היום יומולדת.

The Fantasy

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo23.gifהיום יומולדת.../images/Emo23.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

היוםםםםםם יומולדת, היום יומולדתתתתתתת לק א ר י ן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואו! את בת פאקינג 20
*אהמזקנהאהמ* יוו הזמן עף כמו לא יודעת מה..כשאני התחלתי להגיב בקומונה, את היית בת 18 וקצת..אפילו פחות ממה שאני עכשיו. אני לא מאמינה שאת כבר בת 20.
בובי, שיהיה לך את היומולדת הכי שמח בעולם, מלא אושר, הצלחה, בריאות ואהבה
מה אפשר לאחל אחרי שני עשורים? מה עוד חסר לך בחיים? מקווה שתמצאי את האחד שיסובב לך את הראש, ובמבט אחד אותך יכבוש
שתלכי בעקבות כל חלומותייך ותגשימי אותם, ואל תתייאשי כי לא הכל מושלם אז גם אם קשה ואת רוצה להרים ידיים תרימי את ראשך גבוה לשמיים
ותמצאי את השביל שיוביל אותך לאן שאת רוצה, ואל תכנסי לשבילים ללא מוצא
הדבר שאני מאחלת לך יותר מכל, זה שתמצאי את האושר הכי גדול
כי ברגע שמאושרים לא צריך כמעט דבר, אז שתמצאי את האושר שלך-וזה העיקר.
תדעי להנות מכל רגע שאת בחיים, כי לפעמים הם עוברים כמו סוס מרוצים תנצרי כל זיכרון שיש בראשך, ותמיד אבל תמיד תקשיבי לליבך
החיים הם כמו סרט-תעשי שהם יהיו שווים את ה35 ש"ח
ושתדעייייייי שאני אוהבת אותךךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מ ז ל ט ו ב ב ו ב ה ש ל י ע ד 0 7 4 1

LoveYourHate

New member
יאה מזל טוב!!!!../images/Emo23.gif

פאק את בת 20!?!?!?!?!?!
לא הייתי חושבת על זה בחיים XD מזל טוב בובה
!

linkintrance

New member
../images/Emo65.gifמזלטוב../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

או מייגאד חשבתי אולי את בת 19 משהו כזה, נו אבל עשרים זה כלום...! המון המון מזל טוב! אחרי מה שדנה כתבה מה עוד אפשר לאחל(אני בן אדם כ"כ יבש בזה,תסלחי לי?)0.0 אז המון אושר בריאות הצלחה!^_^ וכל מה שבא עם זה!

Death Dealer

New member
"היום יום הולדת, היום יום הולדת...."../images/Emo212.gif

קאריןןן יפה שלייייי המון המון מזל טובבבבב, וואו יום הולדת 20!! שתהיה לך היום הולדת הכי מקסימה בעולם תאכלי הרבה עוגות ואל תפסיקי לחייך אף פעם!! שתהי מאושרת וכל דבר שתרצי יבוא לך בקלות ותשארי כמו שאת- ילדה מהממת גם מבחוץ וגם מבפנים
אוהבת אותך מאדד מאדדד
ומתגעגעתת!!

milkshakit

New member
תודה לכן מתוקות ../images/Emo25.gif

שתהיה לכן שנה מתוקה, מעולה, ומדHIMה!!!!!!!!!!!!!!!!! ושHIM יבואו כבר לארץ43%$#%#@$

ויקס

New member
המוןןן מזל טוב!!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif

little WhiSper

New member
קאריני

סורי על האיחור.. ישלי סיבה! שיהיה לך המון מזל טוב יקירתי, הרבה הרבה הצלחה, בריאות תמיד, ורק טוב בחיים. אוהבתותך ומתגעגעת.

למעלה