מיסטיקה וגאווה בתפוז

../images/Emo65.gif../images/Emo34.gif מיסטיקה וגאווה בתפוז

היום בשעה 13:00 תתארח עורכת הדין עירא הדר בפורום משפחות הומוסלביות ותענה לשאלות הגולשים בכל הנוגע למשפחה ההומולסבית ומעמדה החוקי בישראל. עורכת הדין הדר ייצגה את טל ואביטל, שזכו לאחרונה במאבקן לאמץ זו את ילדיה של זו. ניתן להשאיר שאלות בפורום משפחות הומולסביות כבר עכשיו.
עוד היום, בשעה 18:00, יתארח גבריאל רעם בפורום עולם המיסטיקה. ניתן להשאיר שאלות בפורום עולם המסטיקה כבר עכשיו. עוד על גבריאל רעם ופועליו הרבים, בעמוד הזה.
לוח האירועים של תפוז, פעיל ומעודכן כל הזמן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/eventsAll.asp גלישה נעימה

ועוד היתלהבות קטנה

עשיתי פן וגזרתי קצבות!!! זה מזה יפה לי שיער חלק!!!! אי לוב מיי הייר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MrJTsGirl

New member
יפה לך...

גמני הייתי כל היום בבית למה? כי מחר יש לי בגרות בהיסטוריההההההההה בעעעע

דחוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף

תעזרו לי בבקשה!!!!!!!!!!!!!!! יש לידיד שלי מחר יום הולדת ועוד לא קניתי כלום אני מחר קונה!! תנו לי רעיונות!!!

Justin RuLeZ

New member
כמה רעיונות:

בושם... תחתונים כאלה שכתוב עליהם אתה תותח ועוד משהו.. אממ יש ראיתי דבר כזה בארנה אני לא יודעת אם יש את זה באיזור שלך זה מן דבר כזה את מכירה את הדברים האלה שממלאים אותם במים חמים והם מחממים ??אז זה כזה דבר בכל מני צורות וראיתי על אחד כתוב חברים לעד,אתה איתי בנפש,גם אם אתה לא בקשר אז שמור על קשר..משהו כזה חמוד לאללה.. אוו את יכולה לקנות לו חולצה של חברה שהוא ממש אוהב נגיד ידיד שלי חולה על חברת כאוס אז קניתי לו חולצה משם מזה אהב חבל על הזמן... ארנק.. שעון..

תודה!!!

תגידו למה אני נכנסת לפה כבר יום שלישי והפורום פשוט לא זז?? אתם בסדר? לכולם יש אינטרנט? כולם בריאים? אני מקווה שאף אחד פה לא נחנק בגלל אבק של ספרים וכלי בצפר! אם לא.. אז תגיבו קצת.. הודעות חדשות לא יזיקו.. קצת שמייח !!!

למעלה