2008

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifשנה טובה לדנה ומעריצים המגניבים

שנה טובה לדנה אינטרנשיונל מושיקו משה והחברים הכי מגניבים שהשנה דנה תפתיע אותנו בעוד להיטים,שהחרם של ערוץ 24 יופסק אוהבת אותכם לנצח גלית

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifשנה טובה אוהבת את דנה../images/Emo65.gif

שנה טובה לכולם ולדנה הכי מגניבה את זמרת מס 1 ואני אוהבת אותך הכי הכי בעולם כמה שאת יפה

../images/Emo139.gif../images/Emo65.gifשנה טובה לדנה והפורום../images/Emo65.gif../images/Emo139.gif

יש לי מישאלה אחת ואני מבקשת שהיא תיתגשם כל מה שעברנו בימים האחרונים נתעורר בבוקר והכל יחלוף מעלנו כאילו לא היה אמן אמן לדנה ולפורום המשך טוב לשנה החדשה הפתעות במוסיקה של דנה עוד להיטים עוד הפצצות שמח ואהבה אוהבת שולי

שנה טובה ומתוקה שכל משאלות ליבנו יתגשמו

לדנה המקסימה אני אוהב אותך בכל ליבי,שהשנה החדש תיפרח לך ותגיעי להכי רחוק ובמחוזות שבהם יותר יעריכו אותך,ישראל קטנה בישבילך,אבל אל תעזבי אותנו כולנו אוהבים אותך איתנו ואמן שתפתיעי אותנו בעוד אלבום מצליח אוהבים אותך שי וניר לכל הפורום תמשיכו כך כמו שאתם יודעים לעשות הכי טוב בשנשמה,תלציחו ותגשימו את משאלות ליבכם כל החלומות יתגשמו בעזרת השם אוהבים שי וניר

מיקמיק17

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo65.gif2008 ../images/Emo65.gif

שתהיה לנו שנה חדשה מדהימה, במיוחד לדנה. זאת תהיה השנה של דנה, אתם תראו....

../images/Emo168.gif../images/Emo65.gifשנה מקסימה לכולנו !

כמה שהיה כייףףף אתמול - ריקודים עד אור הבוקר. וגם היום יהיה לא פחות.. רק עם הפסקה של כמה שעות
מקווה שהאנשים כאן יצאו לבלות וחגגו איכשהו את פתיחת השנה 2008 !

../images/Emo65.gif../images/Emo220.gifשנה טובה של בום אינטרנשיונלית

ויש למישהו קישור לקליפ "את מוכנה"? בבקשה!!

../images/Emo6.gifתודה!!דנה תעשי טובה לעצמך

תפסיקי לעשן זה לא בריא
תודה על הקישור קליפ סוף הדרך

שנה אזרחית מוצלחת לכולנו ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

דנה אינטרנשיונל המלכהההההההההההההההההההההה

../images/Emo41.gif../images/Emo34.gifשנה אזרחית מצויינת לנו ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

בוקר טוב גולשים יקרים ואהובים שלי , בזמן שהרעש סביב ערוץ 24 נרגע , הגיע הזמן באמת לפתוח את השנה החדשה 2008 , לא להאמין ש 2007 כבר שייכת להיסטוריה , והנה שנה חדשה מתחילה .... אז קודם כל באמת שתהיה לנו שנה אזרחית מצויינת נפלאה מלאה באור עשייה והצלחות ,
.... שנעלה נפרח ונצליח
.... בקרוב אעלה מאמר מיוחד המסכם את שנת 2007 , ללא ספק שנה שתזכר לכולנו כאחת הטובות אי פעם שהיו לדנה
אז בוקר נפלא לכולנו , שנה נפלאה ובשורות טובות

באיחור אבל

שנה טוב לכולם! היתי קצת הרבה חולה אז לא נכנסתי לפה אבל עדיף באיחור! חבר'ה שתבוא עלינו שנה חדשה מלאה בהפתעות, הכרויות חדשות, שמחה ואושר!אני רוצה לאחל לכל אחד ואחת מחברי הפורום (כולל לעצמי) שבשנה הבא יבואו עלינו בוחטות של כסף וכמובן סקס!חבר'ה שנה טובה ונפלאה באה עלינו!ורק רציתי לאחל שבשנה חדשה נזכה לראות את דנה פורחת כמו שהיא עשתה את זה ב2007 ואפילו קצת יותר! שתיההי שנה אזרחית טובה!

מושיקו ששנת 2008 תיהיה המשך ל"הכל זה לטובה"..

דנה כאן היא איתנו והיא לנצח.2008 זמן להתחלות חדשות 2008 2+0+0+8=10 1+0=1 זה הזמן להתחלות והצלחות----דנה לכי על זה 2007 =9 זאת השנה שהייתה הכי מושלמת מכאן יש לשלוף את החץ רק לכיוון אחד והוא למעלה אל הפיסגה בהצלחה!! אמן ואמן--

בהמשך לנורמלוגיה

מספר אחד זה אומר הצלחה!ובשנה זו יהיה קל לאנשים לבנות קרירות ולהצליח!זאת שנה שבה באמת מתגשמים חלומות אבל גם לא לשכוח שמספר 1 זה גם מספר בעיתי כי אם הוא לא מצליח ולא משיג אז הוא הופך להיות הרסני. בכללויות שנת 2008 היא שנה להצלחות אז חבר'ה להתאמץ ואתם תצליחו השנה כמו שלא הצלחתי בשנים קודמות! ועוד טיפ קטן להצלחה...השנה זאת שנת עכבר אז תאכלו הרבה גבינות והרבה פרות!!!!!

למעלה