בתקווה שזה יצליח ../images/Emo7.gif
והנה הגיע תורי..... וזו הפעם ה-50 שאני מנסה לשלוח את זה תחזיקו לי אצבעותתתתתתתת טוב לירוני קודם כל אכן חיכיתי לחצות כדי לאחל לעופרון יומולדת שמח אבל הפרעוש היה בממתינה... ולכן לא הייתי הראשונה שבירכה אותו
ולך עופר בעלי היקר! זר ברכות ואיחולים לבבים המון מזל טוב ועד 120 שנים מלאות באושר וחיוכים והלוואי שתגיע עם אהובך לעננים שתצליח להגיע לירח ובקיצור שיהיה לך יומלדת שמח! יפה שלי אילו היה באפשרותי לתת לך דבר אחד בלבד, הייתי נותנת לך את היכולת לראות את עצמך כמו שאני רואה אותך... ואז היית נוכח לדעת עד כמה הינך אדם מיוחד במינו...אני רוצה שתדע שאני לא רוצה לאבד את הקשר איתך לעולםםםםםם. מהרגע שמישהו חודר אל תוך חיי, אינני מוכנה לאבדו ככה סתם. אנני מוכנה להשלים עם זאת, כי ערכם של בני-אדם הינו גדול לעין-שיעור. מהרגע שאני אוהבת... אני אוהבת לתמיד. אני נכונה לעמוד לרשותם של ידידים בכל עת. עבורי אנשים מן העבר שלי הם חלק מחיי, חלק מאישיותי. ואיני רוצה שהם ייעלמו. שמירת קשר חשובה לי עד מאוד... ודיי לי אם אדע כי גם אם אין אנו שוהים זמן רב יחד, מחשבות, וזכרונות מסויימים משותפים הם לשנינו... פעם חשבתי שאנו בוחרים את ידידנו בעצמנו אך מרגע שהכרתי אותך (ועוד כמו אנשים מדהימים מכאן) אני תמהה האם כך הוא הדבר... כי רק כוח עליון כלשהו היה יכול לבחור עבורי ידיד נפלא כמוך... אז מאמי שיהיו לך אחלה של חיים והמון המון חתיכים
(הזמן יעשה את שלו חכה חכה הם עוד יעמדו בתור בשביל לדגעת בך חחחח) וכעת אחרי כל האיחולים הלבבים אני רוצה לאחל לך ש... מי יתן והעולם יחבק אותך כעת ברוך ובאהבה ויילחש אל לבבך בצליל ענוג מי יתן והרוח תשא בת-קול אשר תאמר לך כי בזה הרגע אי-שם במרכז נמצאת זו אשר ידידתך היא ומאחלת את את כל האושר והטוב שבעולםםםםםםםם קבל 10000000000
אוהבת אותך תמידדדדד, יפעת