../images/Emo65.gif../images/Emo23.gifיומולדת לאריאליייי../images/Emo24.gif
אז עוד שרשור חדש, ממש סופ"ש כיפי וצבעוני יש לנו ונראה לי זו ה-סיבה לשרשור חדש, הלא היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדתתת [מפגש וזה
] לאריאלה! אז כולם לאחל כל מה שמגיע למדהימה הזו! כי מגיע
אז אריאלה/אריאלי/קורא לה [ארי]אלההההההה מהממת!
אם נדייק, הכרתי אותך בדיוק לפני שנה ו-15 ימים. [הופעה של כפיר בביאליק..]. החלפנו שם אולי היי וביי למרות שחלקנו שולחן
ולא באמת חשבתי שאני אכיר אותך יותר לעומק באותו זמן.. לאט לאט עברו חודשים והתחלתי להכיר אותך. וגיליתי שאת אדם מקסים, טוב לב, ומצחיקה ברמות על
כפרעלייך ככה הקשר שלי איתך התפתח לאט [אבל דברים טובים באים לאט, נו
] ועכשיו שתדעי שאני פשוט מתה עלייך.. הייתי איתך בכמה וכמה הופעות, שתינו עברנו התפתחויות באופנים שונים, ובאמת בסוף התמזגנו מאוד טוב..הרבה פעמים סוג של הצלת אותי מכל מיני מצבים [בעיקר הופעות], ואין לך מושג כמה אני מודה לך. כל שיחה איתך זה מעלה הרבה מאוד חיוכים, כל מפגש איתך זה כיף אחד גדול, ובאמת שאין על הדרך שאת משלבת את האנטיליגנטיות שלך והשנינות והצחוק והאהבה ביחד..לא יכולתי לחשוב על דרך יותר טובה מאיך שאת חיה כדי להעניק ולהפגין את כל אלו. המון תודה על כל מה שלימדת אותי וכל מה שהענקת לי, על כל הרגעים של הצחוק שבאו ממך, על כל האהבה, על ההישענות ההדדית אחת על השניה בהופעות שאין בהן נפש חיה בערך חוץ משתינו
, על האיכויות, על ההשקעה, על הכל.. אני מקווה שתהיה לך יומולדת מדהימה, כי וואלה, מגיע לך.
אני מאחלת לך המון אושר, שכולל בתוכו אהבה, וצחוק, ושמחה, וחיוכים, ומוזיקה, ואיכות, ואנשים טובים וחברים וחברות והופעות וכבוד, ומה שלא תרצי..
אני אוהבת אותך המון המון, ותמיד אהיה כמו שכבר בטח הבנת מתישהו
המון מזל טוב מהממת! אני עוד צריכה ללמד אותך את המשחק ההוא וזה
[לא יודעת איך זה קשור אבל נזכרתי
]
ענבר
אז עוד שרשור חדש, ממש סופ"ש כיפי וצבעוני יש לנו ונראה לי זו ה-סיבה לשרשור חדש, הלא היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדתתת [מפגש וזה