יום הולדת!

ליאןןן

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo41.gifיום הולדת!../images/Emo41.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif

הההההיום יומולדת, היום יומולדת היום יומולדת... לילדה הכי חתיכה במדינת ישראל - נעמה! אהובתי, את החפירות שלי אני לא אתחיל פה...[אנחנו עוד נתראה בקרוב. מבטיחה.] אז פשוט מזל טוב
. כי מגיע לך אך ורק טוב, והכי טוב. אני אוהבת אותך המון. כלכך. תודה על מי שאת. יומולדת שמח
.

יפיפיה.!../images/Emo99.gif

שיהיה לך המון המון מזל טוב.!! שנה מלאה רק בריאות ואושר... אבל לא סתם כברכה רגילה.. באמת ברכה מהלב.... שתהיה שנה מדהימה.. לילדה מדהימה..מבפנים...[ומבחוץ
] כי אפילו מהמעט שדיברנו הבנתי ישר שיש בך משהו מאוד מיוחד... אני מקווה שנחדש את הקשר או משהו בסגנון.. ובאמת רק טוב..!

נעמה../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif

הילדה הכי יפה שראיתי מיימי אבל אל רק יפה חכמה עם לב ענקי בובה אני מאחלת לך רק הנאה מהחיים ואל תמהרי לגדול אוהבת יפית

The Kinslayer

New member
../images/Emo212.gifקיסם יקר שלי../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo68.gif

המון מזל טוב! הרבה שנים של אושר, בריאות, חיוכים, חיבוקים, נישוקים ואהבה! אני מאחל לך אצלך בכל אשר תפני, ושתדעי שאני אוהב אותך!

mooshki

New member
מזל טוב מהממת קטנה:)

שתהיי הכי מאושרת בעולם, ורק טוב, וכיף ואהבה! אל תשכחי שאני אוהבת ומתגעגעת תמיד

ילדה קטנה שלי.

מזל טוב מדהימה אחת.
אני לא יכולה לתאר במילים כמה שאני אוהבת אותך. מקווה שנהנית היום מהשיר יומולדת ששרנו. ומקווה שנהנית ביומולדת. מאחלת לך את כל האושר שבעולם.
אני אוהבת אותך.

מדהימה אחת../images/Emo9.gif../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif

מזל טוב ילדה יפה
רק אושר ושמחה, בריאות ואהבה, והרבה חברים ומשפחה
תשארי תמיד כמו שאת...אחת המיוחדות.
אוהבת
שני

נשמת

New member
נעמולה../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif

מאחלת לך שפע ברכות וחיבוקים חמים, שתזכי לעוד שנים חזקות יותר אוהבות יותר מוצלחות יותר בריאות יותר מחייכות יותר ושתממשי כל דבר שרק תרצי - כי מגיע לך. באהבה
יומולדת שמייח

למעלה