היום יום הולדת היום יומולדת..

danduuu

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo23.gifהיום יום הולדת היום יומולדת..

היום יומולדת לע ל ו מ ה חג לה שמח וזר לה פורח היום יומולדת לעלומה!
כן, אני מודעת לכך שעוד כמה שעות אנחנו כולם רואים אותך ונהיה איתך ביום ההולדת שלך, אבל זה אוסר עליי לפתוח לך שרשור מיוחד שמוקדש כולו רק לך-כי מגיע לך את זה כ"כ. אז לאקרימוסה שלנו, מה אפשר לאחל לך? לילדה מקסימה ומדהימה שכמותך, שתורמת כ"כ הרבה לפורום ושאי אפשר בלעדיה? קודם כל שתהיי מאושרת לא משנה לאן תלכי, שתמיד חיוך יהיה על פנייך ורק תשמחי
שתהיי בריאה עד מאה ועשרים, ושלא תתקלי במליוני רופאות ורופאים
שמוזיקה תלווה אותך לכל מקום, גם במציאות וגם בחלום
כי מוזיקה מרפאת את הנשמה, גם אם את מרגישה קצת אבודה
אבל במקרה כזה יעזרו לך כל אישה ואיש, במקום הזה שנקרא פורום נייטוויש
פורום שכולו אהבה וקסם, ואני לא טובה בברכות האלו כמו אלונה בעצם
אז מה שנשאר עוד לאחל, זה שיהיה שלום על ישראל
שתמיד תהיי מוקפת בחברים רבים, גם אם זה תומאס וילדים קטנים
שתמצאי את האביר על הסוס הלבן, והוא יהיה זה שינענע לך את האגן [WTF?!]
וברגע זה החפירה מסתיימת, כי נראה לי שיש פה ברכה לתפארת
ומה שנשאר לי להגיד לך, זה שאני אוהבת אותך
יום הולדת, יום הולדת יום הולדת הנה בא ואני [לא זוכרת את המילים] נהנהנהננהה כי גדלתי בשנה הופ הופ טרללההה גדלתי בשנהההה הופ הופ טרללה גדלתי בשנה
Happy Birthday To You חלומות יתגשמו אם נחלום ונרקוד עד הבוקררר Happy Birthday To You שהשנים יעברו בכיף בשמחה ובאושר אווו בייבייייייי
[אני מבקשת לשים לב לשעה שבה רשמתי את הברכה. אז כן. תודה.
] אוהבתאותךכפרהנשמהעינייםחייםמשושחייאווירלנשימהמזגןמעמדלדיסקיםשולחןקפהמסגרתלתמונהמסךמחשבמקלדתשלטשליסטלוויזיהבלוויןשליייי!!!!!!!
אני מפחדת מעצמי כרגע.

danduuu

New member
אה כן,

אני רוצה נעיצה לשרשור הזה אני רוצה שההודעה תכנס למאמרים אני רוצה שהיא תהיה בטאגליינס ואחרי זה שתגיע לעמוד הראשי של הפורומים וכמובן לעמוד הראשי של תפוז ופרסום בטלווזיה עם ראיון אישי. תודה
נ.ב.-שזה יעשה עוד הלילה!!!!!

אלאנקה

New member
עלומה, מי לוב!../images/Emo99.gif

(קודם כל דנה, את ממש לא בסדר
.... את הולכת לגרום לברכה שלי להיראות ממש עלובה
) האע, שיהיה לך יומולדת הכי קסום ונפלא בעולם!
(מותר לגנוב לאלונה, היא תמצא כבר משהו
...) ואת מותק של אדם, אז תמיד תישארי ככה
ו.. שיהיה במזל טוב, עד 120
.

עלומה מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo140.gif

אני דיי גרועה בזה אבל אני רוצה לאחל לך את היומולדת הכי מדהים בעולם והוא גם יהיה כזה כי נראה אותך עוד כמה שעות.. שתהיה לך שנה מעולה ותהני הכי בעולם בשבדיה ושתומאס יקדיש לך שיר בהופעה
בקיצור... מזל טוב

lacrimosa girl

New member
בשבדיה? פינלנד, אני מבקשת. ../images/Emo3.gif

והוא בהחלט היה הכי קסומי שאשפר
תודה!!:)

blacknwhite

New member
עלומההה!! מזל טוב מותק!../images/Emo9.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

(דנה- הברכה שלך ממש חמודה^^) אז... מזל טוב!!!! אני רוצה לאחל לך שתמיד תהיי מאושרת (כי מגיע לך!
), שתישארי הבחורה המקסימה, המתוקה והעמוקה שאת (כי אין מה לעשות, זה המצב האופטימלי
), ושתמיד תמיד תהיי מוקפת באנשים שדואגים לך, שאכפת להם ממך, ושיעשו כל מה שהם יכולים בשבילך (כי זה הדבר הכי חשוב בחיים) (וכי לא תהיה לך בעיה אם רק תישארי פה בפורום
) אני כבר אאחל לך המוןהמון מזל טוב במפגש היום
(יששש!!!!!) אוהבת אותך המון

lacrimosa girl

New member
אין מה לדאוג,

לא נראה לי שאפילו נפילה של השרת של תפוז [או יותר סביר- שהמחשב שלי יחטוף דיפרסיה
] תנתק אותי ממכם

dralan

New member
מזל טוב!

נראה שלא נשאר לי מה לאחל אחרי הברכה של דנה P: ודנה, את כל כך שרוטה XDDDDDDDD

mary06

New member
../images/Emo213.gifמזל טוב בייב ../images/Emo65.gif

מאחלת לך חיים מספקים, מאושרים ובריאים :) מצטערת שלא אוכל להגיע היום להגיד לך אישית, שיהיה לך היום הולדת הכי שמח בעולם ושכל משאלות הלילה שלך יתגשמו
תהני

LadySilkworm

New member
אז ככה.. P:

[אני לא טובה בזה] המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון המון מזל טוב!!!!@#@##@$$$%#@$!@@#$#$@%$%#$@##@$#@$ אני מאחלת לך את כל הכיף שבעולם וחיים טובים ומלאים אני מאחלת לך המון אושר ושתגשימי את עצמך ושתגיעי רחוק! אני מקווה שאת נהנית לך במפגש עם שאר הפורום.. ואני מקווה שיהיה לך את היומולדת הכי כיפי שיש :} [אמרתי שאני לא טובה בזה] אוהבת אותך

lacrimosa girl

New member
הוא היה אפילו יותר כיפי

אם הייתי זוכה לראות בזיו פניך
את כזאת קוקית [סליחה אלונה
]

Liquid Dreams

New member
עלווווווומה../images/Emo23.gif

מזל טוב לך!!!!!111 [עזבו אני גרועה בברכות
]

למעלה