מזל טוב

junny

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo24.gif../images/Emo141.gifמזל טוב

רונית מותק, המון מזל טוב. 18 הוא גיל מקסים (ולצערי כבר רחוק ממני...) מה התוכניות לחגיגות?

שמיצית

New member
יומולדת שמייח../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif../images/Emo79.gif

שיהיה לך יום מגניב ומאושר, וכמוהו - השנה כולה

SupeRonit

New member
Y-תודה לך שזכרת..איזו התרגשות

כמו טווס גאה נכנסתי לכל הפורומים בהם אני משתתפת-והאמת,לא אכזבתם (לא הפורום הזה,ולא שאר הפורומים).. אז תודה שהעלת (עוד) חיוך על פני החוגגת (אני)-ומי יודע?אולי בזכות חברים יקרים כמוכם-הוא לא יירד כל היום

Dawn12

New member
מזל טוב יקירתי! ../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif

שיהיה לך יומולדת נפלא ושתחייכי כל הזמן! גם היום וגם בכלל!

junny

New member
לא אפשרת לשכוח

שיש לך יום הולדת- אבל אני בעד. גם אני עושה ככה שבועות לפני אני מזכירה ומספרת לכולם שיש לי יום הולדת שחלילה אף אחד לא ישכח ואם הוא שוכח אני מתקשרת כדי שיגידו לי מזל טוב. אין מה לעשות- קורצנו מאותו חומר, אנחנו בנות...

SupeRonit

New member
באמת קורצנו מאותו חומר,כי-

רציתי לכתוב "תודה זכרת (כאילו שלא דאגתי להזכיר
)"
אני לא מזכירה-אני זורקת רמזים (לא כל כך דקים) זה יותר משעשע ככה
חחחחחחח

junny

New member
אבל אל..

תשכחי לעדכן אותנו כשאת הופכת להיות דודה... זה גם מאורע מרגש

SupeRonit

New member
דודה ?!!?!!?!?!?!?!

א.מסכנה האחת שתתחתן עם אח שלי ב.הוא רק בן 22 ג..אני יודעת למה התכוונת-אני סתם קטנונית

junny

New member
ואני תמיד אומרת

מסכן האחד שיתחתן עם המפונקת שנקראת בישראל גם אחותי רוצה להכיר ביניהם- יתעללו אחד בשני

junny

New member
לא שידוך!!

תאריך לחתונה!! שלא יהיה להם זמן להתחרט

junny

New member
מה פתאום?!?!?!

אפשר לשלוח אותם לצפון דרום בשביל מה משדכים אותם? שירדו לנו מהגב אגב- מאוד מצא חן בעיני אמא שלי הרעיון, בעיני אחותי קצת פחות... מעניין למה?

python 4

New member
רוניתוש../images/Emo70.gif../images/Emo39.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

מזל טוב!
לכבוד יום הולדתך, שי צנוע - שני C במחיר אחד! ועוד חביבים עלי במיוחד. ולא לשכוח - יום רביעי זהו ערב יום ההולדת שלי!

The Abbott Girl

New member
רוניתו'ש מזל טוב ../images/Emo72.gif

שיהיה יום הולדת הכי מקסים שבעולם (למרות שזה קשה כשזה יוצא ביום שכזה...)!

python 4

New member
שני בחורים שיערכו ביקור מפתיע

בביתה של רונית לכבוד יום הולדתה.. אופס הוא כבר עבר. טוב אז אולי ליום הולדת שלי ביום חמישי!
אגב, זו התמונה הכי צנועה שלהם שמצאתי. בכל זאת, יש אנשים עם לב חלש בפורום!

למעלה