יום הולדת שמח ליונתן|שי

../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifיום הולדת שמח ליונתן|שי

הנכד של ANNABELL. המון נחת ובריאות טובה ליונתן ולכל המשפחה

ANNABELL

New member
../images/Emo23.gifתודה מקרב לב

תודה אמא של פיונה, מאד מעריכה את ברכתך לרגל יום הולדתו של נכדי יונתן.אני רק נשארת עם געגועים ומייחלת ליום בו ישובו ילדי ונכדי ואוכל לחגוג להם כפי שאמא ואבא/סבתא וסבא חוגגים לילדיהם לנכדיהם. לו יהי. מאחלת לך שבוע טוב,

ANNABELL

New member

תודה אמא של פיונה, מאד מעריכה את ברכתך לרגל יום הולדתו של נכדי יונתן.אני רק נשארת עם געגועים ומייחלת ליום בו ישובו ילדי ונכדי ואוכל לחגוג להם כפי שאמא ואבא/סבתא וסבא חוגגים לילדיהם ולנכדיהם. לו יהי. מאחלת לך שבוע טוב,

ANNABELL

New member

תודה אמא של פיונה, מאד מעריכה את ברכתך לרגל יום הולדתו של נכדי יונתן.אני רק נשארת עם געגועים ומייחלת ליום בו ישובו ילדי ונכדי ואוכל לחגוג להם כפי שאמא ואבא/סבתא וסבא חוגגים לילדיהם ולנכדיהם. לו יהי. מאחלת לך שבוע טוב,

ANNABELL

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo51.gif

תודה מקרב לב עבור האחולים והברכות לרגל יום הולדתו של יונתן. אמנם הוא גר עם משפחתו הרחק מאד מאתנו (בארה"ב), וסבתא תמיד מתגעגעת מאד לגוזליה ולנכדיה. זה עתה סיימתי לשיר לו "יום הולדת שמח" - בזכות המצלמה. כך יכולתי לראות את הפשוש שלי. תודה וכל הכבוד שוש - מעשייך תמיד מרגשים אותי. חנה

ANNABELL

New member
סליחה על רבוי תגובותי

שלחתי רק פעם אחת - אך המחשב פועל בניגוד - יעיל הוא המחשב אך לא תמיד פועל הוא על פי רצוננו.

effyba

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifיום הולדת שמח!!!!

גם לי יש בבית מזל גדי. (בתי איילת.....)

ANNABELL

New member
../images/Emo51.gifתודה

תודות מכל ליבי. מאחלת לבת מזל טוב - בריאות טובה (זו תמיד ברכתי הראשונה לכל אחד ואחת), הרבה אושר ורוב נחת. שבוע טוב, חנה

ANNABELL

New member
שוש יקרה,

תודתי אליך "ירדה קצת" למטה. ראי תגובתי אליך, תודה. שבוע קסום שיהיה לך - את ראוייה לכל הוקרה ודברי שבח.

ANNABELL

New member
../images/Emo51.gifזר מרהיב

נירה חביבה, תודה על הברכה ובפרט על צילום "זר" הבלונים המרהיב. את יצירתית, וקולעת תמיד (בצילומיך) לכל נושא ונושא - האמיני לי שהספקתי להכיר רבות מתכונותיך (מעל צג המחשב כמובן), כפי שהספקתי להכיר היטב תכונות של אנשים רבים. "בני אדם טובים מחזקים את עצמם בלי הרף" - 'קונפוציוס' ואני מחזקת את ידייך ומאחלת לך המשך יצירות פוריות. ברגישות ניחנת ואיזו תכונה עילאית זו. תבורכי. תודה ושבוע טוב, חנה

נירהמ1

New member
חנה חביבה - תודה על המחמאות../images/Emo140.gif

אבל התמונות הן לא מעשה ידי, אלא כאלה ש"אימצתי" בשיטוטים ברחבי האינטרנט.

ANNABELL

New member
בוקר חדש

נירה חביבה בוקר טוב, אין זה משנה כלל מנין לקוחה התמונה - הכוונה, הרצון ועצם המחשבה לחשוב גם על השני הן הן המזינות את נפשו של האדם. ושוב תודה ויום טוב לך, חנה נ.ב. הבהרתך כל-כך מעודנת שהצלחת להעלות חיוך על שפתי (ללא תמונה....)

נופר א

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif ליונתן ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

ANNABELL

New member
תודה לנופר../images/Emo141.gif

בוקר טוב נופר, אני כל-כך מודה לך על ברכתך - היום הוא יום הולדתו של יונתן שלי. אבל כל-כך שמחתי לקבל ברכות כבר מאמש - ואני רואה זאת כמתנה אישית נהדרת עבורי שהצלחתן לשמח אותי ואין מילים בפי להודות לכולכן - בזכותה של שוש היקרה אשר חושבת על כל פרט - הן בנושא הקולינרי והן בגיבוש החברים/ות על-ידי מעשה המחמם את נפשו של האדם ולא רק את "בטנו". תודה נופר ויום טוב לך, חנה

ANNABELL

New member
../images/Emo42.gifבוקר אור מירב

תודה מירב על איחוליך-מעריכה זאת מקרב לבי. את "חיידק האפיה" עם תוצאותיו המרהיבות אני רואה היטב ותמיד מלאת התפעלות מחדש. ואף-על-פי-כן, הנך מוצאת את הזמן להעניק ולו דקה של אושר ושמחה גם לשני. יונתן ישן עכשיו ובעוד מספר שעות יתעורר לבוקר יום הולדתו. ואני כאן, אך אתו כל הזמן. תודה חביבה והמשיכי בפאר יצירותיך - מעשה ידייך להתפאר. יום טוב לך, חנה

למעלה