ליפעת החורזת

new sol

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo49.gifליפעת החורזת../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

ליפעת היקרה מזל טוב ליומולדתך המון בריאות אושר וכושר והגשמת כל המשאלות והחלומות מאחל בידידות כנה סולי

יפעת*

New member
יפעת יקרה ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif

מזל טוב ליום ההולדת
אושר ובריאות הגשמת משאלות וכל שתבקשי לעצמך

../images/Emo65.gifלחורזת הכי חורזת בעיר ../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif

מזל טוב יקירתי עד כמה שרק תרצי...ויהיה לך הכי טוב בעולם... מאחלת לך בריאות בשפע!!!! אושר...נחת... שתגשימי את כל משאלותיך ( ואני בטוחה שזה אוטוטו קרב ובא ) כל מה שרק תרצי אוהבת מקסי

מזל טוב יפעת../images/Emo65.gif

שיהיה לך אחלה של יומולדת מלא בשמחה, באושר והרבה הרבה בריאות. שתהיה זו שנה של התחלה חדשה וסימן להתגשמות כל החלומות.
יומולדת שמח עד מאה כעשרים.

Purple Mushroom

New member
מזל טוב ליפעת,החורזת../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif.

הרבה מזל טוב , המון בריאות
אושר ועושר. אור
ואהבה
ושמחה
. הגשמת משאלות וחלומות , לאט לאט. ו
שתחזרי לכינוי החורזת** . שיפתרו כל הבעיות . המון מזל טוב , שוב
. תאריך ממש יפה , הראשון לראשון :0).

החורזת**

New member
../images/Emo51.gif אישית לכל אחד ואחת מכם

זה היה ממש מחמם להיכנס הנה ולקרוא את איחוליכם המקסימים,במיוחד אחרי סיוט הרכבת שעברתי עכשיו. יצאתי מדימונה לכיוון תל אביב בשעה חמש. קצת לפני רמלה הרכבת עצרה ואחרי כמה זמן הודיעו שיש תקלה שמנסים לתקנה. בהמשך הכרוז הודיע שהתקלה בקטר. בקיצור היינו תקועים על המסילה שעה ורבע ואז הוזמן קטר מחלץ. רק שכשהוא הגיע במקום להמשיך בכיוון הנסיעה צפונה, הוא הסיע אותנו ברוורס חזרה לקרית גת. שם הורו לכולנו לרדת מהרכבת ולחכות על הרציף. חיכינו בקור בערך עוד חצי שעה, עד שהגיעה רכבת מתל אביב. ואז הורידו ממנה את כל הנוסעים, אנחנו עלינו וחיכינו שתגיע הרכבת הבאה מתל אביב שתאסוף את הנוסעים שהורדו ואמורים להמשיך ללהבים ובאר שבע. בקיצור במקום להיות בתל אביב בשבע, הגענו בתשע ארבעים וחמש. ומה הפיצוי? שתי נסיעות בחינם
טוב לפחות גיליתי שלכבוד יום הולדתי
שדרג את האתר ואני יכולה לחזור לניק הקבוע

Purple Mushroom

New member
מזל טוב ../images/Emo213.gif לחזרה לכינוי ! חורזת.

זה מה שאיחלתי , וזה מה שקרה. מצער או מרגיז יותר נכון , לקרוא את מה שהיית צריכה לעבור ביום הולדתך , בתחילת שנת 2008. אבל לא נורא. העיקר שהכל עבר בשלום . קצת מטריד , זה הכל . לא ?

a n a t i 3 3

New member
מזל טוב לך חברה../images/Emo24.gif

מזל טוב לך אישה מקסימה, אישה שתמיד נמצאת כאן בשבילי... בהזדמנות הזאת אני רוצה להודות לך על החברות , על העזרה, התמיכה, העידוד... ובכלל על זה שאת תמיד שם בשבילי
מאחלת לך ים של אושר ובריאות
ענת

matyc

New member
../images/Emo65.gifמז ל טוב ../images/Emo65.gif

עד 100 כ-20 שכל משאלותיך התגשמו

DREAM111

New member
../images/Emo49.gif חורזת יקה ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

שפע ברכות ואיחולים ליבביים. בריאות שמחה וצחוק הצלחה פריחה ושגשוג. שכל משאלות הלב תתגשמנה בשנה זאת. ממני.

החורזת**

New member
../images/Emo51.gif רבה גם לכם

מאחלת לעצמי שכל הברכות שברכתם אותי תתגשמנה ואז לא יחסר לי כלום.

מזל טוב יקירתי../images/Emo24.gif

מאחלת לך שפע של בריאות, לפני הכל! אושר, שמחה, כיופים קטנים של החיים וגדולים גם יחד. אהבה, מהמשפחה, חברים טובים באמת והצלחה בכל דרכיך. ואין ספק שצריכות להפגש ולחגוג. רק תגידי מתי.

מזל טוב יפעת ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

מאחלת לך עוד הרבה שנים של:
אושר
בריאות
פרנסה
אהבה
הגשמה עצמית
וכל שתבקשי לו יהי

למעלה