לאודי

dafgol

New member
../images/Emo65.gif ../images/Emo49.gif לאודי ../images/Emo65.gif

היום יש לאודי בר מצווה
ענקי
מאחלת לך מכל ה
המון המון מזל טוב
ועד 120
המון בריאות אהבה שמחה אושר נחת הצלחה וכל מה שתאחל לעצמך
בטוחה שהארוע היום יהיה מדהים
ואם תרצה לשתף אותנו בתמונות - נשמח
העיקר ....אל תשכח לשמור לנו עוגה
לאודי

../images/Emo6.gif

תמונות לא נראה לי בגלל שאני לא יודע איך להעלות אותם אבל אני יביא ככה איזה סיפור נראה לי שההורים שלי מתחננים להפתיע אותי בזה שהם יביאו את דני רופ איזה שקופים הם!

ofir201

New member
חחח דני רופ?!

אני בתור אחד בן 13 יעדיף איזה שחקן ממכבי חיפה או איזה זמר אבל דני רופ? שיהיה לך מזל טוב!

rby74

New member
מזל טוב....

נו איך היתה המסיבה... ספר לנו....

dafgol

New member
../images/Emo124.gif נו ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

איך היה
תמונות זה לא בעיה להעלות , אני אעזור לך אם תרצה. יאללה מחכים לשמוע חוויות ולטעום מהעוגה.

dafgol

New member
מה לקום ? מי ישן ?

תראה מה השעה
אם אני ערה ( מ6:00 בבוקר) אז שכולם יהיו ערים כבר
לפחות ב 11:00 לפנה"צ

הנה אני מספר

הדודים שלי באו באותו יום של הבר מצווה הם באו לבית והרסו את המחשב ורק עכשיו תיקנתי אותו לא נורא... נווווו אין לי מה לספר כשכל האורחים היו בשולחנות התחלנו שרתי שיר ובזמן השירה ירדתי במדרגות לכיוון האורחים היה כיף הדלקתי נרות,דרשה ויאללה המסיבה עד 1 1 וחצי משהו כזה זה נגמר די "מוקדם" בגלל שרב האורחים היום מאיזור הדרום איזור קרית גת אז הם יצאו מהאולם כבר ב 11,12 ורק החברה הצעירים נשארו וזהו כשהזמנתי את סבתא שלי מצד האבא להדליק נר אז היא הביאה לי שעון דיזל מתנה וסבתא שלי מצד האמא הביאה לי שרשרת מזהב שכתוב עליה יהודה השם שלי ובזמן המנה הראשונה הראו את הקליפ שעשינו אני יספר עליו קצת ההורים שלי הם זקנים עם המון המון כסף ואז אחי ואחותי קופצים עליהם לוקחים להם את הכסף ואז אני כאילו "זורו" מגיע מרביץ להם מחזיר את הכסף והשודדים {אחי ואחותי} בורחים אז התמונות עוד לא קיבלנו כאילו עוד לא סימו לפתח אותם ובשבוע הקרוב כנראה ממחר אני לא יהיה פה בגלל שאני יהיה אצל סבתא שלי וזהו היה מזה כיף נהנתי בטירוף ומזל טוב נתראה בחתונה

למעלה