היום

../images/Emo65.gif../images/Emo220.gifהיום../images/Emo70.gif../images/Emo220.gif../images/Emo65.gif

+
"היום, היום הזה ממש." כן, היום יוצא אלבום הבכורה "אם אלה החיים - קרן פלס".
מי שקונה שיכתוב תגובות, נשמח לשמוע

שגעוגי

New member
אהאהאה! היום!!! ...

יאיאיאיאיאייאי. |קפיצות באוויר ובלונים מגניבים
|

ההיייייוווווםםםםם!!!!!!!!!!../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אבל אני בכלל לא בטוחה שאני אצליח לקנות היום

AngelsWings

New member
יש!!!! אני לא יכול לחכות להשיג עותק

אני הולך היום לקנות עם חברים שלי! יש! קרן פלס!!!!!!!!!

perrinat

New member
../images/Emo124.gif היום../images/Emo70.gif קולולולולו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מזל טוב ובהצלחה

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifהיום היום היום../images/Emo15.gif

*בוכה*

g a l4

New member
היוםםם../images/Emo65.gif

סוף סוף!
אני מקווה שהוא כבר הגיע לפה!!!!
אלה שקנו כבר?איך הוא?

אכזבה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

במילה אחת למזלי לא קניתי את הדיסק בהתחלה הייתי ממש בטוח שאני הולך וקונה עד שאיזה תגובה בפורום עצרה אותי וחשבתי שנייה אז הלכתי לחנות "צליל" וישבתי שם שעה ושמעתי את כל השירים ומשש התאכזבתי! הדיסק הוא לא כמו שציפתי סגנון שממש לא מתאים לקרן המילים לא יפות ממש בצורה ממש גבוהה התאכזבתי ניסתי לשכנע את עצמי לקנות אבל לא ממש ממש ביאסה אותי! אז אני מקווה שהדיסק הבא שלך יהיה יותר טוב..זאת הדעה שלי!

coffeeshop

New member
אין עליה...

טוב, קניתי אתמול את הדיסק של קרן פלס ואני לא מפסיק לשמוע אותו. היא פשוט אלופה, מוכשרת ברמות על, כל שיר מדהים ומיוחד... מהמילים שלה נוצר בי רושם שהיא כ"כ נפגעה מבחורים בחיים שלה ואני מזדהה איתה לאללה. קרן אם את קוראת את זה- תמשיכי עם העבודה המעולה! את גדולה, מת עלייך. קרן תעשי לי ילד !!!!!!!!!

למעלה