היום יום הולדת

T i g e r R o n

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo23.gifהיום יום הולדת../images/Emo25.gif

כל מה שאכתוב לא ימצה ולו קמצוץ ממה שנאחל לך אישה מקסימה, יפה וחכמה שכמותך אפרת ילדה רעה המון המון המון מזל טוב ליום הולדתך שחל היום מי יתן ותזכי לעוד הרבה שנים של נחת ואושר בריאות צרופה והנאות מרובות לעוד הרבה שנים של יצירה פורה ונתינה מהלב יחדיו עם האיש המקסים שלצידך בהצלחה בנתיב דרכך החדשה אוהבים אותך, אוהבים אותו אהבת אמת ענתי ורון

בן הקשת

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo23.gifאהובה שלי, נשמתי התאומה../images/Emo23.gif../images/Emo57.gif

עשרה קבין של אהבה ירדו לעולם, תשעה נטלת את. אני מודה כל יום וכל רגע לבורא עולם, על אותו הרגע בו נשמותינו התאחדו מחדש, (בפעם המי יודע כמה...) על כל שנייה במחיצתך אהובה. ואללה, אם להמשיך להתגלגל, אז לפחות לעשות זאת במחיצתך, הרבה יותר כיף.
כמה תמורות ושינויים אנו עוברים יחד מאז שהתאחדנו, בכל יום שעובר, אני מביט באהבה וגאווה, על מסלול ההתפתחות המדהים שאת עוברת, צומחת, מתפתחת, מבשילה, מגדלת את המנהיגה שבך, משחררת אותה לחפשי. והפורום הזה, כמה סמלי הוא, לדרך החדשה המשותפת שלנו, ואיזה מקום נפלא להביע בו את אהבתי. את איחולי לך יקרה, לא אכתוב במילים, כי איך אפשר להביע בכתב, את מה שעובר במבט ארוך ארוך אל תוך עינייך?
מ
ז
ל
-
ט
ו
ב
אהובה. ואתה טייגרון, איזה חבר מיוחד, כמה נפלאים ואהובים אתם שניכם. חכה חכה, כשניפגש, מה אעשה לך... ...מרוב אהבה.

../images/Emo20.gif וואלללההה...

שמתי לב
קראתי התרגשתי כתבתי כאן... ולא הגבתי לברכות????????????????? איך קרה?
ענתי ורון אהובים , עפרלה וחנצ'וק,בדולינה ומאשה מקסימים .... תודות למכ ה
שכל כך אוהב על ברכות מחממות... היה לי יומולדת מקסים ושמח והברכות האלה קישטו אותו בהמון חיון שמחה ואהבה. תודה אהובים. ואתה
בן הקשת נשמה תאומה אהובה שלי.... כשהבטנו עמוקות זה בעיני זה כבר אמרתי לך מתוך נשמתי את דברי...

../images/Emo20.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חיון
חיון
מה זה חיוך+זיון??? הכוונה הייתה חיוך אבל.... חיון - מוצא חן לי.

למעלה