יומולדת לליהי!!

../images/Emo65.gif../images/Emo23.gifיומולדת לליהי!!../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

היום יש לליהי יומולדת
אני אתחיל בזה שיש לך תאריך מגניב ביותר!!
[כי הוא יום אחריי וזה.] וגם מזל אקרב שליטעעעע [את יודעת מה אומרים על מזל עקרב...
] אני מאחלת לך שתהיי מאושרת תמיד, שתגשימי את כל החלומות או לפחות את רובם.. שתמצי את עצמך עד הסוף, שתהני מהדברים הקטנים, שתשמחי ותפרחי כי אלה השנים הכי יפות באמת! 17 זה ה-גיל!! [תאמיני לי כבר הייתי שם...
] ותנצלי אותו כמו שצריך! תהני עם החברים והמשפחה, והכי הכי חשוב תשארי את עצמך, כי ככה אנחנו אוהבים אותך
אז המון בריאות [חשוב מאוד! בריאות!] והמון אושר ועושר...
שיהיה לך יום מקסים מקסים מקסים!
הילי.

shilgiah

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo187.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif

מגניב.. יום אחרי הילי..
הילי גדולה מליהי בשנה ויום..
אפילו יש לכן את אותן אותיות בשם.. טוב, די.. כאן אני אפסיק..חחח תסלחו לי, הרגע קמתי חחח טוב, ליהי.. המון המון מזל טוב, המון בריאות, הצלחה, אושר ועושר, אהבה ושמחה
שיהיה לך יומולדת מדהים, צאי לבלות (במקומות שהם מתחת לגיל 18.. מועאעאעא.. חחח
)
|הדגש-נועה-

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifמזל טוב../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב ענקי
תהני מהגיל ותנצלי כל רגע... תנצלי את היום הזה... זה היום שלך
דנה

ליהי../images/Emo65.gif../images/Emo23.gif

יוו אמאלה איך את גודלת!!!!! אני זוכרת אותך אי שם לפני כמה שנים טובות בגיל שונה לגמרי..חח אז שוב,מזל טוב, שתהיי מאושרת כמה שיותר,כי זה חשוב.. אושר בריאות והצלחה בכל מעשה ידייך כיף לי שזכיתי להכיר אותך אז.. בהופעה ההיא של אביב גפןXD בקיבוץ דורות.. ואוו עבר כל כך הרבה זמןO: תודה על ההקשבה והייעוץ ברגעים הקשים ועל העזרה וההגעה ברגעים הקשים [את מבינה אני חושבת על מה אני מדברת] תמשיכי להיות כמו שאת אל תשתני לעולם ושלא יעיפו אותך מהנעורים :)))))))) חחחח סתם אוהבת המון, פה תמיד

ליהי54

New member
היי גם פה? ../images/Emo12.gif

איזה כיף!
תודה רבה בנות, אתן מדהימות. ו... זהו נראה לי... תודה

למעלה