יומולדת לאריאליייי

inbarIL

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo23.gifיומולדת לאריאליייי../images/Emo24.gif

אז עוד שרשור חדש, ממש סופ"ש כיפי וצבעוני יש לנו :) ונראה לי זו ה-סיבה לשרשור חדש, הלא היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדתתת [מפגש וזה
] לאריאלה! אז כולם לאחל כל מה שמגיע למדהימה הזו! כי מגיע
אז אריאלה/אריאלי/קורא לה [ארי]אלההההההה מהממת!
אם נדייק, הכרתי אותך בדיוק לפני שנה ו-15 ימים. [הופעה של כפיר בביאליק..]. החלפנו שם אולי היי וביי למרות שחלקנו שולחן
ולא באמת חשבתי שאני אכיר אותך יותר לעומק באותו זמן.. לאט לאט עברו חודשים והתחלתי להכיר אותך. וגיליתי שאת אדם מקסים, טוב לב, ומצחיקה ברמות על
כפרעלייך:) ככה הקשר שלי איתך התפתח לאט [אבל דברים טובים באים לאט, נו
] ועכשיו שתדעי שאני פשוט מתה עלייך.. הייתי איתך בכמה וכמה הופעות, שתינו עברנו התפתחויות באופנים שונים, ובאמת בסוף התמזגנו מאוד טוב..הרבה פעמים סוג של הצלת אותי מכל מיני מצבים [בעיקר הופעות], ואין לך מושג כמה אני מודה לך. כל שיחה איתך זה מעלה הרבה מאוד חיוכים, כל מפגש איתך זה כיף אחד גדול, ובאמת שאין על הדרך שאת משלבת את האנטיליגנטיות שלך והשנינות והצחוק והאהבה ביחד..לא יכולתי לחשוב על דרך יותר טובה מאיך שאת חיה כדי להעניק ולהפגין את כל אלו. המון תודה על כל מה שלימדת אותי וכל מה שהענקת לי, על כל הרגעים של הצחוק שבאו ממך, על כל האהבה, על ההישענות ההדדית אחת על השניה בהופעות שאין בהן נפש חיה בערך חוץ משתינו
, על האיכויות, על ההשקעה, על הכל.. אני מקווה שתהיה לך יומולדת מדהימה, כי וואלה, מגיע לך.
אני מאחלת לך המון אושר, שכולל בתוכו אהבה, וצחוק, ושמחה, וחיוכים, ומוזיקה, ואיכות, ואנשים טובים וחברים וחברות והופעות וכבוד, ומה שלא תרצי..
אני אוהבת אותך המון המון, ותמיד אהיה כמו שכבר בטח הבנת מתישהו
המון מזל טוב מהממת! אני עוד צריכה ללמד אותך את המשחק ההוא וזה
[לא יודעת איך זה קשור אבל נזכרתי
]
ענבר:)

../images/Emo126.gifבתדודההההההההה../images/Emo99.gif!

אריאלושלי!!! דבר ראשון- כתבתי לך בסמס "יום הולדת שזם" ואני יודעת שזו מילה מגניבה, אבל זה היה אמור להיות שמח ורק איזה שעה אחרי גיליתי שיצא לי שזם ואין לי מושג איך. ועכשיו, כפרה שלי, בתדודה מהממת שלי!!! ההתקרבות הממשית שלנו הייתה באיזור ספטמבר אם אני לא טועה, התחלנו לדבר קצת יותר, והתחלתי להכיר אותך קצת יותר מאשר "אריאלה החמודה מהפורום שבאה להופעות", גילתי באמת מי את, אחד האנשים היותר מצחיקים וחכמים ושנונים בעולם. אם אני צריכה לשים את האצבע על רגע אחד שבאמת הרגשתי ממש חברה שלך, היה בהופעה של דגני בכפ"ס, שהצעת לאסוף אותי מהרכבת בבאר יעקוב ופאקינג להחזיר אותי הביתה, הופתעתי, והתרגשתי, ושמחתי, [ובוא'נה!! היה כזה כיף!
] והמכתב המדהים שכתבת לי לפולין, אין דברים כאלה. כמעט התחלתי לבכות במטוס. [וגם העלית לי גיחוך עם ה"4 כיכרות ומגדל מים"
] אני כלכך שמחה שגיליתי אותך, שלא חסמתי את עצמי בפנייך ולא השארתי אותך כמישהי בגיל של אחותי שאין לי מה לחפש איתה ושנחמד לראות אותה בהופעות. אני שמחה שאת קיימת, אני אוהבת להיות איתך בהופעות, ולדבר איתך במסנג'ר, ולדבר איתך בטלפון [ושלא תעיזי לענות ב"הלו!" רק ב"יו
". אני מאחלת לך שיהיה לך היום הולדת הכי שמח שאפשר, ושתשמרי על החיוך אריאלה. יש לך את החיוך הכי מקסים בעולם, ואני רוצה שתהיי אופטימית. מותר לך גם להיות צינית, ומותר לך להיות ביץ', אבל אל תאבדי את האופטימיות. מבטיחה? לא ממש יוצא לי לדבר איתך באופן שוטף, ואני חושבת שאף פעם לא יצא לי להגיד לך את הדברים האלה, אז למרות שיצאה לי חפירה ומעין "חיים שכאלה" על החברות שלנו, אני שמחה שכתבתי את הכל. אני אוהבת אותך הכי בעולם, והלוואי שתהיי מאושרת. אני אעשה את כל מה שאני יכולה בשביל שתהיי. מנטוס, הבתדודה.

מאאאאמממממי|יד|

תראי מה זה לפרוץלמחשבים בשבת בבוקר.. (צצצ..אל תגלי לאפחד טוב ?!) אם אני אתחיל בכלל להשתפך פה על כמה אני אוהבת אותך וכמה כיף לי כל פעם שאני רואה אותך וכמה מצחיק זה יוצא אני באמת לא אצא מזה. אז אני לא . אני רק אומר שאני אוהבת אותך הכי המון שאפשר. ושכל פעם שאני יודעת שאני הולכת לראותך אותך אני בהחלט שוקלת את העובדה של בלוני חמצן כי אני יודעת שמתישהו יגמר לי האוויר מרוב צחוקים ואוויר זה משהו שדרוש. את באמת אחת האנשות שאניהכי שמחה שיוצא לי להכיר כל פעם קצת יותר. אז מה לאחל לך? אולי זה נדוש אבל אני באמת מאחלת לך הכל . שרק דברים טובים יבואו לך בדרך. ושהחיוך לא ירד ממך לעולם. ושרק תהיי מאושרת .
אוהבת אותך מאלטנות בערך.

מזל טוב! ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

אריאלה,אנחנו אומנם לא הכי מכירות בעולם אבל באמת שמחתי לראות אותך ולדעת מי את
אז אני מאחלת לך המון המון מזל טוב, שתהיה לך את היום הולדת הכי מדהימה שאפשר. אל תפסיקי לחייך והלוואי שתהיי מוצפת בשמחה ואושר, שיהיה לך רק טוב ושאני יראה אותך עוד הרבה
המון בריאות, הצלחה, אהבה!, מוזיקה ודברים טובים.. ד"א,אני מצטערת אבל בת כמה את היום?
אוהבת

אריאלה../images/Emo23.gif

נאמר כבר הכל
את מושלמת מצחיקה ונשמת על
אוהבת אותך מיליונים
מקווה שתזמיני אותי לבקר בטירה...

אריאלה!

ה מון המון מזל טוב!!! שמחתי מאוד להכיר אותך ושתהיה היומהולדת הכי בת זונה בעולם!

roni pi

New member
אריאלקי פליץ !

באמת שאת הבן אדם היחיד שתוך שתי פעמים שראיתי אותו יודע עליי כלכך הרבה. כמו שרבות פה אמרו לפניי את כזאת מתוקה.. מצחיקה.. שובבה ומדהימה אמיתית ממה שיצא לי להכיר לעומק, את אינטליגנטית ורגישה ובאמת.... אני מרגישה שאנחנו מכירות הרבה הרבה יותר. רק רוצה שתמשיכי להיות כזאת נהדרת... ולעשות חיים גם לפעמים
והמון אושר ובריאות..... וכל הטוב שיש. והצלחה. ושתמשיכי להיות מוקפת (מה זה מוקפת.. יש סביבך חמולות!!) באנשים שאוהבים אותך. אל תוותרי לעצמך גם כשקשה, תדעי שאני איתך ווומלא מלא מזל טוב. אוהבת מכל הלב..

אריאלה מקסימה../images/Emo23.gif

איחלתי כבר בכל מקום אפשרי... אבל גם פה, שיהיה לך מלאמלא מזל טוב! תמשיכי להיות כזאת מקסימה ומיוחדת כמו שאת
מאחלת לך בריאות אושר אהבה והמוןהמוןהמון כיף!

וואו.

אני קצת לא יודעת מה להגיד. כי באמת שממש ריגשתן אותי, ואיזה כיף פעם בשנה לשמוע כל כך הרבה דברים טובים על עצמך. אני חושבת שהיומולדת הזו הגיעה מאוד בזמן. אתן פשוט מדהימות, כל אחת ואחת מכן, ועשיתן לי כל כך טוב על הנשמה שאתן לא יכולות אפילו לתאר לעצמכן עד כמה. תודה. תודה. תודה. [ודיי, עשיתן ממני איזה אורי חזקיה
.. אני לא כזו מצחיקה!]

כפרה, מצטערת שזה באיחור

אני רוצה לאחל לך הכי מזל טוב שיש, שלא תפסיקי לחייך ושתשארי כזאת מהממת שאת
מי ייתן שבשנה הבאה יהיה לי הרבה לחפור ונכיר אחת את השניה טוב יותר

../images/Emo214.gifהשניה חזרתי מאילת,

אז עכשיו אני יכולה גם לכתוב לך פה = מזלטוווווווווווב!!!!!!!1 באמת שמגיע לך את הטוב ביותר, אני מכירה אותך כל כך הרבה שנים, אחרי כל כך הרבה זכרונות...כל מה שאני יכולה להעיד זה שאת בעצמך מלכה
את הטובה מכולן! ותמשיכי להיות ככה! יש פה אנשים שאוהבים אותך\ אף אחד לא יוותר עלייך אז אל תוותרי על עצמך לעולם!!!!
אמן שתהיי מאושרת!

למעלה