיערונת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון מזלללללללללל טוב!!!!!!!!!
הרבה אושר יושר כושר מושר נושר סושר ובלה בלה......

fat lip

New member
יערהההה!3>

המון המון מזל טוב!!
עד 120! :D
שכל מה שתרצי יתגשם..
ותודהרבהרבהרבה שפתחת תפורום המדהים הזה^^ ואת הקומונה קודם כל ><

chen010189

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo3.gif

ועל הדרך מסכימה גם עם החתימה שלך
העם דורש אמוטיקון לגיטרה חשמלית

DarkRomance

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gifמזל"ט!../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

+

chen010189

New member
../images/Emo65.gifיערה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo212.gif../images/Emo16.gif

קודם כל, שיהיה לך המון אבל ה-מ-ו-ן מזל טוב!
את מדהימה וזה מגיע לך. דבר שני, אני מתה עלייך אנד יו נואו איט
אני מאחלת לך הרבה בריאות, אושר, כח ויום הולדת מהנה ביותר! שהעוגה באמת תעשה לך שמח ומתוק
ושיקרו לך רק דברים מאושרים היום. בעצם למה רק היום? תמיד!!!

chen010189

New member
אוי ואבוי../images/Emo4.gif בכותרת זה היה אמור להיות ../images/Emo213.gif*

יערה DD :::::: ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

מלאמלא מזלטוב ! (( : שתזכי רק לאושר, טוב ובריאות [ = ושתצליחיי בכל מה שתרצי
יומולדת שמח ! @ # D =

DontWakeMeUp

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo212.gifמזל טוב../images/Emo151.gif../images/Emo65.gif

יעערה. מזל טוב עד 120 ויותר
ומממ אני יעתיק משיר ויגיד תודה על שפתחת את הפורום המדהים הזה, פשוט התגשמות חלום
אז תודה
ושיהיה לך רק טוב ושכל מה שאת רוצה יתגשם

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifמזל טובבב!!!!!1

שיהיה לך היומולדת הכי מדהים בעולם, עד 1922 שנים, שתזכי להמון בריאות, אושר, עושר, כושר, יושר וכאלה
וכמובן שתזכי לראות את פאניק

../images/Emo220.gifיערה!!

כפרעליך, מי יתו ורבים ירבו כמוך ויפתחו פורומים ללהקות כ"כ טובות?! מזל טוב!!!! ואני גרועה בברכות.. אז.. מזל טובP:

../images/Emo65.gifמזל טוב!!../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

מזל טוב, עד 142526 ויותר. הרבה בריאות והצלחה בחיים! שתזכי לראות הופעה של פאניק (כשהם יבואו לארץ!!
) ושתיפגשי את פאניק (איתנו
) !

../images/Emo115.gif מזל טוווווווווווווווווווווווב

אני יודעת..אני מאחרת אבל..היום את בת 16 ויום לא? מגניב לך!!!! המון המון המון המון המוןןןןןןןןןן מזל טוב מקווה שתקבלי מלא
-נופר-

NoAmItA ChAn

New member
~דיליי~ יערההה DDD: ../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

אז סוויט סיקסטין! מה אפשר לאחל? D: לשנה הבאה פאניק! המון הצלחה לאן שתלכי D: חיים מלאים במוזיקה וברגעים קסומים של שמחה ואהבה. המורה אושר, בריאות, כושר, יושר ועושר ^^ הרבה שמחה, צחוק, שלום ואהבה ושתמשיכי לנהל את הפורום בהצלחה D: 333333333333333333>

למעלה