רועי מזל טוב!
|נרות

V u l g a r

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gifרועי מזל טוב!../images/Emo65.gif|נרות

יונית102

New member
מזל טוב עד מאה כעשרים../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo168.gif

תודה לכולם על הברכות!!! ../images/Emo13.gif

האמת דודי שבכוונה לא סיפרתי, רציתי לראות אם מישהו זוכר.. וכן אתם זוכרים..חח בגדול לא חגגתי כל כך..
אבל כל הקאסט של המחזמר "All you need" הכינו לי הפתעה והפתיעו אותי היום בחזרות עם בלונים ועוגה.. אני מחכה לכם ומצפה לכם שתבואו לראות אותי מופיע במחזמר שככל הנראה יעלה בבכורה במסגרת פסטיבל הביטלס בחופש פסח..חכו לעידכונים. חוץ מזה אני רואה שכל הפורום משגשג ופורח בלעדיי, אהבתי את כל השינויים והתוספות דודי.. שוב תודה רבה על האיחולים! ודרך אגב עומרי, לא שכחתי- יום שישי אני אשלח! לילה טוב לכולם, רועי

היום יום הולדת, היום יום הולדת ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

היום יום הולדת ל: ר ו ע י חג לו שמח ו
לו פורח היום יום הולדת ל ר ו ע י .... סליחה, הרגל מההופעות....חחחח מאחל לך את כל הטוב שבעולם, שתדע לראות את הטוב גם בפחות טוב... שתאהב ותאהב בחזרה ושדרכך תמיד תהיה מוצלחת וחייך יהיו מלאים בבובות. באמת ספר איך מתקדמות החזרות? חשבתי שאולי היום זו הבכורה ולכן מברכים אותך, כמובן שנשמח לראותך על הבמה זה שהפורום משגשג ופורח - לא אומר שאנחנו לא מרגישים בחיסרונך ( מרגישים ועוד איך אבל גם מבינים את הסיבות ) שמח שאהבת ותודה

היום אני בן 15..

ודודי בקשר לחזרות אני מאמין שאתה יודע..הרי אתה משתתף בהצגות מסחריות. בעקרון אנחנו עובדים כל יום כל יום מ- 16:00 עד 22:00. ובחופשות של פורים ופסח עובדים מ- 10:00 עד 23:00.. אני לא יכול לספר הרבה אבל זה באמת מחזמר מדהים גדול ומושקע, אני לא רוצה להשוויץ אבל הוא ברמה יותר גבוה מצופי תל אביב והשכנים של צ'יץ'. 19 שירים ע"פ הלחנים של הביטלס, המון ריקודים, תזמורת חיה, שירה ב-live, תפאורה מדהימה.. אהה ודרך אגב בפעם הקודמת רשמתי שטל בלכרוביץ' הוא המנהל המוסיקלי אבל החליפו אותו כיוון שהוא היה מאוד עסוק באריאל קשת, הלא הוא בנם של ששי קשת ויונה אליאן הוא עשה את היפה והחיה של דיסני בארץ עם קפטן, ואני חושב שאולי אפילו אילן מכיר אותו כי הוא עשה כמובן גם לחנים לקלטת הילדים פנדה וחצי שבה אילן השתתף. בקיצור באמת מחזמר טוב..עם הרבה אמוציות על 3 אחים שמגיעים לעיר הגדולה מהקיבוץ ונכנסים לתוך להקה ובה הם טורפים את כל הקלפים... (אני לא אספר יותר, כי יש בפנים המון סיפורים קטנים יפים על כל אחד ואחת)

למעלה