ABOUT THAT SONG

Little McMickey

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo27.gifABOUT THAT SONG../images/Emo37.gif../images/Emo65.gif

חיחי הפינה בסימן יומולדת..
את היומולדת שלי חגגתי ביום חמישי במועדון, כי יום שבת זה גם תשעה באב.. וגם לא מצאתי מועדונים שאני אוהבת או משהו יותר טוב לעשות עם חברות..והיה הכי פאנןןןןן התחילו איתנו המון בניםם וזה והיה כל כך כיףףףף אז אני עפה למשפחהה
הסבר:
אני בוחרת כל שבוע שיר כלשהו מאחד הדיסקים, כמובן שיר שמוכר לכולם ואני מפרסמת פה לינק למילים [ולקליפ אם יש] ושאלון
אז- שיר השבוע להיום הוא:
One For The Radio
השאלות כדקלמן:
מה דעתך על השיר?
מהי השורה האהובה עלייך?
למה בחרת אותה?
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה:
מה דעתך על שם השיר?
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה?
מה דעתך על הקליפ של השיר?
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה?
האם השיר דיכאוני?
האם השיר שמח,קופצני,כיפי?
שם השיר מתאים לתוכן שלו?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע:
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:
ציון לשיר 1-10?

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אנחנו חוקיות! אנחנו חוקיות! ../images/Emo6.gif

מה דעתך על השיר? אחד מהשירים הפחות אהובים עליי באלבון החדש, לא התלהבתי ממנו כבר מהרגע הראשון ששמעתי
מהי השורה האהובה עלייך?So here's to the liars who dream and conspire Against the admired, we hope you drop dead וגם And here's another line from the heart וגם I'm hurt, but I'll be fine
למה בחרת אותה? השורות הכי סבירות בשיר הזה.
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: Cause we all look the same in the dark חחח לויודעת
מה דעתך על שם השיר? מגניב! DDD: מתאים גם כסינגל ראשון אחרי כל מה שעבר עליהם וזה.
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? Don't pretend you hate us
מה דעתך על הקליפ של השיר? שונאת אותו. קליפ מטומטם והתאכזבתי ברמות בפעם הראשונה שראיתי אותו. הם כולם נראים בו מעולה וההתחלה שלקוחה מ-BTTF מגניבה ושדני נמרח על המיקרופון אבל זה הכל. אני לא רוצה לראות אנשים מתפגרים אני רוצה לראות את מקפליי נטו.
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? הכל. פשוט קליפ חדש שגם מתאים למילים ולמה שהם רוצים להעביר אבל אחר!
האם השיר דיכאוני? אמ, לא בדיוק הוא פשוט נוקב והכרזתי שכזה.
האם השיר שמח, קופצני, כיפי? לגמרי, שיר פופי קיצי שכזה
שם השיר מתאים לתוכן שלו? אמממ פחות או יותר
דבר מצחיק/עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אמ, התעצבתי בפעם הראשונה שראיתי את הקליפ חחח האכזבה היכתה אותי.
השיר מזכיר לי/מה עובר לי בראש: את המעריצים הביצ'יים באוסטרליה שזכו להשמיע את קולם ב-We don't care בשיר.
ציון לשיר 1-10? 6.

Love McFLY

New member
../images/Emo221.gif אני=]

מה דעתך על השיר? שיר חמוד=] ברור שיש יותר יפים שלהם אבל אחלה שיר=]
מהי השורה האהובה עלייך? We all look the same in the dark
למה בחרת אותה? בעיני יש לה משמעות ענקית=]
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: WE DONT CARE =]
מה דעתך על שם השיר? זו לא הייתה השאלה הראשונה?XD
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי משנה...
מה דעתך על הקליפ של השיר? הם כ"כ יפים שם *ריר* אבל הכושי מוזרXD
אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? שיראו יותר גם את דאגי והארי
האם השיר דיכאוני? לא....
האם השיר שמח,קופצני,כיפי? כן=]
שם השיר מתאים לתוכן שלו? ברורר=]
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא קרה...
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: עובר לי בראש הכושי המפחיד מהשירXDDD
ציון לשיר 1-10? 8

linoyosef1994

New member
שלי (:)

מה דעתך על השיר? אחלה שיר, חמוד כזה. אבל בכל אופן , כשיש אלבום כל כך מעולה אז כל השירים מעולים .. XD מהי השורה האהובה עלייך? heres another line from our heart למה בחרת אותה? כי זה כל כך מקפליי לכתוב על הרגשות שלהם ולכתוב פשוט ככה מהלב שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: cause we all look the same in the dark מה דעתך על שם השיר? חמוד ... קצת מוזר ... אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? we know you love our hot boddies |גבות| XDDDDD מה דעתך על הקליפ של השיר? אהבתי רק תקטע בהתחלה ותקטעים שמק מופיעים .. אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? לראות יותר מקפליי פחות אנשים חוטפים שבץ !! האם השיר דיכאוני? ממש ל-א . :) האם השיר שמח,קופצני,כיפי? חחח אם אמרתי שהוא ממש לא דיכאוני מן הסתם שהוא שמח , קופצני , כיפי וכו . XD שם השיר מתאים לתוכן שלו? אממ כן ... די ... אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
(טומי 33>)
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: ליגל הייתה אצלי וראתה תקליפ פעם ראשונה או שניה בטיוי XDD אז היא התרגשה חחחח השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: ששמעתי אותם סופסוף ברדיו ישראל !!!!@#%%@!! יאיי !!!!!! (:) ציון לשיר 1-10? 8

sweet shir

New member
להלה

מה דעתך על השיר? לא מתה עליו כ"כ, אבל ממש-ממש כיף לרקוד ולהתחרפן איתו חח. מהי השורה האהובה עלייך? So here's another song for the radio And here's another line from the heart So don't pretend you hate us as you sing along למה בחרת אותה? לודעת, פשוט אוהבת. חח שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: Put your fist in the air Raise your voice and declare Singing "We Don't Care!" מה דעתך על שם השיר? חמוד<: אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? We Don't Care? מה דעתך על הקליפ של השיר? גרוע אעש. אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? את כל עניין הפרכוס. האם השיר דיכאוני? לא האם השיר שמח,קופצני,כיפי? כע שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר: |רדיו| דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: שרתי איי ספיט אאוט אוף מיי מאות'. וזה לא עובר! זה נדבק לי ואני לא מסוגלת להשתחרר מזה עכשיו!
השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: משהו מצחיק שעשו במקפליי סלאש, למה OFTR איז ורי ורי גיי חחחחחחחחחחחחחחח. אני אעלה את זה בקובץ וורד כי זה קורע. XD ציון לשיר 1-10? 7.5.

rox love BSM

New member
את יכולה להעלות לי את זה בכתבן?

המחשב שלי לא קורא doc וממש בא לי לקרוא את זה D:

sweet shir

New member
אי אפשר, כי זה מתבסס על תמונות.. חחח

אני יכולה להגיד לך מה יש שם אם בא לך. או שתרשמי ללייב ג'ורנל ומקפליי סלאש ותראי שם. XD

rox love BSM

New member
חיפשתי את זה שעות אתמול,

בסוף מצאתי את זה... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

rox love BSM

New member
חחחח היה לי משעמם רצח אתמול

אשכרה עברתי על כל הארכיון חחחחח אבל זה היה שווה את זה חחחחחחחח

white in Angel

New member
עונה!!!!!!!!!!!!!

מה דעתי על השיר
אמ......אני אוהבת אותו מאוד..
מה השורה הכי אהובה עליי
ואו...זה קשה we don't care
למה בחרתי אותה
כי זאת שורה באמת נכונה..
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה
life isn't fair for the people who's care
מה דעתך על שם השיר
במילה אחת אדיוטי
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה
ל-you're singing our song but you don't love about us
מה דעתך על הקליפ של השיר
אני ממש אוהבת את הקליפ ואהבתי את זה שהם חיברו את הרדיו אקטיב לשיר.
אם היית יכולה לשנות את משהו אחד בקליפ מהו היה
אמ...כלום
האם השיר דכאוני
בטח!!!!!!!!!!!!!!!! הוא הכי לא דכאוני שיש!!!!!!
האםהשיר הזה שמח,קופצני,כיפי
כן,כן ו-כן
שם השיר מתאים לתוכנו
אמ...כן קצת...
אייקון תפוז שמתאים לשיר:
ב-ר-ו-ר |רדיו|
דבר מצחיק/עצוב שקרה לי בזמן שהשיר התנגן ברקע
לא זוכרת לא ניראה לי שקרה משהו
השיר מזכיר לי/מה עובר לי בראש
כלום....איך שבא לי לקרוע לדאגי את החולצה ולהביא לו חולצה חדש כי הוא ניראה כמו הומו עם וורוד
ציון לשיר
אמממ..................10 מאחר שלא בא לי לתת 9.5

ZivMusic

New member
דאמט../images/Emo46.gif

מה דעתך על השיר? קליט כזה ><" מהי השורה האהובה עלייך? I'm hurt, but I'll be fine דני
למה בחרת אותה? לאדעתXD דני
שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: לאדעת ><" בכלל לא הבנתי עדין את הרעיון הכללי של השירXD מה דעתך על שם השיר? לא מפריע לי XD אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא יודעת למה אבל הייתי משנה OO" מה דעתך על הקליפ של השיר? מוזר כה, הם יכלו לעשות את זה טיפל'ה יותר טוב ><" וגם פה הקליפ כאילו לא קשור לעולם! השיר הזה לא קשור לעצמו! ~זהמרפנאותיXD~ אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? את האנשים המחושמלים >____<" האם השיר דיכאוני? לא. רק אומר את מה שהם חושבים. [בצורה מורהOO"] האם השיר שמח,קופצני,כיפי? קופצני כזה^^ שם השיר מתאים לתוכן שלו? לא משו><" אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: ~ השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: ~ ציון לשיר 1-10? 6

Orange Sky

New member
עונה

מה דעתך על השיר? אוהבתD: מהי השורה האהובה עלייך? so here's another song for the radio למה בחרת אותה? כי היא יפהXD שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: life isn't fair for the people who care מה דעתך על שם השיר? מהמם
אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? לא הייתי
מה דעתך על הקליפ של השיר? לא זוכרת אותו כבר אבל היה שם משהו קצת מפגר אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? הפרכוסים האלו? האם השיר דיכאוני? לא האם השיר שמח,קופצני,כיפי? לא יודעת שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: כלום חח השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש: את איך שדאגי נראה בקליפ עם החולצה הסגולה והשיער היפהXDD ציון לשיר 1-10? 10

adiozery101

New member
3>3>3>

מה דעתך על השיר? מממ אחלהה מהי השורה האהובה עלייך? שדני שר כימעטט בסוףף ................. its One For The Radio למה בחרת אותה? כיי דני חמודיי משוו פחד שורה מהשיר שאתם הכי מתחברים אליה: ----------- אם היית יכולה לשנות את שם השיר למה היית משנה? כלום מה דעתך על הקליפ של השיר? יפההה אם היית יכולה לשנות משהו אחד בקליפ מהו היה? שיראוו יותר את דאגי והארי האם השיר דיכאוני? לא האם השיר שמח,קופצני,כיפי? כןן הוא מדליקק שם השיר מתאים לתוכן שלו? מממ ניראליי אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר:
|גייטרה| דבר מצחיק\\\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: חברה שלי רואה לידיי כמעטט מלאכיםם זה עצובבבב בעעעעע אני שונאת את זהה השיר מזכיר לי\\\\מה עובר לי בראש:חופש גדולל ציון לשיר 1-10? 8

למעלה